• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulunduğumuz yer biraz öyle çocuk çok istiyoruz eşimde bende ❤ tam konuşuyorum düşünceleri hisleri normale dönüyor ama bana bile sizde alın artık filan diyorlar olsun diye sanki parayla alınıyor allahım aratmasın. Bana böyle diyorlarsa eşime arkadaş ortamında soruyorlardır diye düşünüyorum o yüzden böyle olduğunu düşünüyorum ne yazıkkı
Canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, bu konuyu aşmanız gerekir. Sevgi herşeyin ilacı, umarım sizin için bundan sonrası çok çok güzel olur, sevgiler

canim daha cok yenisiniz daha simdiden boyle yipratmayin kendinizi evliligin tadini cikartin vakti gelince olacaktir kimilerinin yillarca olmuyo onlari dusunup teselli ediyorum kendimi benim 3 senem oldu yapmadigim sey kalmadi ama hala bi bebegim yok bende cok uzuluyordum her adet oldugumda aglardim ama simdi anladim ki kendimi bosuna yipratiyorum vakti gelmeyince ben ne yaparsam yapayim olmuycak elimizden tek gelen dua etmek rabbim butun isteyen herhese annelik ve babalik duygusunu yasatsin insallahh
İnş cnm çok üzüldüm senin adına ben öyle düşünüyorum tabikide herşeyin zamanı vardır diyorum allahım bebeğimiz için en hayırlı zamanı nasip etsin diyorum eşimide böyle düzeltiyorum ama çevre işte insanlar anlayışsız düşüncesiz allahım sanada ve isteyen herkese nasip etsin cnm benim

Canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin, bu konuyu aşmanız gerekir. Sevgi herşeyin ilacı, umarım sizin için bundan sonrası çok çok güzel olur, sevgiler
T.ederim cnm çok saol allahım hepimizin güzel şeyler yaşamasına yardım etsin

İnş cnm çok üzüldüm senin adına ben öyle düşünüyorum tabikide herşeyin zamanı vardır diyorum allahım bebeğimiz için en hayırlı zamanı nasip etsin diyorum eşimide böyle düzeltiyorum ama çevre işte insanlar anlayışsız düşüncesiz allahım sanada ve isteyen herkese nasip etsin cnm benim
aminn canim insallahh bana da cevreden cok bebek soran oluyo gercekten insanin moralinin mozulmamasi elde degil ama nasip diyip geciyorum iste

Canim doktora gidin tekrar 1 seneyi gecti cocuk istiyoruz diyin hatta adetin 3 gunu git benimde olmuyordu 1..5 sene oldu gittim bu ay 3 gun hormon testi yaptim esimde sperm testi verdi onda sorun yok bende prolaktin 60 cikti ilac verdi 2 tane hap yumurtlama oncesi ilac bitti hormin dusmus 2 ay sonra olmazsa gel rahim filmi dedi xok sukur sanirim hamileyim suanda yarin kan vercem 5 gunum var ama idrard cikti. Banada 1 sene olmadan kimse hormon testi yaptır demedi bilseydim erkenden yaptıririrdm yiprandim baya. Esimde keciboynuzu ozu ve caksir suyyu icti sperm kalitesi vaya artti. Bence erkenden dedigimi yap birde ovulasyon testi al takip et.
Çakşır suyunu nasıl kullandınız

bizde 9 aydır denememize rağmen hamile kalamadım bu ay yumurtlama takvimini denedim ayakları havaya kaldırma yöntemiyle beraber. Tüm belirtileri yaşadım ama yine regl oldum :KK43:Bu kadar zor olucağını hiç düşünmemiştim.Eşim en büyük destekçim o olmasa kafayı yerdim Allah isteyen herkese nasip etsin

Rabbim ol deyince olur bende zırıl zırıl ağladığın oldu ama kimseyi kıskanmadık kimseye de yokluğunu olmadığını belli etmiyoruz 4 yıllık evliyim 1 senedir istiyoruz temmuzdan beri de olmuyor napalim eşim geçen ağladığımı görünce dünyanın sonu değil biz birbirimize yeteriz dedi.Rabbim herkese o emaneti verecek diye birşey yok eşinize tavsiyem kalbini temiz tutsun el kadar bebegi görmemek de neymiş kalbini goreltmesin

Back