emlyn Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2010 1 0 36 İzmir 9 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi emlyn #1 merhabalar aranıza yeni katıldım bende prolaktin hormonu yüksek çıktı dostinex kullanıyorum dünden beri ayrıca dogum kontrol hapıda kullanıyorum bi sakıncası var mı yoksa bırakayım mı hap kullanmayı bilgisi olan varsa çok sevinirim
merhabalar aranıza yeni katıldım bende prolaktin hormonu yüksek çıktı dostinex kullanıyorum dünden beri ayrıca dogum kontrol hapıda kullanıyorum bi sakıncası var mı yoksa bırakayım mı hap kullanmayı bilgisi olan varsa çok sevinirim
elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 0 İstanbul 9 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi emlyn #2 benpek bilemem ama doktorunu dinlemelisinakannehir geçmiş olsunopuyorumnanaktan
A afrodizyak_26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2010 5 0 36 Bursa 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi emlyn #3 hayatım bir doktor tavsiyesi alırsan daha iyi olur.sağlık sektöründe olduğum için doktorumla görüşebilirim bu konuyu
hayatım bir doktor tavsiyesi alırsan daha iyi olur.sağlık sektöründe olduğum için doktorumla görüşebilirim bu konuyu
xxDerinxx ♥♥ Aşkım ♥♥ Kayıtlı Üye 23 Ocak 2010 8.713 23 158 Batman 10 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi emlyn #4 Dr verdiyse bir bildiği vardır bırakma derim...