Birlikte yaşamak, düzenli ilişki her şeyi öldürüyor mu?

Aşık olduğum kişi ile yaşayabilirim hiç sıkılmam. Bana göre birbirini hergün biraz daha keşfetmek ve öğrenmek çok çekici. Ne öyle zırt pırt partner değiştir yoruyor ve güvenli gelmiyor.
Güven benim için çok önemli bir liman huzurlu hissetmediğim ilişki heyecan yerine huzursuzluk verir bana. Sevdiğim insana bağlılık geliştiriyorum alışkanlıklarımı konfor alanımı belirliyor. Gömlek değiştirir gibi eş değişimi seven tip değilim.
Diğerini de denemedim değil fakat bana göre değilmiş anladım. Ve benim gibi kadınlarda, erkekler de var. Anladığım kadarıyla senin sevgilin daldan dala birşey 2 hafta da insan sıkılmaz en çapkın adamla flört ettim 3 yıl yapıştı bana resmen. Ya manipüle edişim iyi ya bilmiyorum. Bağlılık duygusu aşıladım sevgili iken
Evlilik insanı olmamasına rağmen benimle hayaller kuran birine dönüştü vs.
Çok karamsar bakılmış sanırım artık evlilik birlikte yaşama gibi olaylarda olmayacak olsun sürü psikolojisi ile hiç ilgilenmiyorum.

Sosyal medya yaygın olduğu için çiftler arası paylaşacak alan da kalmadı aktiviteler azaldı ev arkadaşı gibi oluyorlar hala gözler dışarıda günümüz vebası sosyal medya bence. Baskaları tarafından da talep gördükçe buna inandıkça evdekinden uzaklaşılıyor.

7 24 dip dipe olup mutlu insanlar da biliyorum çevrem de. Partnerinin şahsi problemini genele bağlamak biraz kendi psikolojini bozar bence kimseye güvenmezsin sağlıklı ilişkin olmaz.
Cinsellik rutine bağlanabilir evet ama onu renklendirmek ve rutinden çıkarmak sevgi devam ediyorsa çiftlerin elinde. Yoksa ayrılsınlar uzatmaları oynamanın faydası yok.

Son düzenleme:
İşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık

İşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık nasıl

Sonuçta kalas olduğunu anlayana kadar zaten evlilik hayatı yaşamış oluyorsun..

Özür dilerim ama adamdaki de hacı Ahmet çeşmesi mi her gün aksın. Toprağı bile nadasa bırakırlar. Ayrıca olur öyle şeyler aynı evin içinde bir gün öbür günü tutmaz kimi zaman, kimi zaman birçok gün birbirinin aynı geçer. Bazen bütün gün ölü ölü oturursunuz, bilmem kaç gündür sevişmemişsinizdir, muhabbetiniz de kesattır, sonra bir şey olur ikinizi de oyalayacak, diyaloğa sokacak, heyecanlandıracak bir şeye denk gelirsiniz yeniden açılır işler. Bir gün bulutlu, bir gün güneşli, bir gün karlı... Düzenli ilişkiden böyle masalsı, coşkulu beklentileriniz olursa canınız çok sıkılır, olacak işi de olmayacak sanrısıyla kaçırırsınız elinizden. Yapman guzum.

Sordum yorgunum diyor açıkça konuşmuyor
Ben diğer yorumunuzu okudum 7 günün 4 günü birlikte olmuşsunuz 3 gün de misafirlikteymissiniz libidonuzu anlayabiliyorum ama adam da çeşme değil.

O değil de o diğer türlü olanı da baya sağlam zeminli ilişki oluyormuş şimdiler bir tıkla ama tırt aynı zaman da hızlı tüketim duyguları da obezleştirdi diye düşünüyorum nikahlı nikahsız fark etmez. Libidolar yükseldi ama aşk TL gibi değer kaybetti.

Müge Anlı hep nikahı savunur sizce onun ihtiyacı var mı?
işte düşünün ki ülkenin en akılları kadınlarından biri bile nikahı savunuyor işte yazmışsıniz ya bizler devletin verdiği haklara muhtaç olmayan kadınlarınz diye Müge anlı muhtaç mi da nikahı savunuyor nasıl da kendinizle çelişiyorsunuz

Sonuçta kalas olduğunu anlayana kadar zaten evlilik hayatı yaşamış oluyorsun..
Deneme sürüşü diyoruz ona. Kalasın birine on yıl katlanmak zorunda kalmıyorsun. Bin tane konu açıp kocandan şikayet etmiyorsun. Beğenmedin, anlaşamadın hop ayrılıyorsun. Herşey yolundaysa evleniyorsun.

Evlilikten değil, beraber yaşama özgürlüğünden bahsediyoruz.
Çevirmeye mi başladık şimdi?
Derdimiz tanımadan evlenmek ya? Beraber yaşamak bunun önüne geçiyor ya :d ohoo
Özgürlükten bahsediyorsaniz.
Benım nikahsız birlikte olma fikrime de saygı duyacaksiniz ben yazınca niçin cellallediniz.
Nikahsız yaşamak özgürlük,
Bunu yanlış görmek özgürlük değilmi?
Ohooo...

Deneme sürüşü diyoruz ona. Kalasın birine on yıl katlanmak zorunda kalmıyorsun. Bin tane konu açıp kocandan şikayet etmiyorsun. Beğenmedin, anlaşamadın hop ayrılıyorsun. Herşey yolundaysa evleniyorsun.
Ayni evde yaşadığın insan içinde sorunlar yaşanabilir ve konular açılabilir zira şuan ki okuduğunuz konu aynı evde yaşayan birinin konusu

Açıkçası bu konu da nötrüm tavrım net. Nikahsız-nikahlı umursamıyorum yorumlara da dahil olmadım net bir grubum yok saçma geliyor bu tartışma herkese saygı duyuyorum. Ama bana göre nikahta yapsan, ya da yapmasan yaşayarak tanıyorsun bir insanı.
Ama Müge 'ye hak verdiğim taraflar var nikah hukuken kadını korur istersen dünyanın en güçlü zengin kadını ol bu artı bir motivasyon.
Sorumluluk sahibi olamayan insanlar nikahtan korkar kaçıngan bağlanmaları vardır , eğer kendine ve karşındakine güvenmiyorsan birlikte yaşama fikri de çok isabetli karar değil. Belli bir kullanım süresi yok eşya gibi değil sonuçta ilişkiler.
Burda da zaten karısı gibisin ihtiyaçları karşılanıyor neden evlensin ki diye yorumlar da çok dönmüştü birlikte yaşayan çift için. Bazı kadınlar da özgürlük kompleksi var bence erkekler de bu durumu iyi kullanıyor oldukça medeni olduğunu vs ilişkilerinin bu şekilde yansıtıyor özgürlük bu değil tanım olarak. Özgürlük evli de olsan bekar da olsan birbirinin bireysel alanına , fikirlerine saygı duymak , birbirine baskı yapmamak, herhangi bir düşünceyi dayatmamak ayrılma vs durumlar da medeni şekilde yolları ayırmak gibi şeyler vs uzar gider.

İşte seçerek evlenince kalassa evlenmeden kutluyorsun. Sonuç olarak kalas olmayan bir kocan oluyor. Daha temiz mantık nasıl
Hayir evleniyosun kalassa bosuyosun bi daha evleniyosun. O da kalassa gene bosuyosun falan kalas olmayan bulana kadar evlen bosan evlen bosan evlen bosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…