• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birsey soracağım

Aylinayhan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
44
14
3
35
Ben evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi

benimde bildiğim o tarz örtüler daha özel günlerde serilir, yoksa günlük yatak örtüsü diye birşey olmazdı dime

mısır derken misafiri mi kastettiniz anlamadım.

yatağınız da gelinlik gibi olmayıversin ya ne saçma. en basit en kullanışlı ne varsa onu kullanın. kv ne oluyor.

Çok beğendiysem vereyim de sen her gün ört deseydin.

O örtülere deli oluyorum, o kadar abartılar ki, gelinlik gibi, güzel bile gelmiyor gözüme. Bir de salak örtülere bi tomar para veriyorsun, üstüne kuru temizlemeye her defasında 250-300 para bayılıyorsun. Yani hem çirkinler, hem uğraştırıcı, hem de masraflı. Sıklıkla yıkayacağın, pratik, sade ve şık örtüler varken ne kadar boş iştir....

Ben o saçma şeylerden almadım bile. Evlenirken, yıl 2012, evkura sormuştum 600 lira dediler. O paraya ben dünyayı alırım para vermem o saçma şeye dedim. Almadım. Kullanmam öyle şeyi.

Ben evlwnirken yatak takımları örtüleri aldım beyaz taşlı gelinlik gibi birşey çok güzel ama mısır gelecehi zaman takıyorum örtüyiorum normal günlük hayata takmam birşey ama kayinvaldem hergün geçirmwlisin diyor sizce hergün o yatak örtüsü taklirmi

bir de ben kendimizi tebrik etmek istiyorum,şu sitede günde en az 5 defa böyle Türkçeden bağımsız bir dille yazılmış konular açılıyor ve biz fedakar site kadınları okuyup Türkçeye çevirip anlam bütünlüğü oluşturup bir de yardımcı cevaplar yazıyoruz.

helal olsun bize! :eğlence:

kaynanaya ne senin yatak odandan yatak örtünden ya
bide gelmiş ciddi ciddi soruyosun
biz elalemin kadınları olarak geçir desek geçirecek geçirme desek geçirmeyecek misin?
kendine ait fikirlerin kararların var mı?

İlk zamanlar ben kullandım sonra kaldırdım gitti amaan onunla kim uğraşır gereksiz bence kayın validenin anlaşılan çok hoşuna gitmiş ona ver bence o kullansın:KK48: herşeye de karışırlar eksik kalmazlar

Back
X