Açıkçası bu konu da nötrüm tavrım net. Nikahsız-nikahlı umursamıyorum yorumlara da dahil olmadım net bir grubum yok saçma geliyor bu tartışma herkese saygı duyuyorum. Ama bana göre nikahta yapsan, ya da yapmasan yaşayarak tanıyorsun bir insanı.
Ama Müge 'ye hak verdiğim taraflar var nikah hukuken kadını korur istersen dünyanın en güçlü zengin kadını ol bu artı bir motivasyon.
Sorumluluk sahibi olamayan insanlar nikahtan korkar kaçıngan bağlanmaları vardır , eğer kendine ve karşındakine güvenmiyorsan birlikte yaşama fikri de çok isabetli karar değil. Belli bir kullanım süresi yok eşya gibi değil sonuçta ilişkiler.
Burda da zaten karısı gibisin ihtiyaçları karşılanıyor neden evlensin ki diye yorumlar da çok dönmüştü birlikte yaşayan çift için. Bazı kadınlar da özgürlük kompleksi var bence erkekler de bu durumu iyi kullanıyor oldukça medeni olduğunu vs ilişkilerinin bu şekilde yansıtıyor özgürlük bu değil tanım olarak. Özgürlük evli de olsan bekar da olsan birbirinin bireysel alanına , fikirlerine saygı duymak , birbirine baskı yapmamak, herhangi bir düşünceyi dayatmamak ayrılma vs durumlar da medeni şekilde yolları ayırmak gibi şeyler vs uzar gider.