bitanecik sevgilim

KucukBocuk

mucizeler benimle olacak!
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
9.617
37
43
yazarken ağlayacağım biliyorum... yazmamam lazım belki ama ona söyleyemediklerimi size anlatmak istiyorum ...

senden önce de çok sevdim ben ; çok kere çok aşık oldum... benim kadar çok aşık oldum diyen biri yoktu belki ama hep bendim aşık olan ve karşılığını alamayan...o yüzden hep yeniden aşkı bulup ; kendince aşkı yaşayandım ben...ama sen benim bitanecik sevgilimdin çünkü senden önce sevgilim olmamıştı benim... üniversite bitip ; işe başlayınca ; arkadaşlarım başka başka şehirlere gidince daha da çok istedim aşkı... arkadaşlarım varken aşkım acı da verse nefes alabiliyordum... ama yalnızlık tamamen nefesimi kesiyordu... birini istedim hayatıma... ilk kez bu kadar çok ihtiyacım vardı hayatımda özel bir insana...

yanlış insanlarla tanıştım aşkı bulacağım derken ... ama o kadar şanslıydım ki Allahım hep korudu beni...bir gece bir bar merdiveninde gecenin 3ünde karşılaştığım bir arkadaşım seninle tanıştırdı beni... bir hafta öncesinde tanıştırmak için çalışmalara başlamıştı ama ben kaçıyordum hep nedense... ama gecenin 3ünde kaçamadım orada senle tanışmaktan... 1 hafta sonrasında el ele aynı arkadaşımızın karşısına gülümseyerek çıkmıştık ... öyle doğru bir zamanda girdin ki hayatıma...

son 2 yıldır her sabaha senle uyandım ben ve bir ömür senle uyanırdım eğer çıkmak istemeseydin hayatımdan birden bire... birden bire geldiğin gibi... yaşadığımız her an için teşekkür ettik birbirimize ve sarılarak ; ağlayarak bitirdik ; saygıyla...

ahh benim bitanecik sevgilim ; seni anladığımı söyledim ama bize nasıl kıyabildiğine anlam veremiyorum... elimden hiçbir şey gelmiyor... sessizce acımı yaşamaktan başka... senle olan anılar geldikçe aklıma içimin acımasına izin vermekten başka bir şey yapamıyorum..
geçecek zamanla biliyorum ama zaman geçmeden sen gel istiyorum...

her gece senle uyuyup ; senle uyanırken ben sen de beni düşün ; beni özle istiyorum...içimden bir ses olmayacak ; bekleyemezsin; unut diyor... nasıl unutabilirim ki seni ; seni sevdiğimi ; sesini ; ellerini ; gözlerini ... ben sen yokmuşsun gibi nasıl yaşayabilirim ki ...

başka bir ses bekle dönmek isteyecek ; sabret diyor... yaptığının aptallık olduğuna karar verecek ve seni her zamankinden çok sevecek diyor...

bense sadece sessizlik istiyorum ; bir de seni hayatımda istiyorum yeniden... :çok üzgünüm:

en olayı biliyorum arkadaşım.. hala bi ses yokmu ne oldu en son ??

yok canım... en son 2 hafta önce kesin ayrıldık...
olacağını da sanmıyorum ama henüz kendime anlatamıyorum işte ...
öyleyse canım aklını karıştıran birisi bi kız var onun ve sanırsam ona dönüş yapmış durumda ondan tekmeyi yerse tekrar sana donecek ama bunu görmeden sana dönmez çnkü sen cepte gibisin onunn için sakın ama sakın sevdiğini belli etme derim..
üzüldüm..

bende adalayda'ya katılıyorum. sevdiğini belli etme, umursamıyomuş gibi davran. unutma kaçan kovalanır. sevgiler..... yerimseniben

bende adalayda'ya katılıyorum. sevdiğini belli etme, umursamıyomuş gibi davran. unutma kaçan kovalanır. sevgiler..... yerimseniben

yok canlarım... zaten bitti bizim kesin ... ayrılık kararı verildi... son bir de kahve içtik güzel dileklerle 15 gün önce ... çıktı hayatımdan ben de onunkinden... zor gelen bu
belki diyordum ocakta doğum günü var o zaman ararım... şimdi onu bile yapmasam daha iyi olur sanki...

ama evet başka bir ilişki yaşayacak ve sonra anlayacak ... belki de anlamayacak...

sadece bakıyorum çevremdeki insanların ilişkilerine ; saygısızlık ; kavga ; huzursuzluk bir sürü hikaye ... biz de yoktu... çok güzeldi; çok saygılıydı ... bunları düşününce yazık diyorum...

gün içinde işle filan kafam dolu... ama geceleri ve sabahları yalnız kaldığım anlarda acıyı hissediyorum... arkadaşlarımla da çok az konuşuyorum artık... sadece burası öle bi yer ki çok yakın hissediyorum ... paylaşmak istiyorum sadece sizlerle ...

Ah ahh...
dok içini kardesim dok...yapabilecegin en guzel sey budur
içini dokmek
bizler dinleriz ama keske acini yaralarini sarabilsek...
hayat acimasiz iste
daha dogrusu hayat degil insanlar acimasiz
guzel giden bir iliskiyi bitirmisse eger, demek ki sevgine laik degil
zamanla unutursun...buda hayatin acimasizliklarindan biri

Ah ahh...
dok içini kardesim dok...yapabilecegin en guzel sey budur
içini dokmek
bizler dinleriz ama keske acini yaralarini sarabilsek...
hayat acimasiz iste
daha dogrusu hayat degil insanlar acimasiz
guzel giden bir iliskiyi bitirmisse eger, demek ki sevgine laik degil
zamanla unutursun...buda hayatin acimasizliklarindan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…