- 12 Kasım 2015
- 989
- 1.886
- 113
- Konu Sahibi Aylinayhan01
Ben mısır patlatırken hic yatak örtüsü sermiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek o olsa iyi.Mısırdan kastın misafir sanırım
İstediğin zaman tak bunu mu dert ettin
Bir de üstüne ban yiyoruz düzeltince.bir de ben kendimizi tebrik etmek istiyorum,şu sitede günde en az 5 defa böyle Türkçeden bağımsız bir dille yazılmış konular açılıyor ve biz fedakar site kadınları okuyup Türkçeye çevirip anlam bütünlüğü oluşturup bir de yardımcı cevaplar yazıyoruz.
helal olsun bize!![]()
Ben doğma büyüme yurttaşi olduğu için normal yani yazarken biraz hatalarım olması bence . .bir de ben kendimizi tebrik etmek istiyorum,şu sitede günde en az 5 defa böyle Türkçeden bağımsız bir dille yazılmış konular açılıyor ve biz fedakar site kadınları okuyup Türkçeye çevirip anlam bütünlüğü oluşturup bir de yardımcı cevaplar yazıyoruz.
helal olsun bize!![]()
Ben doğma büyüme yurttaşi olduğu için normal yani yazarken biraz hatalarım olması bence . .
Aynen öyle takmış bize boşunamı aldırdın yatakötüsünü hergün takmalimışımİlk zamanlar ben kullandım sonra kaldırdım gitti amaan onunla kim uğraşır gereksiz bence kayın validenin anlaşılan çok hoşuna gitmiş ona ver bence o kullansınherşeye de karışırlar eksik kalmazlar
Tek o olsa iyi.
Bir de üstüne ban yiyoruz düzeltince.
Ben bir de takıntılıyım oof of.
Bunu bile ifade ederken yazamıyorsunuz. Bunun yabancılıkla alakası yok. T9 klavyenizle alakası var. Teknoloji kullanırken cahil olmayın. Yazarken ekrana bakın. Motor takılmış gibi arkanıza nereye yetişmeye çalışıyorsunuz. Telefon yazdığınız kelimeleri değiştiriyor ne alakası var yurtdışılıkla. Marifet gibi bide söylüyorsunuz.Ben doğma büyüme yurttaşi olduğu için normal yani yazarken biraz hatalarım olması bence . .
Almanca turkcesonuçta yurt dışında yaşayan bir Türksün değil mi?
evinizde kullanılan dil hangisi?
Misafirle senin yatak odanın ne alakası var. Gelen misafiri yatak odanda mı ağırlıyorsun. Ayrıca o tip örtüler çok kullanışsız ve gereksiz pahalı. Sen almışsın ama yeni evlenecek kadınlarımıza tavsiyem asla yaklaşmayın bile. Kim yatağının üstünde kremalı pastayla gelinlik arası bir şey ister zaten aklım almıyor da. Paranızı daha kullanışlı yerlere harcayın bence. Kayınvalidene gelince, ver örtüyü o sersin madem yatağına çok istiyorsa.Ben evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi
Canın ne istiyorsa onu yap.İster her gün kullan ister ayda bir ister misafir gelince.Bunun bi kullanım şartnamesi yok.Ben evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi
Çok doğru söyledinMisafirle senin yatak odanın ne alakası var. Gelen misafiri yatak odanda mı ağırlıyorsun. Ayrıca o tip örtüler çok kullanışsız ve gereksiz pahalı. Sen almışsın ama yeni evlenecek kadınlarımıza tavsiyem asla yaklaşmayın bile. Kim yatağının üstünde kremalı pastayla gelinlik arası bir şey ister zaten aklım almıyor da. Paranızı daha kullanışlı yerlere harcayın bence. Kayınvalidene gelince, ver örtüyü o sersin madem yatağına çok istiyorsa.
hayır hergün takmiyorum yatak örtüsünü..Ben evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi
yatagımda tek olan sey nevresım takımım :d o da gunluk seyler klasık pamuklu nevresımlerdenBen evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi