Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bit Bit.. Lütfen BİT!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Dediklerinin hepsini dikkate alacağım ablacım. Allah razı olsun senden. Evet kendisi liderlik kurmak istiyor bugun beni ıssırarak kanıtlamak istedi. Önce çiftleştirip sonra eğitmek çözüm olucaktır umuyorum. Yarın veterinerle görüşmeye gideceğim hemen:KK66:
Çiftleştirmek yeni yavrular demek. bak sizinkiler bile gönderebilecekken, o yavrular kimbilir nerelere düşecek. İyi düşün, verdiğim linkteki makaleyi de oku olur mu :KK66:
Bacağın kötüleşirse mutlaka yine git doktora olur mu ablacım.. Geçmiş olsun tekrar canım :KK66:

Çiftleştirmek yeni yavrular demek. bak sizinkiler bile gönderebilecekken, o yavrular kimbilir nerelere düşecek. İyi düşün, verdiğim linkteki makaleyi de oku olur mu :KK66:
Bacağın kötüleşirse mutlaka yine git doktora olur mu ablacım.. Geçmiş olsun tekrar canım :KK66:

Abla haklısın, hele sakinleşicekse hemen yaptırmak isterim çünkü aşırı sinirli bide 4 aylıkken başladı şuan 7 aylık sen düşün :110: Yarın veterinerle konusayım insaallah makul bi fiyatsa hemen yaptıracağım. Çok sağol ablacım :KK36: Acı artarsa giderim inşallah olmaz ağrı kesici içip uyurum. Yara yok ama pijamam değse acıyor nedense :110:

Abla haklısın, hele sakinleşicekse hemen yaptırmak isterim çünkü aşırı sinirli bide 4 aylıkken başladı şuan 7 aylık sen düşün :110: Yarın veterinerle konusayım insaallah makul bi fiyatsa hemen yaptıracağım. Çok sağol ablacım :KK36: Acı artarsa giderim inşallah olmaz ağrı kesici içip uyurum. Yara yok ama pijamam değse acıyor nedense :110:
Çok da küçükmüş daha, konuş yol yakınken canım, inşallah altından kalkabileceğin bir fiyat verir..
İnşallah güzelce uyursun, bir an önce de iyileşir bacağın.. Ağrıkesici yarın da al, antibiyotiği de iyi ki yaptırmışsın. tekrar geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah canım...

Çok da küçükmüş daha, konuş yol yakınken canım, inşallah altından kalkabileceğin bir fiyat verir..
İnşallah güzelce uyursun, bir an önce de iyileşir bacağın.. Ağrıkesici yarın da al, antibiyotiği de iyi ki yaptırmışsın. tekrar geçmiş olsun, tekrarı olmasın inşallah canım...

Merhaba ablacım, bugun ben veterinere gittim durumu anlattım saldırganlığı kızgınlığı.. Adetini falan sordu köpeğim henuz adete başlamadığı için kısırlaştırma için erken mi bilmiyorum ama bana ilaç önerdi. Bende aldım sakinleştiriciymiş aynı zamanda havlama ve saldırganlık için de iyi olduğunu söyledi. Ve besinlere de destekçiymiş. Bakalım deniyeceğim şimdilik. Bu arada aynı ilaç kedilere de kullanılıyormuş benim kedim geceleri aşırı miyavlıyor onada vereceğim bakalım inşallah etkili olur.. Bugun enerjimizi baya attık şimdi uyuyor bebeğim :KK22:Bacağım daha iyi ablacım etrafı mor içi kan toplamış şekilde ama iyi yani pek acımıyor 13 mayısta diğer aşım var aynı zamanda doğum günüm :KK48: Çok şükür iyiyim :KK54:

Merhaba ablacım, bugun ben veterinere gittim durumu anlattım saldırganlığı kızgınlığı.. Adetini falan sordu köpeğim henuz adete başlamadığı için kısırlaştırma için erken mi bilmiyorum ama bana ilaç önerdi. Bende aldım sakinleştiriciymiş aynı zamanda havlama ve saldırganlık için de iyi olduğunu söyledi. Ve besinlere de destekçiymiş. Bakalım deniyeceğim şimdilik. Bu arada aynı ilaç kedilere de kullanılıyormuş benim kedim geceleri aşırı miyavlıyor onada vereceğim bakalım inşallah etkili olur.. Bugun enerjimizi baya attık şimdi uyuyor bebeğim :KK22:Bacağım daha iyi ablacım etrafı mor içi kan toplamış şekilde ama iyi yani pek acımıyor 13 mayısta diğer aşım var aynı zamanda doğum günüm :KK48: Çok şükür iyiyim :KK54:
Oh çok sevindim canım :KK68: hadi çok geçmiş olsun. İnşallah bacağın da çabuk iyileşir kuzum:dua:

Bu arada kedin için ilacın dozunu ayrı sordun di mi kilosuna göre ablacım?

