Biscolata sexy reklamı izleyen :)

kesinlikle çok beğendim ilk defa biz kadınları düşünerek yapılmış bir reklam birazda bizim gönlümüz gözümüz açılsın hepside harika .....bence iyi düşünülmüş

reklamdaki bi cocuk türk hatta bülent ersoyun klibinde oynamıstı... su reklamın sonundaki üstsüz olann hatta face biri şey yazmış... 'kızlar v.secret mankenleri bizim olmuyorsa biscolata mankenleri sizin olamaz .. biz bize kaldık yine ' die :)

valla reklamda victorianın melekleri oynasa, bikinileriyle, erkeklerin gözü 4 değil 44 açılırdı, bizde onların gözünü oymak zorunda kalırdı

hayrettine koptum
biscolatanınki baska ilk defa kadınlara hitaben bir reklam filmi yaptılar

kamyoncuya bittim ben.of hele o bakış. benim bu yaşıma kadar gördüğüm kamyonculara hiiç benzemiyor.bir de kutu taşıyan da süper.onlar gözde kölelerim olsun.diğerlerine de arada uğrarım.:131::124::124::124:

Haha piscolata:) Süper yaa. Ama cidden erkekler bu reklamdan nefret ediyolarr.. Sevgilime dedimki ' askım su biscolota reklamı varyaaaa.....' dedim ee banane napıyım varsa ? dedi Seviyonmu o reklamı? dedim Hayır çok iğrenç dedi Bende '' hamur yoguran çocuğa bittimm !! '' dedim Erkeklerle ilgilenmiyorum dedi

ben de çok beğeniyom biscolatanın reklamını. kocama gösterim reklamı acaba bunlar nereli dedim.
adam küstü bana kaç saat trip yaptı..
ben de hayrettinin piscolatasının en sondaki göbeğe bittim

yaa ben bu eklamı h,iç izleyemedim yaaa bak şimdi nası merak ettim... netten bakıcam bırazdan..
ne zaman bu reklam cıksa ben hep mutfakta oluyordum yada o.odasına donus yolu holunde sesını duyardım tvye daha balmadan eşim zırttt hemen değiştirirdi kanalı.. sonarada amann bildiğin biskrem reklamlarından işte derdi..

bu reklamı pcye ındırmeye karar verdım

babamın yanında izleyemediğim tek reklam
orkid reklamlarını izleyebiliyorum fakat bu reklamlar çıkınca utanıyorum ayol çok seksiler

çıtır çıtır yenirrr o "biscolata'lar".....

Son düzenleme:
Gözü dışarıda olan erkeklere biraz olsun ders vermek için şaka da olsa kıskandırılabilir ama normalde bir arkadaşın dediği gibi namahrem... ve eğer evli, nişanlı sözlü vs. iseniz ve aranız da iyiyse çok çirkin bir şey olabilir. Erkekler kötü bir şey yapıyor diye bizim de aynı seviyeye düşmemiz gerekmez.
Vel hasılı kelam; benim meleğimden başka erkek mi var dünya da? A aaa ben herkesi kadın görüyorum, ilginç!!!!!!

reklamı izledim gercekten süpeeerrr
eşim ''iğrenç'' oldugunu soyledi ona soran oldu sanki hıh

eşimde bana inat ax parfum mu ne var onun reklamını izlettirdi 100 kadar bikinili kızlar bide kosuyorlar eşimde bak bu daa ii demezmii uyuzzzz

Aradaki muhabbeti yok eden yuvan yıkan tehlikeli tohumlar...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…