- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
İşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık
İşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık nasıl
Evlenenler illaki devletin verdiği haklara muhtaç kadınlar mı?Zaten genelde devletin verdiği haklara pek ihtiyacı olmayan, kendine yeten kadınlar bu tip adımları atabiliyor çok da şey yapmayın siz
Evlenenler illaki devletin verdiği haklara muhtaç kadınlar mı?
Ben diğer yorumunuzu okudum 7 günün 4 günü birlikte olmuşsunuz 3 gün de misafirlikteymissiniz libidonuzu anlayabiliyorum ama adam da çeşme değil.Sordum yorgunum diyor açıkça konuşmuyor
Ay bi de daha eskiyi düşün. Adama mendil atacaksın, sonra o mektup yazacak, sen yazacaksın, o yazacak, yeri kararlaştıracaksınız falan, cevap gelene kadar libidosu ölür insanın.
Günümüzde her şey artık bir tıkla elimizin altında
işte düşünün ki ülkenin en akılları kadınlarından biri bile nikahı savunuyor işte yazmışsıniz ya bizler devletin verdiği haklara muhtaç olmayan kadınlarınz diye Müge anlı muhtaç mi da nikahı savunuyor nasıl da kendinizle çelişiyorsunuzMüge Anlı hep nikahı savunur sizce onun ihtiyacı var mı?
Sizde biraz uzak durun bakalım. Yada evleri ayırın tekrardan olmaz mı ?Olabilir onu anlayamıyorum çok sıcak gerçekten uyuyamadigini söylüyor, benden de bıkmış olabilir.
Deneme sürüşü diyoruz ona. Kalasın birine on yıl katlanmak zorunda kalmıyorsun. Bin tane konu açıp kocandan şikayet etmiyorsun. Beğenmedin, anlaşamadın hop ayrılıyorsun. Herşey yolundaysa evleniyorsun.Sonuçta kalas olduğunu anlayana kadar zaten evlilik hayatı yaşamış oluyorsun..
Evlilikten değil, beraber yaşama özgürlüğünden bahsediyoruz.Evlenenler illaki devletin verdiği haklara muhtaç kadınlar mı?
Özgürlükten bahsediyorsaniz.Evlilikten değil, beraber yaşama özgürlüğünden bahsediyoruz.
Çevirmeye mi başladık şimdi?
Derdimiz tanımadan evlenmek ya? Beraber yaşamak bunun önüne geçiyor ya :d ohoo
Ayni evde yaşadığın insan içinde sorunlar yaşanabilir ve konular açılabilir zira şuan ki okuduğunuz konu aynı evde yaşayan birinin konusuDeneme sürüşü diyoruz ona. Kalasın birine on yıl katlanmak zorunda kalmıyorsun. Bin tane konu açıp kocandan şikayet etmiyorsun. Beğenmedin, anlaşamadın hop ayrılıyorsun. Herşey yolundaysa evleniyorsun.
Evet ve bu insan mutsuz olduğunda eşyalarını toplayıp o evden ayrılabilir. Siz yapabiliyor musunuz bunu?Ayni evde yaşadığın insan içinde sorunlar yaşanabilir ve konular açılabilir zira şuan ki okuduğunuz konu aynı evde yaşayan birinin konusu
Yok ben evden onu kovarımEvet ve bu insan mutsuz olduğunda eşyalarını toplayıp o evden ayrılabilir. Siz yapabiliyor musunuz bunu?
Niye yapmıyorsunuz bunu 10 küsur senedir?Yok ben evden onu kovarım
işte düşünün ki ülkenin en akılları kadınlarından biri bile nikahı savunuyor işte yazmışsıniz ya bizler devletin verdiği haklara muhtaç olmayan kadınlarınz diye Müge anlı muhtaç mi da nikahı savunuyor nasıl da kendinizle çelişiyorsunuz
Evet ve bu insan mutsuz olduğunda eşyalarını toplayıp o evden ayrılabilir. Siz yapabiliyor musunuz bunu?
Hayir evleniyosun kalassa bosuyosun bi daha evleniyosun. O da kalassa gene bosuyosun falan kalas olmayan bulana kadar evlen bosan evlen bosan evlen bosanİşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?