Bisiklet

zmkgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
3
1
86
33
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında çocuğum var yaz geliyor tesettürlüyüm bisiklet almayı düşünüyoruz (yetişkin bisikleti) kararsız kaldığım kısım kullanıp öneride bulunabilecek var mı? Ben 3 teker kargo bisikleti istiyorum arkada depolama alanı olduğu için çocukla eşya çok oluyor malum normal yetişkin bisikleti de olabilir çocuk için koltuk alacağım öyle olursa kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim iki bisikleti nde fotoğrafını ekliyorum.

Eklentiler

• 1000014662.webp
    54 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000014660.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 15
Merhabalar.
Çocuğu da taşıyabileceğiniz bir bisiklet istiyorsanız 3 tekerlekliler çok ağır oluyor, kullanmak çok zor olur. Pahalı olmayan bir şehir bisikleti daha iyi olur, tabi arkasına ve hatta ön tekerin üstüne de bagaj takarsınız. Yük taşımak için de bagaj çantaları hacmi büyütmediği için çok daha efektif oluyor. Arka bagajın üstüne çocuk için bisiklet koltuğu alabilirsiniz. Ama biz kendi bebeğimiz için koltuğun önüne, kadronun üstüne sabitlenen bir model aldık, hem çocuk kollarımızın arasında kaldığı için daha güvenli geliyor bana, hem de sırtımızı değil de yolu gördüğü için daha huzurlu oluyor, onları da inceleyebilirsiniz. Decathlon bisikletleri oldukça sağlam oluyor, bütçenize uyarsa tavsiye edebilirim. Başka sorunuz olursa da cevaplamaya çalışırım. Bebeğinizle mutlu sürüşleriniz olur umarım.

Çok teşekkür ederim günlerdir her yere yazıyorum hiç cevap alamadım haklısınız sanırım 2 teker daha mantıklı siz detaylı anlatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…