Bit acil yardım

canım bi eczaneye falan gitsen ?
merhem yada silüsyon gibi birşey verirler, geçirir kaşıntısını

Kızlarevde kimse yok hastanne çokkkkkk uzak.
Tek gidemem
Acile aleden biriside utanır götürmeye

Yaa aile dışında hiç kimse yokmu amca dayı hala enişte abi hatta komşu birine de hem bit demezsin olur biter (bit yüzünden olduğuda kesin değil) bir şey alerji yaptı dersin...
Eğer biraz daha kaşınırsan krize gireceksin bayılabilirsin bile bence ara birini nereye kadar çekeceksin bu kaşıntıyı..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun...
Şampuanını,sabununu değiştirdiysen olabilir.Benim vücüdum bunlar değişince ya da farklı bir kimyasalla temas edince,dediğin şekilde kaşınmaya başlar.Alerjik bir durum olsa gerek.Madem hemen doktora gidemiyorsun ılık bir duş yapman rahatlatabilir.Yediğin bir besin ya da sadece sıcak hava bu durumu yaratabilir.

Alerjik durumda olsa anlıyorum canım kırmızı kesiyorum.
Uyuz mu bilmiyorum ama bir kolumda bir çenemde bir bacak arasında.Bir gögsümde ay deli oluyorum

pire büyük ihtimalle.çünkü gezer sürekli.yakın zaman önce bana da gelmişti.kıyafetlerinde de barınabilir dikkatli ol.çıkardığını bi daha giyme.:94:valla ne yapmak gerekir bilmiyorum ama benmki geçmişti bi kaç güne

Doktora gtmm kızlar ıgne vurdu hap verdı jel verde ısımlerıde s,yle stillex ve aerus kullnn var mı hla ksnyrm jelı nsl kllncaam blmyrm

Canım bende de denize gittikten sonra ki 1 ay her duş alışımda deli gibi kaşınma olur vücudumda

eski derileri attığım için,iğne batar gibi deli deli kaşındırır beni de,her denizden sonra yaşarım bunu en az 1 ay

adı da sosyete uyuzuymuş diye duydum...

Doktora gtmm kızlar ıgne vurdu hap verdı jel verde ısımlerıde s,yle stillex ve aerus kullnn var mı hla ksnyrm jelı nsl kllncaam blmyrm
Geçmiş olsun iğne olduysan bi süre sonra etkisini gösteriri
jelinde prospektüsünü oku orda nasıl kullanıcan yazıyordur.

Kızlar ıgne kar etmedı kasnınıyorum grp banyo yapıcam jelı surcam ıste ama delırıcem doktor hc bısy demedı

allah allah :44: yedigin birseymi alerji yapti, alerji testi yaptir bi

bitek senmi kasiniyorsun evde eger öyleyse bit uyuz filan degil bu:2:

Canım onlar alerjide kullanılan ilaçlar. zaten okuduğumda vücut biti olmadığını düşünmüştüm. çünkü onlar sadece kasık ve koltukaltlarına yaşarmış, oralarında çok tüylü olması ve uzun süra banyo yapılmaması durumunda olurmuş. sende böyle olmayacağına göre seninki ürtikerdir.

Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.
Bu nedenle konunuz "Faydalı bilgiler" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…