Aşil tendiniti acil yardım

Colet

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
54
38
18
37
Herkese merhaba tam bir ay önce yataktan kalkarken ayak bilegimin arkasında bir acıyla karışık ağrı hissettim başta onemsemedim ama sonra topallamaya başlayınca doktor mr çekti aşil tendiniti dedi ödem dedi ama krem ağrı kesici ilaç verip yolladı resmen yuruyemiyorummmm 3 seanstir fizyoterapiste gidiyorum ama bu illet geçiyor mu geçmiyor mu bidaha eskisi gibi yürüyebilir miyim kafayı yicem evden çıkıp oğlumu okula götüremiyorum ağrıdan.Basina gelen çözüm bulan kurtulan varsa Allah rızası için söylesin kafayı yemek üzereyim :(

Arkadaşlar yok mu bana biraz akıl verecek 😢doktora da gittim belki bitkisel vs bsi bulan vardır diye soruyorum

Herkese merhaba tam bir ay önce yataktan kalkarken ayak bilegimin arkasında bir acıyla karışık ağrı hissettim başta onemsemedim ama sonra topallamaya başlayınca doktor mr çekti aşil tendiniti dedi ödem dedi ama krem ağrı kesici ilaç verip yolladı resmen yuruyemiyorummmm 3 seanstir fizyoterapiste gidiyorum ama bu illet geçiyor mu geçmiyor mu bidaha eskisi gibi yürüyebilir miyim kafayı yicem evden çıkıp oğlumu okula götüremiyorum ağrıdan.Basina gelen çözüm bulan kurtulan varsa Allah rızası için söylesin kafayı yemek üzereyim :(
Merhaba ben fizyoterapistim aşil tendiniti geçiyor merak etmeyin düzenli seanslarınıza devam edin

Merhaba ben fizyoterapistim aşil tendiniti geçiyor merak etmeyin düzenli seanslarınıza devam edin
Hay Allah razı olsun ya bunu duymaya ihtiyacım vardı çünkü mahvoldum ağrıdan acidan biranda geldi başıma manuel terapi uygulaniyo elle bayağı rahatlatiyo ama eve gelince yine aynı oluyo bakalım ne olur çok teşekkür ederim saolun bide buz yapiorum

Bsi daha sorabilir miyim acaba kaç ayda böyle devam edersem fizyoterapiste toparlama olur yürürken bileklerim patlıcak gibi aciyo yaniyo diğer bilegimde agriyo sanırım hep topallamaktan 🥺🥺

Ne zamandır var, yaralanmanın derecesine göre değişir tabi her şey ama 1 aya toparlar

Ne zamandır var, yaralanmanın derecesine göre değişir tabi her şey ama 1 aya toparlar
Tam 14 Şubat'ta başladı oldu yani biraz oldu. fizyoterapist haftada bir uyguluyo seansları buz fln hiç doktorlar demedi sadece ödem var diyip 4 haftaya geçer diyip yolladı biri aşil tendiniti dedi ama oda bsi demedi ağrı kesici iç dedi çok korkuyorum daha kotu olur diye çok saolun yanıtladığıniz için.Mr raporumda aşil yağ yastikcigi ödemli yaziyo yani bende doğal olarak anlamadığım için netten okuyorum çok kötü şeyler yaziyo kafayı yemek üzereyim

Kendinizi strese sokmayın lütfen, haftada 1 yerine haftada 2-3 alabilirsiniz. Buz uygulayın lütfen ağrınızı da hafifletir

Kendinizi strese sokmayın lütfen, haftada 1 yerine haftada 2-3 alabilirsiniz. Buz uygulayın lütfen ağrınızı da hafifletir
Çok teşekkür ederim bende en azından 5 günde bir dicem fizyoterapistime Allah razı olsun saolun markete bile gidince yürüyemez duruma geliyorum nasıl bir illetmis biranda bu hale geldim anlamadım

Bunlar geçici problemler hiç canınızı sıkmayın tedavinizi olun iyileşeceğim diye düşünün💞🙏🏻

Bunlar geçici problemler hiç canınızı sıkmayın tedavinizi olun iyileşeceğim diye düşünün💞🙏🏻
Cokkk teşekkür ederim içimi rahatlattiniz egzersizimi buzu düzenli yapıyorum dediğiniz gibi geçici olsun yeter ki🙏pazarteside 4. Seansim var bakalım.Rutin nimettir diye boşuna demiyolar insan düzeni bozulunca anlıyor.Size de iyi çalışmalar diliyorum fizyoterapistlerin benim için çok farklı yeri var belimden dizimden de rahatsızlıklarım meslektaşlarıniz sayesinde toparlamisti buda geçecek inşallah

Back
X