• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bit ilacı acil

busra29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
90
53
3
27
Kızımın sacında sirke gördüm bugün hanımlar bit ilacı önerisi var mı? Daha bit oluşmamış kafasında hemen farkettim allahtan etkili bir çözüm lazım. Kızım 3 yaşında

Eczanelerde satılıyordur. Gidip sorun onlar size söyler etkili olanı,tabi ne kadar kullanacağınızıda

Anne değilim ama küçükken benim bitlerim vardı saçlarımda, annem ilaçlı şampuan aldırıp onunla yıkamıştı saçlarımı, bitleri tamamen bitirmişti kısa sürede. Tabii çok eskiden olduğu için hatırlayamıyorum adını. En iyisi eczaneye gidip sormak, doğru ilacı verirler.

Sirkeyi öldürecek ilaç bildiğim kadarıyla yok. Benim kızım da salginda bitlenmisti. Hiç ilaç kullanmadan günde iki kere tüm kafasını inceleyip ayiklayarak 3 günde temizledim saçlarını. 5 yaşındaydı, pazarlık yaptım, kucağımda uslu uslu oturması karşılığında cizgifilm verdim. Normalde hiç dokundurmaz kendine, saçına ama cizgifilm görünce hemen kabul etti 😁

Back