Seni ayrıca tebrik ediyorum ısırdığı halde onun iyiliği için uğraştığın için :KK9::KK9:
Tekrarı olmasın inşallah:KK35:öpüyorum çok :KK68:

Aa bir de doğum gününe denk gelmesi iyi olmamış tüh :110:

Yeni yaşını şimdiden kutlarım canım iyi ki doğduunnn :KK68:

Oh çok sevindim canım :KK68: hadi çok geçmiş olsun. İnşallah bacağın da çabuk iyileşir kuzum:dua:

Bu arada kedin için ilacın dozunu ayrı sordun di mi kilosuna göre ablacım?

Seni ayrıca tebrik ediyorum ısırdığı halde onun iyiliği için uğraştığın için :KK9::KK9:
Tekrarı olmasın inşallah:KK35:öpüyorum çok :KK68:

İnşallah ablacım çok teşekkür ederim :KK15: Bacağım daha iyi acısı azaldı ama koskocaman avuç içi kadar bi morluk kaldı krem sürüyorum inşallah geçicek o da acımasında önemli olan. Sordum ablacım kedi için köpeğim için ayrı doz vericem kilolarına göre kedime günde 1 köpeğime sabah akşam diye konuştuk veterinerle. Dün vericektim sızıp kalmışım :KK48: Tebriğin için de teşekkür ederim ablacım. Onu seviyorum şuan hem kızgınlık döneminde hemde sinirlenip saldırdı onu suçlamıyorum. Sakinleştirici kullanıcam bide eğiticem Allahın izniyle sorunu çözeceğiz. Henüz küçük olgunlaşınca daha sakinleşir diye düşünüyorum. Bende çok öptüüm :KK36:

İnşallah ablacım çok teşekkür ederim :KK15: Bacağım daha iyi acısı azaldı ama koskocaman avuç içi kadar bi morluk kaldı krem sürüyorum inşallah geçicek o da acımasında önemli olan. Sordum ablacım kedi için köpeğim için ayrı doz vericem kilolarına göre kedime günde 1 köpeğime sabah akşam diye konuştuk veterinerle. Dün vericektim sızıp kalmışım :KK48: Tebriğin için de teşekkür ederim ablacım. Onu seviyorum şuan hem kızgınlık döneminde hemde sinirlenip saldırdı onu suçlamıyorum. Sakinleştirici kullanıcam bide eğiticem Allahın izniyle sorunu çözeceğiz. Henüz küçük olgunlaşınca daha sakinleşir diye düşünüyorum. Bende çok öptüüm :KK36:
Canım morluk kremiyse iyi gelir. Krem hangisini verdi bilmem ama spor berelenmelerinde de kullanılan hirudoid forte var. Onu verdiyse doktor çabuk geçer. Onu değil başka verdiyse bir kaç güne hafif küçülme ve renk solması olmazsa bu kremi denersin artık :KK66:
Tekrar nice yaşlar:KK68:oh tadını çıkar bu güzel yaşlarının ablacım :KK19:

Canım morluk kremiyse iyi gelir. Krem hangisini verdi bilmem ama spor berelenmelerinde de kullanılan
hirudoid forte var. Onu verdiyse doktor çabuk geçer. Onu değil başka verdiyse bir kaç güne hafif küçülme ve renk solması olmazsa bu kremi denersin artık :KK66:
Tekrar nice yaşlar:KK68:oh tadını çıkar bu güzel yaşlarının ablacım :KK19:

Evet ablacım tam da o kremi sürüyorum. Daha bugun başladım etkisi olur bakalım umarım. :KK16:
Çok çok teşekkür ablacım, hepimiz için sağlık mutluluk huzur dolu yaşlara inşallah :KK36:

Evet ablacım tam da o kremi sürüyorum. Daha bugun başladım etkisi olur bakalım umarım. :KK16:
Çok çok teşekkür ablacım, hepimiz için sağlık mutluluk huzur dolu yaşlara inşallah :KK36:
Çok iyi bir kremdir. Şişlik morarma hepsine iyi gelir, hızla iyileştirir :KK66: geçmiş olsun tekrar ablacım :KK36:

