- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Telefona yeni bir özellik eklenmiş istedgi zaman tam alıntının oralara getiriyor yazma cubuguju yazdığımı tenizleyeuim derken sıliyorimKanka alintinin anasini aglatmişsin
Ellerine sağlık miniğimÇok güzel olmuş bence. Yarışmada bol şanslar ♥
:vayyyyyy mozaik pasta ancak bu kadar güzel yapılabilirdi
Ellerine sağlik canım guzel olmus
Ya yorum yapamiyorum tek tek herkese tşkler telefonumda problemi var fotoların tamamını o yuzden ekleyemedimEkran yalattı....
Kanka iyi bayramlarTelefona yeni bir özellik eklenmiş istedgi zaman tam alıntının oralara getiriyor yazma cubuguju yazdığımı tenizleyeuim derken sıliyorim
Hayırlı bayramlar kankam benimKanka iyi bayramlar
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş bu şekli ile.
Başarılar
Ellerine saglik kankamuhtesem olmus ben hic denemedim daha once mutlaka denicem ama
Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar diliyorum
Bir bisküvi ancak bu kadar güzel bir pasta olabilirdi hünerli miniğim benim
Başarılar kuzum
Ellerine sağlık
Kızlar tşk edemedim telefondaki problemden topli tşk edeyim yarışma benim için daha heyecanli olacak bu sefer çünkü biraz uzak kalacağımBisküvi pastasını ilk defa böyle gördüm ben bunu yaparım kiellerine sağlık canım
Aay hem pratik hem nefis hemde görünüşü şahane ellerine sağlık minikim
Ellerine sağlık miniğimÇok güzel olmuş bence. Yarışmada bol şanslar ♥
lütfen mozaik ile karıştırmayalımvayyyyyy mozaik pasta ancak bu kadar güzel yapılabilirdi
çok tşk ederim beğenmene çok sevindimEkran yalattı....
Ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş valla bisküvi pastası ancak bu kadar güzel sunulabilirdi harikasın ❤
Miniğimmm cok güzel olmus ellerine sağlık yarışmada başarılar ♥
Bisküvinin en tatlı haliiiellerine sağlık Kuzumm rengarenkte süslemiş yiaa yerim o şekerlemeleri
Ben senin yerine de yarisirim kankaKızlar tşk edemedim telefondaki problemden topli tşk edeyim yarışma benim için daha heyecanli olacak bu sefer çünkü biraz uzak kalacağım
Herkese başarılar tekrardan :))
Hep beni tut tamam mı eğer önde gitmiyorsam çevir oylarini kendine doğru sana feda olsunBen senin yerine de yarisirim kanka
Bende hep borcam üzerine kat kat yapıyor dum hiç aklıma gelmemişti böylesi yarışma için tarif arayınca farklı şeyler öğreniyorsun gerçekten :))Çok güzel görünüyor, mutlaka denicem.ellerine sağlık minik başarılar dilerim
Bende burdan kopyaliyorum daha rahat oluyor hem takildigim birsey olursa direk yapan kişiye sormak ta farkli☺Bende hep borcam üzerine kat kat yapıyor dum hiç aklıma gelmemişti böylesi yarışma için tarif arayınca farklı şeyler öğreniyorsun gerçekten :))
Bende onu ilk gördüğümde nasıl böyle bişey aklıma gelmedi görmedim daha önce dedim hep pasta kenarlarni meyve yada damla çikolata ile kamufle etmeye çalışırdım ben bunun görüntüsü hoş ve çok kolay bende o yüzden yaptım zaten zor olsa girmezdim bu topaBende burdan kopyaliyorum daha rahat oluyor hem takildigim birsey olursa direk yapan kişiye sormak ta farkli☺
etrafındaki süsleme de hem kolay hem çok güzel görünüyordu
pratik kadinsin senBende onu ilk gördüğümde nasıl böyle bişey aklıma gelmedi görmedim daha önce dedim hep pasta kenarlarni meyve yada damla çikolata ile kamufle etmeye çalışırdım ben bunun görüntüsü hoş ve çok kolay bende o yüzden yaptım zaten zor olsa girmezdim bu topa
tşk ettim mi bilmiyorum ettiysem de tekrardan tşk ederim
gel bebekim yapayım sana
lütfen mozaik ile karıştırmayalımbu farklı
çok tşk ederim beğenmene çok sevindim
Çok teşekkürler hepinize kızlar hepimize başarılar :))
Hep beni tut tamam mı eğer önde gitmiyorsam çevir oylarini kendine doğru sana feda olsun