Merhaba kızlar evet cumartesi günü oldum gıdı hariç, gıdım da ki yağ değilmiş meğer etmiş yasım suan 32, 40 yaş üst oldugun zaman gerdirme yapabilirsin dedi, genetikmiş böyle duruşu maalesef, haklı doktor çünkü anneminkiyle aynı :))
Konuya dönecek olursam ekstra olarak sırt lipo ve bbl de yaptırdım, ameliyat günü Dr ile yüzyüze görüşünce netleşti fikirlerimiz. Yani buna 360 lipo (sırt ,bel , karın) + iç bacak lipo, dış bacak lipo (yani basen) + bisektomi yaptırdım. Ameliyat tam 5 saat sürdü o günü çok rahat atlattım ameliyattan bir gün sonra ellerim ayaklarım yüzüm her yerim çok fazla şişti yani pazar günü en zor gündü. Oturmak kalkmak yatmak zordu ve biri olmadan süreci atlatmak imkansız. Yanınızda mutlaka birinin olması gerekiyor. Bugün günlerden pazartesi artık tek başıma yatıp kalkabiliyorum oturabiliyorum ama biraz zor oluyor. Bu sabah hastaneden çıktım. Üstümde 4 tane diren var. Çarşamba günü kontrole gideceğim direnler çıkacak. Genel olarak memnunum. Ekstra sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım