Bişektomi, Gıdı Lipo, Bel, Karın, İç Bacak Lipo

cns_cns_cns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
28
7
36
32
Herkese selammmm 15 martta Bişektomi, Gıdı Lipo, Bel, Karın, İç Bacak Lipo yaptıracağım. Forumda baya araştırdım hepsini aynı anda kombine yaptıran yok, baya kötü yorumlar okudum ama hep 7-8 sene öncesine ait, yakın zamanda ameliyat olan var mı? Teknoloji gelişti daha kolay geçmesini umut ediyorum 🥲

Hangi doktora olacaksınız boy ve kilonuz nedir bende bölgesel liposuction olmak istiyorum ama önce kilo mu vermem gerekiyor bilmiyorum bbl de istediğim için vermekte istemiyorum

Ameliyat olmuşsundur insallah çok rahat atlatırsın deneyimlerini duymak bana yol gosterecek cok geçmiş olsun umarım iyisindir
Merhaba kızlar evet cumartesi günü oldum gıdı hariç, gıdım da ki yağ değilmiş meğer etmiş yasım suan 32, 40 yaş üst oldugun zaman gerdirme yapabilirsin dedi, genetikmiş böyle duruşu maalesef, haklı doktor çünkü anneminkiyle aynı :))
Konuya dönecek olursam ekstra olarak sırt lipo ve bbl de yaptırdım, ameliyat günü Dr ile yüzyüze görüşünce netleşti fikirlerimiz. Yani buna 360 lipo (sırt ,bel , karın) + iç bacak lipo, dış bacak lipo (yani basen) + bisektomi yaptırdım. Ameliyat tam 5 saat sürdü o günü çok rahat atlattım ameliyattan bir gün sonra ellerim ayaklarım yüzüm her yerim çok fazla şişti yani pazar günü en zor gündü. Oturmak kalkmak yatmak zordu ve biri olmadan süreci atlatmak imkansız. Yanınızda mutlaka birinin olması gerekiyor. Bugün günlerden pazartesi artık tek başıma yatıp kalkabiliyorum oturabiliyorum ama biraz zor oluyor. Bu sabah hastaneden çıktım. Üstümde 4 tane diren var. Çarşamba günü kontrole gideceğim direnler çıkacak. Genel olarak memnunum. Ekstra sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım ♥️

Merhaba kızlar evet cumartesi günü oldum gıdı hariç, gıdım da ki yağ değilmiş meğer etmiş yasım suan 32, 40 yaş üst oldugun zaman gerdirme yapabilirsin dedi, genetikmiş böyle duruşu maalesef, haklı doktor çünkü anneminkiyle aynı :))
Konuya dönecek olursam ekstra olarak sırt lipo ve bbl de yaptırdım, ameliyat günü Dr ile yüzyüze görüşünce netleşti fikirlerimiz. Yani buna 360 lipo (sırt ,bel , karın) + iç bacak lipo, dış bacak lipo (yani basen) + bisektomi yaptırdım. Ameliyat tam 5 saat sürdü o günü çok rahat atlattım ameliyattan bir gün sonra ellerim ayaklarım yüzüm her yerim çok fazla şişti yani pazar günü en zor gündü. Oturmak kalkmak yatmak zordu ve biri olmadan süreci atlatmak imkansız. Yanınızda mutlaka birinin olması gerekiyor. Bugün günlerden pazartesi artık tek başıma yatıp kalkabiliyorum oturabiliyorum ama biraz zor oluyor. Bu sabah hastaneden çıktım. Üstümde 4 tane diren var. Çarşamba günü kontrole gideceğim direnler çıkacak. Genel olarak memnunum. Ekstra sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım ♥️
Çok geçmiş olsun atlatmışsınız darısı başıma istediğiniz sonucu alırsınız inşallah 🙏 bende sırt bel karın kol lipo istiyorum diz içlerimede istiyorum ama emin değilim ondan birde kalçamı şekillendirmek için bbl istiyorum kare görüntüsü gitsin istiyorum ne kadar size yağ enjekte edildi acaba

Çok geçmiş olsun atlatmışsınız darısı başıma istediğiniz sonucu alırsınız inşallah 🙏 bende sırt bel karın kol lipo istiyorum diz içlerimede istiyorum ama emin değilim ondan birde kalçamı şekillendirmek için bbl istiyorum kare görüntüsü gitsin istiyorum ne kadar size yağ enjekte edildi acaba
İnanın ne kadar alındığını sormadım ama doğal olsun dedim sadece çukurları dolduracaktı birde zaten yapıldıktan sonra %35 i gibi bir miktarı zamanla eriyormuş o yüzden önce gözünüze büyük gelebilir kalçanız dediler

