Birşeye moreliniz bozulduğunda ev işlerinizi yapabiliyor musunuz??

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.797
333
Arkadaşlar benim üzüldüğüm yada kafama takılan birşey olursa aynı ruh halim gibi ev alıp başını gidiyor..Her yer darmaduman oluyor.tam ruh halim yansıyor eve yani:) birtek benmi böyleyim.en yakın zamanda konsantre olup evime odaklanmak istiyorum.sizlerde mı böylesiniz?

Bazen.. is yapasin gelmez benimde genelde.. ama uzun sureli birseyse toparlanmaktsn baska caren olmuyor

bende sinirlenince ne yaptığımı bilememen.
mesela bir otururum kıyafet dolabinin karşısına kendi kendime konuşup kizana kadar
aa bitmiş bile.
sonra o sinirle bir süpürge iki dk bütün evi süpürürüm.
arkasından bir vileda bir toz bezi ev pırıl pırıl olmuş.
dar zamanda ve sinirliyken daha iyi iş yapıyorum.
keyfim yerindeyken akşama kadar o koltuktan diğerine geçip
off bir kalksamda şu isleri yapsam diyip diyorum.

tam tersi :) kendimi ise veriyorum. birde sinirliyken cok hizliyimdir.

:)) süpermiş yaa

Valla değişiyor, bazen deli gibi temizlik yaparım bazen tam tersi olur hiçbirşeyi ellemem. Ha hangisi iyi geliyor derseniz bence temizlemek

Tam tersi benimde gerci çalışıyorum. Bir seye kafam takiksa bos durmam kendime is cikartirim dusunmeyeyim etmiyeyim diye. Ama aksam basima yastiga koyunca aman tanrim iste o an çok fena :)

Kafama birşey takıldığında, bende pek yapmam.. Dışarı çıkınca içim açılıyor.. dışarı zor çıkarım gezerim, dolaşırım biraz hava alırım...sonra koşa koşa evi temizlemeye gelirim..

Yataga bır uzanıyorum eger cok morelım bozuksa soyle bır 5 saat oylece uyumadan kalıyorum ne yemek yıyebılıyorum nede evı temızleyebılıyorum .

Ben tam tersi iş yaparım stres atarım bu aralar üşenmeye başladım sıcaklardan dolayı YouTube dan farklı temizlik ipuçları izleyip motive edip kendimi işe geçiyorum

Moralim bozuksa koala moduna alırım kendimi. 18 ila 22 saat uyuma modu. E çocuklarla uyunur mu? Uyunmaz. O zaman gözü acik koala gibi tembel tembel uzanirim. Ev işi umrumda olmaz..

Sinirli isem işık hızına ulasirim ev işi yaparken..
Maalesef sinirim çok çabuk moral bozukluğuna dönüştüğü için bu nimet uzun sürmez..
Moralim bozukken yok yapamam umrumda olmaz çünkü..
Mecburen yemek yaparım o da güzel olmaz sevgimi değil nefretimi kattigim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…