Biscolata sexy reklamı izleyen :)

çok güzelmiş gerçekten valla üryan kadın görmekten kadın olmama rağmen midem bulandı çok güzel olmuş erkekler çatlasın

tek kelimeyle midemi bulandıran bir reklam.biscolatadan soğuttu beni..çok saçma geeliyor bana..ama eşi sevgiliyi kıskandırmak için çok iyi fikirr aşkımı kıskandırcam reklam süpermş diycem o da kesin bacağımı cimcikliycek ne anlamadım filan diyicek bende gülmekten zevkten 4 köşeeee

erkekler begenmemis valla hos yani ne yalan soyliyim adamlar gobekli falan olsa mide bulandırır ama bunlar mide bulandırmıyor ayol yok artık...

bence bu reklamı kim düşündüyse çok iyi düşünmüş.olup olmadık her yerde yarısından daha fazla açık kadın vucutları görmekten sıkılmıştım klipler reklamlar filmler.bu reklam iyi oldu çok iyi oldu.sürekli erkek beynine gözüne hitap eden şeyler sıkmıştı mide bulandırmıştı.sırf kadın vucudu görmek için bekleyen erkeklere bir taş atıldı bu reklamla.kendi eşim için söz konusu değil ama bir çok erkek sadece tv de gördükleri kadınlar için ne kadar güzel ne kadar dişi derken.al işte erkek dediğin böyle olur diyesim geliyor :))))

Bende çok beğeniyorum o reklamı. Her çıktığında gözlerimi alamıyorum valla ne yalan söyliyim. Genelde reklamlarda hep cıbıl cıbıl kızlar varken bu sefer farklı olmuş. Dibim düşüyo desem yeri valla ahaha benimki duymasın çatlar çatlaarr

Bu reklamın birde Hayrettin versiyonunu izleyin gülmekten kırılırsınız "Piskolata" adlı bir reklam yapmış geçen hafta ki bölümde vermişti koymayı bilsem ben koycam buraya ama bilmiyorum

Bu reklamın birde Hayrettin versiyonunu izleyin gülmekten kırılırsınız "Piskolata" adlı bir reklam yapmış geçen hafta ki bölümde vermişti koymayı bilsem ben koycam buraya ama bilmiyorum

[video=youtube;hwTyeXS5dR4]http://www.youtube.com/watch?v=hwTyeXS5dR4[/video]

iğrençler ya:120::120:

Teşekkürler chess

Her izlediğimde yerlerdeyim çiki-lotaaaa...:125::120:

yok böyle bi reklam yatelevizyon karşısında uyukluyo olsam bile bu reklam çıkınca gözlerim dört açılıyo valla

evet yaa süper bir reklam çarşıda pazarda bulamıyoz böylelerini bari tv de görelim de gözümüz gönlümüz açılsın

ayy bende sütü yüklenene bayıldım
bunu star tvdeki hayrettin yapmıştı onunkide piscolota yalıyor falan çikolataları orasını burasını elleyip hamur yoğuruyor sonra paketliyor onları çok komikti.

Çok mantıklı çok güzel bir reklam.

Kadın bedenini sex objesi olarak gören erkekleri utandıracak bir reklam.

Ben çok beğendim.

Bu tarz reklamlar görmek istiyorum ekranda.

Hep kadınlar kullanılcak değil ya.

ayy bende sütü yüklenene bayıldım
bunu star tvdeki hayrettin yapmıştı onunkide piscolota yalıyor falan çikolataları orasını burasını elleyip hamur yoğuruyor sonra paketliyor onları çok komikti.

[video=youtube;hwTyeXS5dR4]http://www.youtube.com/watch?v=hwTyeXS5dR4[/video]

O da yayınlandı pptya biscolata olurda piscolata olmaz mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…