Birsey soracağım

Mısırdan kastın misafir sanırım
İstediğin zaman tak bunu mu dert ettin
Tek o olsa iyi.
Bir de üstüne ban yiyoruz düzeltince.
Ben bir de takıntılıyım oof of.

Ben doğma büyüme yurttaşi olduğu için normal yani yazarken biraz hatalarım olması bence . .

Aynen öyle takmış bize boşunamı aldırdın yatakötüsünü hergün takmalimışım

misafir gelecek diye bile örtmem. ne isi misafirin benim yatak odam da.
Kayinvalidemi hele hic baglamaz.

Almadim almaya da niyetim yok öyle bir örtüyü.

Ben doğma büyüme yurttaşi olduğu için normal yani yazarken biraz hatalarım olması bence . .
Bunu bile ifade ederken yazamıyorsunuz. Bunun yabancılıkla alakası yok. T9 klavyenizle alakası var. Teknoloji kullanırken cahil olmayın. Yazarken ekrana bakın. Motor takılmış gibi arkanıza nereye yetişmeye çalışıyorsunuz. Telefon yazdığınız kelimeleri değiştiriyor ne alakası var yurtdışılıkla. Marifet gibi bide söylüyorsunuz.

Misafirle senin yatak odanın ne alakası var. Gelen misafiri yatak odanda mı ağırlıyorsun. Ayrıca o tip örtüler çok kullanışsız ve gereksiz pahalı. Sen almışsın ama yeni evlenecek kadınlarımıza tavsiyem asla yaklaşmayın bile. Kim yatağının üstünde kremalı pastayla gelinlik arası bir şey ister zaten aklım almıyor da. Paranızı daha kullanışlı yerlere harcayın bence. Kayınvalidene gelince, ver örtüyü o sersin madem yatağına çok istiyorsa.

Canın ne istiyorsa onu yap.İster her gün kullan ister ayda bir ister misafir gelince.Bunun bi kullanım şartnamesi yok.

Çok doğru söyledin

Sana göre hangisi doğruysa onu yap ..
Evine gittiğinde de bak bakalım, o evinde her gün o tarz örtüleri mi seriyor yoksa pratik serilen yatak örtülerini mi..

hayır hergün takmiyorum yatak örtüsünü..
misafirler gelince örtüyorum. :)

Kayınvaliden ne karışıyor be yavrum, boşversene.
Ne istiyosan onu ört.

Yatak örtüsüne karışacak kadar samimi olup yüz vermeyin şu kadınlara yaa

yatagımda tek olan sey nevresım takımım :d o da gunluk seyler klasık pamuklu nevresımlerden yatak ortum bır tane var o da spor bır sey onu bırı gelecekse yataga atarım mısafır gıdınce hopp gerı kaldırırım..

Tabii ki de hayır.
Her gün kullanıma uygun birşey değil zaten.
Hem yorucu onu düzeltip sermek hem de akşamları kaldırmak.
Ayrıca kirlendiğinde de temizlenmesi ayrı bir dert malesef ki.

Daha günlük ve kolay yıkanabilir yatak örtüsü almanda fayda var.
Zira yatak örtüsü gerçekten yatağı toplu tutan, ani misafir geldiğinde de insanı telaştan kurtaran birşey.
Ben her gün (çalışmama rağmen) sabahları yatağımı toplar yatak örtüsünü serer öyle çıkarım.
Bunu alışkanlık haline getirirsen senin için kolaylık olur.
Hem de görüntü açısından temiz durur.

Misafir yatak odasına niye giriyor ki bir de misafir için ayrı örtü mü gerekli?

Hadi namaz kılacak vs illa bi sebep için girmesi gerekti, en güzeli kolayca yatağın üzerine çekilen bir örtü bence.

Siz kafanıza göre takılın kendi evinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…