Bişektomi İşlemi

Benbittidemedenbitmez

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
5
1
16
38
Merhaba, bugün bişektomi işlemi yaptırdım benim gibi endişe duyan kişiler için işlemin detayını paylaşıyorum. Öncelikle uyuşturmak için ağız içinden yanak bölgelerine iğne vuruluyor (fazla acıtmıyor) biraz uyuşmasını bekliyorsunuz, ağız ve burun bölgesini açıkta bırakacak şekilde bir örtü öttü doktor yüzüme, dişçilerin kullandığı aparatla dudağınızı hafif açıyor, oraya küçük bir kesi atıyor ama ben kesinin acısını hiç duymadım, yağ yastıkçığını bulmak kişiye göre değişiyormuş benim her iki yanağımda da yağ yastıkçığını bulması 10 sn sürmedi doktorun, yağı alırken biraz baskı hissediyorsun ama canını hiç acıtmıyor sonra ağızda eriyen dikiş atıyor, gazlı bezle koyup işlemi sonlandırıyor. İşlem hepi topu 5 dakika sürmüştür. Botoks dolgu gibi işlemleri olmaktan çekinen benim için işlem çok rahat ve konforlu geçti, bunca sene neden yaptırmamışım diye ona hayıflandım, işlemin acısıyla ilgili korkularınız varsa kesinlikle düşünmeyin en kolay işlem, umarım güzel sonuçlarını da alırım :)

Geçmiş olsun ben de gıdı aldırmayı düşünüyorum çok minik neresini aldıracaksın onun diyorlar ama insan kafayı taktı mı da takıyor bu yorumun beni rahatlattı yazın doktorumla görüşeceğim bi

Back