İnanın ne kadar alındığını sormadım ama doğal olsun dedim sadece çukurları dolduracaktı birde zaten yapıldıktan sonra %35 i gibi bir miktarı zamanla eriyormuş o yüzden önce gözünüze büyük gelebilir kalçanız dediler
Evet öyleymiş erime bazılarında daha az bazılarında daha fazla oluyormuş şuan nasıl oldunuz acaba ağrınız var mı ihtiyacınızı yapabiliyor musunuz sigara kullanıyor musunuz ben maalesef kullanıyorum ama ameliyat öncesi ve sonrası içemem gerekiyormuş bir süre

Evet öyleymiş erime bazılarında daha az bazılarında daha fazla oluyormuş şuan nasıl oldunuz acaba ağrınız var mı ihtiyacınızı yapabiliyor musunuz sigara kullanıyor musunuz ben maalesef kullanıyorum ama ameliyat öncesi ve sonrası içemem gerekiyormuş bir süre
Ağrım sadece diren yerlerinde var. Birde oturup kalkarken karnım bi tık acıyor ama çok az. Kendim oturup kendim kalkabiliyorum. Yarın direnler çıkacak ondan sonra çok daha rahat ederim diye düşünüyorum. Ama bu süreçte en önemli şey tuvalet bence, bbl de yaptırdığım için korse tüm vücutta, genital bölge ve kalça kısmı delik, cıs yapmak için bir aparat verdiler yani ayakta erkek gibi cıs yapabiliyorsunuz o çok kolay, sözde büyük tuvaletinizi de bu delikten yapabilirsiniz dediler ama bence delik onun için çok küçük ve bulaşma riski çok yüksek o yüzden açıkçası ben onu göze alamıyorum. İsterseniz korsenizi indirip tuvalette sonra tekrar takabilirsiniz dediler, dün ben katı gıda tüketme gafletinde bulundum doğal olarak tuvaletim geldi, korseyi indirdim tuvaletimi yaptım ama ondan sonra korseyi kardeşimle beraber tekrar takamadık, aslında taktik ama korsenin altında süngerler var yani vücut korse şeklini almasın iz olmasın diye sünger koyuyorlar üç tane, o süngerlerin korseeyi kapatırken kırışmaması lazım, yani hem korseeyi kapatmak çok zor hem de kapatmaya çalışırken o süngerler kırışıyor biz dün akşam 1 saatte denedik beceremedik o yüzden gece yarısı kalktık hastaneye gittik korseeyi hemşireler kapattı. Açıkçası bu süngerler çıkana kadar ya da ödemler inene kadar katı beslenmeyi düşünmüyorum çünkü çok zor oluyor. Tek sıkıntı bu.

Yere çok eğilemiyorum şimdilik, evet ben sigara kullanıyorum ama puff kullanıyorum, ameliyat olacağım günün bir gece öncesinde 12’de bıraktım kullanmayı, ameliyattan iki gün sonra tekrar içebildim çünkü canım pek bir şey yiyip içmek istemedi o yüzden aklıma sigara da gelmedi doğrusu. Sigaranın şöyle bir zararı var ameliyattan sonra, anestezi aldıktan sonra öksürme oluyor ve bu öksürme esnasında maalesef balgam da oluyor, öksürürünce de karnım çok acıdı iki gün bayağı zorlandım ama onun dışında bir sorun olmadı. Bu öksürme ve balgam olayı da sigaradan dolayı oluyormuş anestezi aldıktan sonra. Ama benim doktorum biz pufu çok fazla sigaradan saymıyoruz dedi ama ona rağmen içme demişti.

Yere çok eğilemiyorum şimdilik, evet ben sigara kullanıyorum ama puff kullanıyorum, ameliyat olacağım günün bir gece öncesinde 12’de bıraktım kullanmayı, ameliyattan iki gün sonra tekrar içebildim çünkü canım pek bir şey yiyip içmek istemedi o yüzden aklıma sigara da gelmedi doğrusu. Sigaranın şöyle bir zararı var ameliyattan sonra, anestezi aldıktan sonra öksürme oluyor ve bu öksürme esnasında maalesef balgam da oluyor, öksürürünce de karnım çok acıdı iki gün bayağı zorlandım ama onun dışında bir sorun olmadı. Bu öksürme ve balgam olayı da sigaradan dolayı oluyormuş anestezi aldıktan sonra. Ama benim doktorum biz pufu çok fazla sigaradan saymıyoruz dedi ama ona rağmen içme demişti.
Yaaa bende öyle içiyorum rahatladım biraz içime çekmeden ama bence siz yinede dikkat edin ameliyatın başarılı olması kadar sonrası bakım çok çok önemli organik marka ananas sirkesi kullanın çok çabuk ödem attırıyor korse çıkınca bbl nasıl duruyor memnun musunuz yağ alınan yerler incelme varmı şuan tabi çok yeni ödemden anlaşılmaz ama doktor fotoğraf çekmişmiydi ameliyat sonrası

