Biscolata sexy reklamı izleyen :)

Clemence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
80
1
96
İstanbul
Evet arkadaşlar ömrümde izlediğim en mütiş reklam ve reklam izlemek için sabırsızlatan reklam. bayıldm mütiş bişi erkeklerin çatlayıp patladığı reklam avuçlarını yalasınlar ölüm bittiğim reklam özellikle o hamur yoğuran yok mu beni bndn aldı evt bayanlar sizler ne diyorsunuz bu şaheser için :)

Reklamı izlemek için [video=youtube;l0XO-3IdmjU]http://www.youtube.com/watch?v=l0XO-3IdmjU[/video]

Son düzenleme:
Ahaha ben izledm .d Hatta arkadaşım msn'e Biscolata (L) bi daha bi daha izlicem yazmşşş. Kızlar baya etkilendi sanırım bu reklamdan

etkilenmek ne kelime ya :) hep erkekleremi olcak yani sürekli seksi karılar görmektn bıktık bizede ayrıcalık olsun dimi :) bu erkekler güney amerikalı ve hepsi profesyönel mankenlermiş :) reklamda kübada çekilmiş

Ooo araştırmışsın bile :) Bencede şu konuda kesinlikle sana katılıyorum '' artık ciddi anlamda çıplak kadın görmekten bıktım .s bana çok basit geliyolar.. ''

İlk kez gördüm ben bu reklamı.
Hafif uzun saçlı kıvır kıvır saçları olan sempatik görünüyor, onun dışındakiler hiç tipim olmadığı için sevmedim ben bütünde.

İlk kez gördüm ben bu reklamı.
Hafif uzun saçlı kıvır kıvır saçları olan sempatik görünüyor, onun dışındakiler hiç tipim olmadığı için sevmedim ben bütünde.

Bende öyle düşündüm başta ama sonra "Kafaları kes at,kafalar yok.Vücutlara odaklan" dedim kendi kendime.Bıktım zaten reklamlarda/kliplerde tekbir (genellikle bet) erkek etrafında onlarca güzel bayanın bulunmasından.Hatta sırf bu konuya olan sinirim yüzünden hırs yapıp sesim bet olsada ilerde şarkıcı olup etrafımda onlarca yakışıklı ve çıplak vücutlu erkeklerle klip çekerim.Manevi tazminatımızı almış olurum kızlar

reklamın sonunda 3 erkek cıkıyor ya onlardan beyaz tişörtlü olan yakısıklı bana göre dierlerini kes at

niye manken hatunlar tum reklamlarda boy gösterirken bu erkek milletide ayran budalası gibi agzından salyalar aka aka izlerken birşey yoktu şimdi iş terse dönünce kavga mavga eeee gün olur devran dönerr ben bu reklama bayılıyorum tum erkeklere kapak oldu

Ahahahah kim ne derse desin gerçekten çok güzel bir reklam olmuş.=) Hep yarı çıplak kadınlar oynatacak halleri yok birazda böyle olsun bakalım.=) Ama 20. saniyedeki adam Yok böyle bir şey=)

ahahha ben sevmiyorum böyle reklamları ama hep açık saçık kadınlar erkeklere yönelik reklam yapıyolar bi kerede kadınlara yönelik yapsınlar dimi erkekler fena bozulmuştur nihahahaa ohh olsun hepsine 2 yi çeksinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…