- 31 Ocak 2019
- 15
- 1
- 36
- 36
- Konu Sahibi karamela9698
Kendi adıma memnundum evet. Basit bi islem oldugu icin cok incelemedim aslindaMerhaba, su anki durumum olarak tombis olmayan yanaklar diyebilirim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi adıma memnundum evet. Basit bi islem oldugu icin cok incelemedim aslindaMerhaba, su anki durumum olarak tombis olmayan yanaklar diyebilirim :)
Öncesi sonrası fotoğrafınızı atmanızı rica etsem atabilir misiniz acaba?Merhaba, su anki durumum olarak tombis olmayan yanaklar diyebilirim :)
Oytum idil 3500 e yapıyordu 4000 gibi fiyat verir diye tahmin ediyorum. Öreroğlu 6000 ya da 5000 di sanırm. Askerooğlu diye bir dr var bir de Hollywood yanağı isminin de lisansını gidip Hollywood dan almış hatta. ama yaptıkları çok yapay geldi, sanki çok belirgin bir kısım çıkmış çukur gibi durmuş, pek beğenmedim
öreroğlunda birkaç örnek hoşuma gitmişti. Neye göre beğendiğim ise; çökme kısmı aynı kaştaki gibi kademeli gidiyorsa elmacığın hemen altından başlaması na rağmen kesik bir görüntü oluşturmuoyrsa doğal geliyor.
Kim iyi yapar kesin bilsem gidip yaptırıcam
Merhaba hangi doktor yaptı ameliyatınızıMerhaba, su anki durumum olarak tombis olmayan yanaklar diyebilirim :)
Merhaba ameliyatınızı kim yaptı ve şuan nasılsınızDün bisektomi amelyati oldum. Eğer düşünen varsa hiç çekinmesin ciddi kolay bir operasyon.yalniz Dr seçimine dikkat edilmeli yüz sinirlerine zarar verilmemesi lazım.ikinci günüm sıfır acı..
Merhaba kime oldunuz ve ne kadara?Merhaba herkese! Ben de 3 gün önce oldum, kesinlikle çok basit.
Selam benim 5. Günüm sol da ödem devam ediyor ama azalarak 10-15 gün bulabilirmiş panik yapmayın…ancak ağzınızı açamıyor durumdaysanız bir görünün doktora. Antibiyotik kullandınızmı?Merhaba bende bisektomi ameliyati oldum 9 gun oldu sol tarafim iyilesti ama sag tarafim hala sis ve acamiyorum agzimi sizde de ayni sorun oldu mu acaba?
Merhaba çok geçmiş olsun inşallah kısa bir sürede tamamen iyileşirsiniz? Yanaklarınızda inceltme var mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da hangi doktora ameliyat oldunuz? Ameliyattan sonra ilk günü buz tuttunuz mu?Selam benim 5. Günüm sol da ödem devam ediyor ama azalarak 10-15 gün bulabilirmiş panik yapmayın…ancak ağzınızı açamıyor durumdaysanız bir görünün doktora. Antibiyotik kullandınızmı?
Evet doktara gittim bugun odemden dolayi acamiyormusum ve sag tarafta su toplamis o yuzden masaj yapmam gerekiyormus arti jel verdi bana onu suruyorum bakalimSelam benim 5. Günüm sol da ödem devam ediyor ama azalarak 10-15 gün bulabilirmiş panik yapmayın…ancak ağzınızı açamıyor durumdaysanız bir görünün doktora. Antibiyotik kullandınızmı?
Çok teşekkür ederim sağ yanağımda hiç ödem olmadı ve incelme hemen belirdi foto ekliyim sağ yapılmış sol yapılmamış hali farkı görebilirsiniz. sol tarafım hala ödem duruyor tam inmedi aslında eski yanağım gibi şu an. İstanbul bakırköy de bir plastik cerrah buldum ismi umut suadiye idi. 2-3 gün ara ara buz tuttum ama sol taraf yine de şişti malesef.Merhaba çok geçmiş olsun inşallah kısa bir sürede tamamen iyileşirsiniz? Yanaklarınızda inceltme var mı acaba? Ben de yaptırmayı düşünüyorum. İstanbul'da hangi doktora ameliyat oldunuz? Ameliyattan sonra ilk günü buz tuttunuz mu?
Bilgi için çok teşekkür ederim şimdi nasıl oldunuz? memnunmusunuz yanaklarınızdan?Çok teşekkür ederim sağ yanağımda hiç ödem olmadı ve incelme hemen belirdi foto ekliyim sağ yapılmış sol yapılmamış hali farkı görebilirsiniz. sol tarafım hala ödem duruyor tam inmedi aslında eski yanağım gibi şu an. İstanbul bakırköy de bir plastik cerrah buldum ismi umut suadiye idi. 2-3 gün ara ara buz tuttum ama sol taraf yine de şişti malesef.
Bu doğal güzel bir iş olmuşÇok teşekkür ederim sağ yanağımda hiç ödem olmadı ve incelme hemen belirdi foto ekliyim sağ yapılmış sol yapılmamış hali farkı görebilirsiniz. sol tarafım hala ödem duruyor tam inmedi aslında eski yanağım gibi şu an. İstanbul bakırköy de bir plastik cerrah buldum ismi umut suadiye idi. 2-3 gün ara ara buz tuttum ama sol taraf yine de şişti malesef.