Kekler - Pastalar Bisküvili ve Meyveli Şarlot Pasta

Tesekkurler bitanemm kek kalibi olsa daha iy olacaktı ama bu şekilde biraz dar oldu
Önemli olan da bu elindekilerle ortaya Bi şey çıkarmak benim de kalıp yok bunu görmesem aman kalıp yok diye yapamazdım ama şu an işe yarar bi fikre sahip oldum teşekkürler

Bi şey sorcam pasta çok lezzetli duruyor da kurdele olmasa eğer nasıl duracak kedi dilleri? :) Bir de keserken çökmez mi ya pasta Cidden bilmediğim için soruyorum.

Bi şey sorcam pasta çok lezzetli duruyor da kurdele olmasa eğer nasıl duracak kedi dilleri? :) Bir de keserken çökmez mi ya pasta Cidden bilmediğim için soruyorum.
Keske kurdelesizde cekseymisim kurdele tutmuyor onu kendisi duruyor ben kurdeleyi süs amaclı taktım dolapta iyce bekledikten sonra kesince bi problem olmadi 1 gün beklese daha iy

Önemli olan da bu elindekilerle ortaya Bi şey çıkarmak benim de kalıp yok bunu görmesem aman kalıp yok diye yapamazdım ama şu an işe yarar bi fikre sahip oldum teşekkürler ☺❤
Rica ederim kalibi ustten cikarinca pasta ayni şekilde duruyor kurdele süs amacli o tutmuyor begenmenize sevindim cok tesekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…