Yok daha neler?
Komşudan gelen yemeği mi sorgulayacaksınız?
Beğenmezseniz verin kedişlere karınları doysun.
Ne demeyi düşünüyorsunuz ki? Yani tamam yaptığı hoş değil belki ama bunu dile getirirseniz sizin yaptığınız daha da hoş olmayacak. İçiniz almıyorsa bundan sonra kap kacak göndermezsiniz olur biter
neden oyle dusunuyorsunuz merak ettim. Artik degil bir sey degil, tabaklardan artanlari toplamis degil.Öncelikle evden yemek çıkacaksa, birine birşey gonderilecekse ilk tepsiden gönderilmeli, kaldı diye komşulara tatlı ve yemek götürmek hiç adaba uygun değil. Konu için değil yeri gelmişken yazmak istedim; en kızdığım şeydir.
Farketmemiştir oyle olduğunu, olsa neden yollasın. Makina kirli çıkarmıştır belkide. Kullanmamıştır makinaki parça bulaşmıştır v.s
Bu konuşmama sebebi değil ki..
Yemek gelmemis icinde, tabak bos ama ici pis anladigim kadariyla. Belki kadinin dalginligina gelmistir, ondan habersiz cocuklar yapmistir yada esi. Bence buyutmeyin, insanlik hali..
bazen makina yıkamamış oluyor direk makinadan alıp dalgınlığına gelmiş bakmamış olabilir
Öncelikle evden yemek çıkacaksa, birine birşey gonderilecekse ilk tepsiden gönderilmeli, kaldı diye komşulara tatlı ve yemek götürmek hiç adaba uygun değil. Konu için değil yeri gelmişken yazmak istedim; en kızdığım şeydir.
Farketmemiştir oyle olduğunu, olsa neden yollasın. Makina kirli çıkarmıştır belkide. Kullanmamıştır makinaki parça bulaşmıştır v.s
Bu konuşmama sebebi değil ki..
neden oyle dusunuyorsunuz merak ettim. Artik degil bir sey degil, tabaklardan artanlari toplamis degil.
Tatlilar tepsilerde hic bir zaman bitmez, kalanlar da ese dosta akrabaya ikram edilir. bunun misafiriniz oldugu bir gunun aksaminda ikinci bir misafiriniz geldiginde, ona tatli ikram etmenizden ne farki var :)
biz iki kişiyiz hepsini yiyemeyiz diye götürdüm kötü bişey oldugunu düşünmüyorum ben açıkçası tepsiyle götürmedim diye 5 günlük bişeyde götürmedim bugun yaptım yarın götürdüm neticede