Çok iyi bir kremdir. Şişlik morarma hepsine iyi gelir, hızla iyileştirir :KK66: geçmiş olsun tekrar ablacım :KK36:

İlaç henüz etkisini göstermedi, köpeğimin saldırganlığı devam ediyor napmalıyım sence abla :110:
Eğitime versem orada kırbaçla sopayla veya aç bırakarak mı eğitirler?
Kendim baş edemiyorum bişeye sinirlendiğinde saldırıyor
Bugun dışardayken tasmasını düzeltirken yine elimi ısırdı.. :KK42:

İlaç henüz etkisini göstermedi, köpeğimin saldırganlığı devam ediyor napmalıyım sence abla :110:
Köpeklere fısıldayan adamın bölümlerini izlemedin mi canım daha?
Eğitim meselesi biraz kafa karıştırıcı, iç yüzündem emin olamıyorum ama bence o hayvan dışarı çıksa da balkonda olduğundan bu kadar ağır yaşıyor kızgınlığını. 3aat çıksa da tüm gün oradaymış :KK43: ona başka çare bulamaz mısınız?
Eğitim için de pet forumlarına bir sor belki iyi bir eğitim yeri önerebilirler. Ama iç yüzünü nasıl bilip güveneceksin bilemedim. Ayrıca masrafı çok olabilir canım. Sen yine de iyi bir araştır.
Bir yandan da acil olarak dediğim programın mümkün olduğunca çok bölümünü izle, lütfen korku ve telaşla yaklaşıyor olabilirsin, aşmazsan iyice yerleşecek bu davranış köpeğinde. Başkalarını da ısırabilir o zaman başın belaya girer :KK43:

Canım bu arada sizinki ev içinde değil ama şu linkteki bilgileri bir oku. İyi bir eğitmen bulmaya araştırmaya bak bir yandan da, masrafını ailen karşılar mı peki?
Ben sana daha linkler bulacağım. Sen tedirgin yaklaşıyor, ona insanmış gibi davranıyor, gerekli yerde uyarmıyor da onu zaptetmeye çalışıyor olabilirsin. Bir de saldırı öncesi beden dilini öğrenmen lazım köpeğinin.
Sen bu linki oku, ben sana video da bulacağım mutlaka..
http://blog.pozitifim.net/search/label/sürüdeki lider

Canım aşağıdakileri de bir oku. Bazı hatalar yapıyor olabilirsin. Ancak besledikten ve egzersizden, oyundan sonra sevgi göstermen lazım mesela. Sen daha yürüyüşe çıkarırken ona sevgi göstererek enerjisini artırıyor olabilir misin? Bir de direk parka gidip salıyorsan da aranızda bağ oluşmayabilir, o kendisini lider olarak görüyor şu an. Bunu düzeltmek için oyundan önce onunla yürü derim. Sen yönlendirmelisin. Yürüşüyüş eğitimi için videolar da bulacağım. Mesela evden önce senin çıkman, senden önce çıkmamayı öğrenene kadar, tekrar tekrar içeri girip yeniden denemen, onu yönlendirmeni kabul etmesi gerekiyor. Köpeğin evden dışarı senden önce çıkıp, yürüyüş boyunca seni yönlendiriyorsa bu sıkıntılı. Heyecanını artıracak şekilde çıkarma onu bu şekilde. Çok sakin bir şekilde yaklaş, sanki çok ciddi bir iş yapıyormuş gibi tasmasını tak. Onunla hayır, hiştt! gibi uyarılar dışında bu esnada konuşma. Ama sert değil de sakin bir tavırda ol, telaşsız, kendinden emin, kendine güvenen. Bağırıp kızman da gereksiz ve yanlış o aşamada. Köpekler söze ihtiyaç duymazlar aslında, insanların enerjisini anlarlar. Çok heyecanlanıyorsa heyecanı dinmeden çıkmayın evden. Sakinliği ve teslimiyetçiliği sakin bir tavırla oturup beklemesidir. Bunun gibi pek çok ayrıntı var. Bunlara dikkat etmezsen o seni yönetecektir. Aşağıdaki alıntıyı da oku, sana videolar da bulacağım.
Bu arada eski konun üzerinden yazıyorum ama yeni bir konu açman mı gerekirdi bilemiyorum. Böyle bir uyarı gelirse yeni konu aç mutlaka olur mu, oradan devam ederz..

