• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşeye moreliniz bozulduğunda ev işlerinizi yapabiliyor musunuz??

Arkadaşlar benim üzüldüğüm yada kafama takılan birşey olursa aynı ruh halim gibi ev alıp başını gidiyor..Her yer darmaduman oluyor.tam ruh halim yansıyor eve yani:) birtek benmi böyleyim.en yakın zamanda konsantre olup evime odaklanmak istiyorum.sizlerde mı böylesiniz?
Ben de öyleyim
Ne temizlik yaparım ne yemek ne ütü
Gözüm hiçbirsey görmez

Benimde moralim bozukken enerjim düşer hic bir iş yapamam evde. Sürekli düşünceli olurum yaptığım işten de bir şey anlamam. Keşke bende öyle zamanlarda kendimi temizliğe verebilsem temizliğin kitabını yazardım :27:

Oooo eğer birşeye kızdıysam yada üzüldüysem hıraımı işten güçten alırım sakinleşirim sonra kime kızdıysam ona sönerim.kızgınlığımdan kar yağarken cam silerken bulmuştum kendimi yoldan geçen teyze kızım sen delimisin kar yağıyor dedi.ne yapayım başka iş yok evde dedim kadın güldü bana.en güzel iş yapma zamanı.iş yapmayınca oturup sinirlenip durursun kurar da kuraraın daha kötü.

Değil ev toplamak adeta çirkin betty'e dönüşüyorum.
Muazzam şekilde mutasyona ugruyorum valla :halay:

Ruh Halim kötüyse güzel bir dizi ya da film açar izlerim kahve yaparım kendime kitap okurum bol bol müzik dinlerim akşam yürüyüşlerinide eksik etmem .

Toparlanmam gereken zamanı bilip oturup güzelce düşünürüm bir daha bu ruh haline dönmemek için ne yapmam gerektigini .

Arkadaşlar benim üzüldüğüm yada kafama takılan birşey olursa aynı ruh halim gibi ev alıp başını gidiyor..Her yer darmaduman oluyor.tam ruh halim yansıyor eve yani:) birtek benmi böyleyim.en yakın zamanda konsantre olup evime odaklanmak istiyorum.sizlerde mı böylesiniz?

Ben üzülüp kafaya taktığım zamanlar aksine kendimi ev işlerine veriyorum hırsımı resmen öyle alıyorum böyle yerleri sile sile banyoyu sürte sürte eheh :)

Ben tam tersiyim mutsuz sinirli oldugumda inanılmaz temizlik yaparım

Dolapların üstlerini cifler, düdüklü tencerenin düdügünü söker, odaları degiştiririm ;) eşim eve geldiğinde ne oldu yine neye kızdın kafan neye takıldı der ;) manyak bisey olurum bir güç gelir ozmanlar bana her insan farklı tabi

Ovaliyorum ovaliyorum cikmiyo cikmiyo:temizlik: daha iyi temizlik yaparim morelim yokken hatta okadar kendimi kaptiririmki normalde bigun icinde yapamicagim butun isi morelimin bozuldugu seyi dusunurek yaparim hirsla yaparim

Back
X