Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söyle...yoksa yutturdum sanır..kızlar geçen gün tatlı yaptım misafirim gelmişti baya kaldı bende sadece balkondan balkona konuştuğumuz hiç gidip gelmedik bi abla var 4 cocugu var dedimki götüreyim yesinler iyi güzel. 2 gün önce kabı göndermiş içinde tavuk saklamış kapağında parçası kalmış ve içi yağlı midem bulandı çok şaşırdım atıcaktım kabı atmadım yıkadım ama şimdi kadınla hiç konuşasım gelmiyo ister istemez karşılaşıyoruz balkonda sürekli karşı karşıyayız ben bunu ona söylesemmi söylemesemmi bilemedim neden öyle gönderdiki temizde birine benziyo nerdeyse her gördüğümde balkon camlarını siliyo anlamadım gitti ya hiç komşum yok normalde site içindeyiz gidip gelme olur belki dedim yok artık gitmemde (
Dalginligina gelmistir veya cocuklarin işi olabilir,mesela kadin da size tavuklu bir yemek gonderiyorken cocuklar munzurluk yapip size boş getirmiştir.kucukken annem gonderirken ben de gonderdigi seylerden yerdim yolda takmayın
bazen makina yıkamamış oluyor direk makinadan alıp dalgınlığına gelmiş bakmamış olabilir
kızlar geçen gün tatlı yaptım misafirim gelmişti baya kaldı bende sadece balkondan balkona konuştuğumuz hiç gidip gelmedik bi abla var 4 cocugu var dedimki götüreyim yesinler iyi güzel. 2 gün önce kabı göndermiş içinde tavuk saklamış kapağında parçası kalmış ve içi yağlı midem bulandı çok şaşırdım atıcaktım kabı atmadım yıkadım ama şimdi kadınla hiç konuşasım gelmiyo ister istemez karşılaşıyoruz balkonda sürekli karşı karşıyayız ben bunu ona söylesemmi söylemesemmi bilemedim neden öyle gönderdiki temizde birine benziyo nerdeyse her gördüğümde balkon camlarını siliyo anlamadım gitti ya hiç komşum yok normalde site içindeyiz gidip gelme olur belki dedim yok artık gitmemde (
şimdi o yıkayıp bir yere kaldırdıysa ve o görmeden çocukların biri o kabı kirlettiyse ve kadın bunu farketmemiş olabilir. yoksa kirli göndermesi pek mantık almıyorkızlar geçen gün tatlı yaptım misafirim gelmişti baya kaldı bende sadece balkondan balkona konuştuğumuz hiç gidip gelmedik bi abla var 4 cocugu var dedimki götüreyim yesinler iyi güzel. 2 gün önce kabı göndermiş içinde tavuk saklamış kapağında parçası kalmış ve içi yağlı midem bulandı çok şaşırdım atıcaktım kabı atmadım yıkadım ama şimdi kadınla hiç konuşasım gelmiyo ister istemez karşılaşıyoruz balkonda sürekli karşı karşıyayız ben bunu ona söylesemmi söylemesemmi bilemedim neden öyle gönderdiki temizde birine benziyo nerdeyse her gördüğümde balkon camlarını siliyo anlamadım gitti ya hiç komşum yok normalde site içindeyiz gidip gelme olur belki dedim yok artık gitmemde (
Ay benim gibi başkaları da varmış çok şükür. Bizde mesela bazen balık yaparız. Yemeye başlarız fazla geleceğini anlayınca annem yada eşim komşuya gönder der. Asla kabul etmem. Ya ne olucak zaten servis tabağına alıp yiyoruz derler. Ama asla . Birine balık göndereceksem ilk tavada onu pişirir göndereceğim tabağa koyar veririm. Eşimle annem bana bu yüzden uzaylı muamelesi yapar hep. Inşallah bana gönderenler de benim gibi gönderiyor dur.Öncelikle evden yemek çıkacaksa, birine birşey gonderilecekse ilk tepsiden gönderilmeli, kaldı diye komşulara tatlı ve yemek götürmek hiç adaba uygun değil. Konu için değil yeri gelmişken yazmak istedim; en kızdığım şeydir.
Farketmemiştir oyle olduğunu, olsa neden yollasın. Makina kirli çıkarmıştır belkide. Kullanmamıştır makinaki parça bulaşmıştır v.s
Bu konuşmama sebebi değil ki..
Ay benim gibi başkaları da varmış çok şükür. Bizde mesela bazen balık yaparız. Yemeye başlarız fazla geleceğini anlayınca annem yada eşim komşuya gönder der. Asla kabul etmem. Ya ne olucak zaten servis tabağına alıp yiyoruz derler. Ama asla . Birine balık göndereceksem ilk tavada onu pişirir göndereceğim tabağa koyar veririm. Eşimle annem bana bu yüzden uzaylı muamelesi yapar hep. Inşallah bana gönderenler de benim gibi gönderiyor dur.