CESAR MILLAN'DAN KÖPEK SEVERLER İÇİN ÖNEMLİ TÜYOLAR

4 Mayıs 2010, 14:26
1. Köpekler insan değildir. Bizi mutlu eden her şey onları mutlu etmek zorunda değildir. Köpeklerin arzuları basittir: düzenli egzersiz, istikrarlı bir lider, doğru kazanılan sevgi.

2. Köpeğinizle her gün en azından 45 dakika yürüyün. Düzenli olarak yaptığınız bu yürüyüşler, köpeklerinizin davranış bozukluklarını düzeltir ve köpeğinizle aranızda güçlü bir bağ kurmanıza yardımcı olur.

3. Tutarlı olun. Tüm aile üyelerinin köpeğinize aynı kuralları uyguladığından ve aynı sınırları belirlediğinden emin olun.

4. Yanlış zamanda gösterdiğiniz sevgi, köpeğinizin kafasının karışmasına neden olabilir. Sevginizi; köpeğiniz yemeğini yedikten, egzersiz yaptıktan, davranışını sizin istediğiniz yönde değiştirdikten ya da emirlerinize itaat ettikten sonra gösterin.

5. Köpekler dünyayı burunları, gözleri sonra da kulaklarıyla deneyimler. Bir köpekle ilk kez tanıştığınızda; göz teması kurmadan ve sizinle konuşmadan önce koklayarak bir güven oluşturur.

6. Köpeğinizin cinsi kader değil. Doğru cinsi seçmekten daha önemli birşey varsa o da yaşam tarzınıza ve enerjinize uygun enerjide bir köpek seçmektir.

7. Köpeklerin bir lidere ihtiyacı vardır. Yürüyüşlere hakim olarak ve diğer kuralları takip ederek ''egzersiz, disiplin, ondan sonra sevgi" liderliğinizi gösterin.

8. Köğenizin havayı kontrol etmesine izin verin. Köpeğinizin dışarı adım atmasına ve uzun bir yürüyüş için çok sıcak, çok soğuk ya da çok ıslak olup olmadığını hissetmesine izin verin. Bu sayede köpeğiniz, yürüyüşünü kısaltması gerektiğini ya da içeri girerek güvende olduğu yerde kalması gerektiğini bilecektir.

9. Köpeğinizi park edilmiş bir aracın içinde bırakıp gitmeyin. Gölgede bile, arabanın tuttuğu ısı açık havadan çok daha fazladır. Ayrıca köpeğiniz; yoldan geçenleri görüp heyecanlanabilir ya da klostrofobiden paniğe kapılabilir.

10. Havadan haberdar olun. Yaz boyunca, yürüyüşlerde yanınızda su taşıyın ve dehidratasyon belirtilerine karşı tetikte olun. Kışın ise soğuk havalar için yapılmış köpek botlarıyla köpeğinizi koruyun.

11. Köpekler de insanlar gibi sıkılabilirler. Yakalama oyunu gibi çeviklik kazandıran ya da ödül odaklı oyunlar oynatarak itaat etmesini sağlayın ve duygusal bir bağ oluşturun.

12. Dengeli enerji. Köpekler sizin enerjinizle beslenir. Eğer siz yorgun ve bitkin olursanız, köpeğiniz de öyle olur. Her zaman sakin kalmaya çalışın ve olumlu olun!

Alıntıdır: https://www.facebook.com/kopeklerefisildayanadam/

Annem taranmayan saca bit gelir derdi ben kücükken. Hala da aloskanlik kaldi ben de. Her banyoda sampuanladiktan sonra sacimi öne atar sampuanla tararim. Durularken de devam ederim. Kesin ise yarar. Hem düzenli yapmak da fayda var.

Annem taranmayan saca bit gelir derdi ben kücükken. Hala da aloskanlik kaldi ben de. Her banyoda sampuanladiktan sonra sacimi öne atar sampuanla tararim. Durularken de devam ederim. Kesin ise yarar. Hem düzenli yapmak da fayda var.

Taranmayan saça bit gelmesi saçmalık bence. 2 ay şampuan, sabun değmemiş bile saça bit gelmezken taramamakla neden gelsin ki. Tabiki duştan sonra saçı taramak gerekir ama taramayınca da bişey olmaz. Survivordan ayrılan Tugba Özay'ın bi açıklaması vardı aylardır şampuan görmedim yinede bitlenmedim diye bitin kaynağı farklı araştırın bence. Ayrıca çok şükür kurtuldum darısı bu derdi çeken herkesin başına..

X