- 20 Mart 2008
- 5.865
- 8.341
Ben de ada coin (cardano) 'dan 1 ayda 3000 kadar kazandım. Bu coin çok umut vaat ediyor bence. 1 dolar olursa önü kesinlikle açık. Gece alım satimlari takip ettim deli paralar kazandı millet al sat yaparak. Adamlar milyonluk alıyor karı da ona göre oluyor.Canım ben alt coin aldım sonunda hafta sonu ve 500 tl kazandım :)) altın ve dolar aslında enflasyon karşısında paranı koruyor sadece.
Borsa kısa vadeli değil uzun vadeli bile olur, al arsa gibi koy sağlam şirketlerle.
Ama kripto para geleceği ne olur bilemem bundan 3-5 sene sonra halen olur mu garantisi yok sonuçta ama borsa büyük firmalar halen var olduğu sürece olacak daha riski düşük diyeyim.
Ya borsada denemelik bir hisse almıştım 200 liralık 1 haftada %94 kar etti :)) çok alsam çok güzel kazanacaktim. Mesela bir hisse 16 Ay içinde %2800 kar getirmiş. Arsa örneğini ben de çok severim. Misal gözden çıkarılacak bir rakamla gelecek vaat eden bir hisse alıp unutacaksınız. Bu yüzde 2800 kazandıran hisse alınmış olsa mesela inanılmaz güzel bir yatırım. Ufak ufak öğrenmek lazım borsayı gerçekten. Bi kız arkadaşım var ayda 8-10 bin kazanıyorum borsadan dedi. Ama sağlam yerlerden tüyo alıyor pek paylaşmaya da niyeti yok gibi ben olsam söylerdim halbuki herkes kazansin