Yaaa bende öyle içiyorum rahatladım biraz içime çekmeden ama bence siz yinede dikkat edin ameliyatın başarılı olması kadar sonrası bakım çok çok önemli organik marka ananas sirkesi kullanın çok çabuk ödem attırıyor korse çıkınca bbl nasıl duruyor memnun musunuz yağ alınan yerler incelme varmı şuan tabi çok yeni ödemden anlaşılmaz ama doktor fotoğraf çekmişmiydi ameliyat sonrası
Bromelain tablet kullanıyorum bide ananas ve ananas suyu tüketiyorum, ellerimin falan ödemi geçti ama yürüyüş yapmayı atlarsam ayaklarım sisiyor. 2 saatte bir mutlaka yürüyüş yapmak lazım, bugün uyuyakalmısım 5 saat kalkmadım diye ayaklarım hemen sismis 😂 popomu pansuman yaptıklarında gördüm çok beğendim doğrusu ne yalan söyliyim 🙈 belim baya incelmiş çok belli etti kendini hemen, ama Dr dedi zaten belde hemen görmeye başlarsın bacakların ve yüzün 2-3 ay sonra ortaya çıkar dedi. Suan gördüğün bel ödemli hali olmasına rağmen baya inceldi. Bu arada katı beslenmiyor olmama rağmen tuvaletim geliyor, ve artık mecburiyetten alıştım korseyi kendim çıkarıp takıyorum, o sorunda çözüldü. Ama hala can sıkıcı ve zaman alıyor çıkarıp takmak. Ama bence değer. Düşünüyorsanız kesin yaptırın ya sadece ameliyat sonrası 4-5 günü gözden çıkarmak lazım sanırım, gittikçe azalıyor ağırlığı, üstelik hala direnlerim üstümde, akşam çorba yaptım bide biraz bulaşık yıkadım siz düşünün 😂

Herkese selammmm 15 martta Bişektomi, Gıdı Lipo, Bel, Karın, İç Bacak Lipo yaptıracağım. Forumda baya araştırdım hepsini aynı anda kombine yaptıran yok, baya kötü yorumlar okudum ama hep 7-8 sene öncesine ait, yakın zamanda ameliyat olan var mı? Teknoloji gelişti daha kolay geçmesini umut ediyorum 🥲
Geçmiş olsun suan ki durumunuz nedir? Ben sadece gıdı liposuction düşünüyorum gıdınız ne durum da? istediğiniz gibi oldu mu?

Merhaba ben gıdı yaptıracaktım fakat doktor bana gıdı için olmayacağını söyledi çünkü benim gıdımdaki yağ değilmiş etmiş bildiğiniz, çenem biraz küçük o yüzden çok belli oluyor gıdım. Genetik dedi durusu, biraz daha yaş alınca gerdirme yapabilirsin dedi.

Herkese merhaba tekrardan bugün altıncı günüm, genel anlamda iyiyim bir çok işi kendim yapabiliyorum hatta dün duş bile aldım, bacakta ağrı sıfır sırtta ağrı sıfır sadece karın ve bel bölgesinde biraz ağrı var, karın bölgesinde giyilen korse çok dar olduğu için ayrıca korsenin altına (korsenin izi çıkmasın diye üç tane sünger yerleştiriyorlar büyük) yerleştirilen süngerler çok can acıtıyor yani daha da daraltıyor çünkü korseyi o yüzden hareket etmeyi de biraz kısıtlıyor o süngerler, hatta bu süngerler yüzünden maalesef tuvalet ve banyodan sonra korseyi tekrar giymek çok zor oluyor. Onun dışında forumda belki okumuşsunuzdur, bazı kadınlar karın bölgesinde sertlik kaldığını söylemiş, bunun sebebi masaj yapılmaması ve ödemlerin orada yerleşik kalması, iki güne bir hastaneye gidiyorum ameliyat olduğumu hastanede hemşireler masaj yapıyor ve önceden diren takılan deliklerden bu masaj sayesinde hala kanlı sıvı geliyor doğal olarak ödem bu şekilde atılmış oluyor. Masaj dediğime bakmayın bence sürecin en zor kısmı çünkü bastırarak yapıyorlar ve inanılmaz acıtıyor, gerçekten dayanmak imkansız. Masajdan sonra rahatlıyorsunuz ama.

Back
X