bişey denirmi bu komşuya

İnsanlık hali olabilir dalginligina gelmistir söylemeniz hic uygun omaz hepimiz bazen dslgin olabiliyoruz abartmayin bence

4 çocuklu olunca dikkat edememiş olabilir bir daha gondermezsiniz bişey. Muhabbetini seviyorsanız bi kere de oturmaya çağırın baktınız uymadı bir daha gorusmezsiniz

belkide aynı kaptan komşunuzda da vardı ve size gönderirken temiz ve kirliyi karıştırdı...böyle olmasa bile insanlık hali kirli geldi diye konuşmamak olmaz bence

kaba tavuk yapismissa ne olacakki ,pis bisey degil tavuk yani. kim isterki kirli tabak gondermeyi? bu kadr abartilacak bisey yok , ayrica kisi yadirgadigini yasamadan mezara girmezmis, bu kadar tahammulsuz olmayalim lutfen.

kızlar geçen gün tatlı yaptım misafirim gelmişti baya kaldı bende sadece balkondan balkona konuştuğumuz hiç gidip gelmedik bi abla var 4 cocugu var dedimki götüreyim yesinler iyi güzel. 2 gün önce kabı göndermiş içinde tavuk saklamış kapağında parçası kalmış ve içi yağlı midem bulandı çok şaşırdım atıcaktım kabı atmadım yıkadım ama şimdi kadınla hiç konuşasım gelmiyo ister istemez karşılaşıyoruz balkonda sürekli karşı karşıyayız ben bunu ona söylesemmi söylemesemmi bilemedim neden öyle gönderdiki temizde birine benziyo nerdeyse her gördüğümde balkon camlarını siliyo anlamadım gitti ya :KK43: hiç komşum yok normalde site içindeyiz gidip gelme olur belki dedim yok artık gitmemde :KK43:(
söyle...yoksa yutturdum sanır..

Aslında en iyisi yemek alışverişindede bulunmamak benimde ev sahibim temiz pak kadındı ama yolladığı yemeklerin tadı tuzu yoktu o benim yolladıklarımı severdi ama ailecek yolladıklarını yiyemediğimiz gibi birde midemiz kalkardı birde nimeti ,çöpe atıncada suçluluk duyardım , bir daha da yemek yollamadım , herkes iyi pak temiz oluyor ama herkes aşçı olamıyor bunu anladım

Dalginligina gelmistir veya cocuklarin işi olabilir,mesela kadin da size tavuklu bir yemek gonderiyorken cocuklar munzurluk yapip size boş getirmiştir.kucukken annem gonderirken ben de gonderdigi seylerden yerdim yolda :KK70: takmayın

İnşallah çocuğum olursa komşuma tabağı kendim götüreceğim.:KK70:

bazen makina yıkamamış oluyor direk makinadan alıp dalgınlığına gelmiş bakmamış olabilir

Arkadaşa katılıyorum bnm komşunun makinasıda iyi degil lekeli gelio hep tabal canak ondan ztn bilerek pis gönderip dilinize düşmek istemezdi eminim ki hangimiz isteriz ? Unutun gitsin tabagı eğer kafanız uyuşuyosa arasıra iki sohbet edecek insanınız var işte ne ala ..

dört cocuk onlarin derdi cenesinden unutmustur o bence. fazla cocuk olunca kafa gidiyor da. kafana taktigina değmez. icn rahat etmiyorsa kaynar suda beklet hala rahatlamazsan at gitsin.

kızlar geçen gün tatlı yaptım misafirim gelmişti baya kaldı bende sadece balkondan balkona konuştuğumuz hiç gidip gelmedik bi abla var 4 cocugu var dedimki götüreyim yesinler iyi güzel. 2 gün önce kabı göndermiş içinde tavuk saklamış kapağında parçası kalmış ve içi yağlı midem bulandı çok şaşırdım atıcaktım kabı atmadım yıkadım ama şimdi kadınla hiç konuşasım gelmiyo ister istemez karşılaşıyoruz balkonda sürekli karşı karşıyayız ben bunu ona söylesemmi söylemesemmi bilemedim neden öyle gönderdiki temizde birine benziyo nerdeyse her gördüğümde balkon camlarını siliyo anlamadım gitti ya :KK43: hiç komşum yok normalde site içindeyiz gidip gelme olur belki dedim yok artık gitmemde :KK43:(

Canim belki makineden temiz cikmamis olabilir

4 çocukla kadın görmemiştir. .
Olabilir.görüşme olsun bitsin. .

şimdi o yıkayıp bir yere kaldırdıysa ve o görmeden çocukların biri o kabı kirlettiyse ve kadın bunu farketmemiş olabilir. yoksa kirli göndermesi pek mantık almıyor

Öncelikle evden yemek çıkacaksa, birine birşey gonderilecekse ilk tepsiden gönderilmeli, kaldı diye komşulara tatlı ve yemek götürmek hiç adaba uygun değil. Konu için değil yeri gelmişken yazmak istedim; en kızdığım şeydir.

Farketmemiştir oyle olduğunu, olsa neden yollasın. Makina kirli çıkarmıştır belkide. Kullanmamıştır makinaki parça bulaşmıştır v.s
Bu konuşmama sebebi değil ki..
Ay benim gibi başkaları da varmış çok şükür. Bizde mesela bazen balık yaparız. Yemeye başlarız fazla geleceğini anlayınca annem yada eşim komşuya gönder der. Asla kabul etmem. Ya ne olucak zaten servis tabağına alıp yiyoruz derler. Ama asla . Birine balık göndereceksem ilk tavada onu pişirir göndereceğim tabağa koyar veririm. Eşimle annem bana bu yüzden uzaylı muamelesi yapar hep. Inşallah bana gönderenler de benim gibi gönderiyor dur.

Saka gibi ya milletin ne dertleri var sen kabi kacagi dert edinmissin. Allah baska dert vermesin ne diyim...

Ay benim gibi başkaları da varmış çok şükür. Bizde mesela bazen balık yaparız. Yemeye başlarız fazla geleceğini anlayınca annem yada eşim komşuya gönder der. Asla kabul etmem. Ya ne olucak zaten servis tabağına alıp yiyoruz derler. Ama asla . Birine balık göndereceksem ilk tavada onu pişirir göndereceğim tabağa koyar veririm. Eşimle annem bana bu yüzden uzaylı muamelesi yapar hep. Inşallah bana gönderenler de benim gibi gönderiyor dur.

Bu hassasiyete sahip az insan var maalesef..
Art niyetten değil öyle alıştıklarından normal geliyor..
Zaten evden ikram niyetiyle çıkan yemek bereketli olur , azalmaz. Aynı şekilde evine gelen misafirede gönülden ikram etmek aynı şekilde bereket getirir.

X