• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bit?

Merhabalar..
Oğlum kreşe başladı bir hafta kadar önce ve bugün saçlarında ufak birşeyler gördüm. Bit olmadıklarına eminim ama sirke olup olmadığını anlamadım, nasıl olduklarını hatırlayamıyorum çünkü.
Neyse kendimce önlemler aldım, çaresine bakıyorum ancak eczaneye eşim gittiğinden benim danışma imkanım olmadı.

Sirke zaten bit yavrusu olduğu için yumurtlayamazlar değil mi? Yani bu kafasındaki mevcut sirkeler gidince yeniden oluşmaz diye düşünüyorum, çünkü dediğim gibi kafasında hiç bit yok.
Bit olmadan sirke olmaz diye biliyorum ben. Siz kendinize de önlem alın eşiniz siz bit şampuanını kullanın bir de şuan hala varsa okulda geçmediyse bile geçer zaten eğer bir kaç gün çalışıyorsanız oğlunuzu imkanınız varsa birisine bırakın anneanne ya da babaaane gibi , öğretmen de bit kimde ise ona izin verir zaten dağılmasını önlersiniz en azından.

Benim oglumada geçti 2sene önce biz saçıno kestik ve geçti. Eğer size geçerse saçınızı boyayın kesin çözüm kimyasal kokusuna dayanamiyorlar meslek lisesinde öğrenmiştik.

Lavanta yagi kesin cozum
Deneyeceğim muhakkak, aklımda :)

Bit olmadan sirke olmaz diye biliyorum ben. Siz kendinize de önlem alın eşiniz siz bit şampuanını kullanın bir de şuan hala varsa okulda geçmediyse bile geçer zaten eğer bir kaç gün çalışıyorsanız oğlunuzu imkanınız varsa birisine bırakın anneanne ya da babaaane gibi , öğretmen de bit kimde ise ona izin verir zaten dağılmasını önlersiniz en azından.

Ben haftaya işe geri dönüyorum ve oğlum alışma sürecinde, şu anda okula göndermemem çok sıkıntı olabilir o yüzden.
Yarın bir öğretmeniyle görüşelim bakalım, inşallah bir çözüm bulunur.

Benim oglumada geçti 2sene önce biz saçıno kestik ve geçti. Eğer size geçerse saçınızı boyayın kesin çözüm kimyasal kokusuna dayanamiyorlar meslek lisesinde öğrenmiştik.

Saçlarını daha önce hiç kestirmedik ama doğru düzgün durmuyordu, tam tarayamadım saçlarını ama umut ediyorum ki ölmüşlerdir. En kötü ben de kestiricem.

Biraz zor bir ihtimal canım o dediğin malesef ki
Tüh :(

Kaybettiğim bebeğimin mezarı, vaktinde hayat sadece ondan ibaretti ve o zaman eklemişim fotoğrafı. Şimdi de kıyıp kaldıramıyorum
Ya çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah bir daha acılarını göstermesin evlatlarınızın.

Ya açıkçası saçı baya az, o yüzden net görülüyor. Hiç bit görmedim. Mevcut sirkeleri de temizledim ama tabi endişe ediyorum yeniden oluşur diye. Gözle görülmeyen yavrular vardır diye.
Bir de etkilendim, aklıma geldikçe kafamı kaşıyorum:110:
Madem az saçı direk kazıttırın saçlarını hem erkek çocuğu hem bi anda kurtulmuş olur oğlunuz hafta 1 şampuanlarsınız önüne geçmiş olursunuz sirkeleri temizlemek zordur

Madem az saçı direk kazıttırın saçlarını hem erkek çocuğu hem bi anda kurtulmuş olur oğlunuz hafta 1 şampuanlarsınız önüne geçmiş olursunuz sirkeleri temizlemek zordur

Daha önce hiç kestirmedim öyle pat diye kıyamıyorum o yüzden. Bir iki gün duruma bakıcam olmuyorsa dediğiniz gibi yapıcam zaten. Teşekkürler

Ya çok üzüldüm, başınız sağolsun. Allah bir daha acılarını göstermesin evlatlarınızın.

Sağolun, Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Başınız sağolsun ama ne bilim mezar taşını direk koymak doğrumu o_O

Ben bu konuya objektif yaklaşamam, mümkün değil. Onunla ilgili en el tutulur şey bu mezar taşı. Hislerimi yaşamayan anlayamaz. :(
Üzerinde durmasak olmaz mı?

Back
X