- 9 Ocak 2018
- 105
- 61
- 27
01-10-2018 canımMuhtemel doğum tarihin ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
01-10-2018 canımMuhtemel doğum tarihin ne canım
Gerek var mı ki bende bu gün başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım doğrusu kafam o kadar çok karıştı ki anlatamam sana canım bir yandan sorun yok dedi onu düşünüyorum bir yandan neden kalp atışlarını duyamadık onu düşünüyorum bir sorunmu var acaba diye off neden bu kadar zor olmak zorunda kiSIKINTI OLMAZ İNŞALLAH CANIM SEN İÇİNİ FERAH TUT BİRAZ GECİKEBİLİR AMA BAK GAYET İYİ GÖRÜNÜYOR BEBEĞİN DEMİŞ İÇİN RAHAT DEGİLSE BASKA Bİ DOKTORA GİT İSTERSEN
Eylül ekim anneleri topiğinde henuz kalp atışını duymayan cok var. Oralara bi danış istersen.01-10-2018 canım
Gerek var mı ki bende bu gün başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım doğrusu kafam o kadar çok karıştı ki anlatamam sana canım bir yandan sorun yok dedi onu düşünüyorum bir yandan neden kalp atışlarını duyamadık onu düşünüyorum bir sorunmu var acaba diye off neden bu kadar zor olmak zorunda ki
Haklısın canım bu şuanda gittiğim ikinci doktor beklemeyi düşündüm belki 1 hafta sonra tekrar gider ve yine bu doktora danışırım huzursuzluğumu anlatırımSEN BİLİRSİN CANIM BASKA Bİ DOKTORA GİDERSİN İYİ YADA KÖTÜ BİRSEY DER YİNE KAFAN KARISIR ANNELİK COK ZOR İÇİNDEYKEN BİLE ENDİŞELENİYORSUN AMA BAZI BEBEKLER DAHA GERİDEN GELEBİLİYOR SEN 5 HAFTALIK DİYE BİLİYORSUNDUR AMA BEBEBĞİN 4 HAFTALIK OLABİLİYOR BU YZDEN KALP ATISINIDA DAHA GEC DUYABİLİYOSUN İSTERSEN BEKLE AMA BENDEN TAVSİYE HER GİTTİGİN DOKTOR İÇİNE SİNMEDİKCE DAHADA KAFAN KARISIR
Haklısın canım bu şuanda gittiğim ikinci doktor beklemeyi düşündüm belki 1 hafta sonra tekrar gider ve yine bu doktora danışırım huzursuzluğumu anlatırım
Merhaba arkadaşlar. İlk kez dün ilişki esnasında içime boşanma oldu. 5 aylık evliyim daha bebek için erken olduğunu düşünüyorum. Bugün sabah da adet oldum . Hamilelik ihtimali oluyor mu?
Merhaba anneler aranızda hamilelik belirtisi yaşarken şiddetli kasık ağrısı olan oldu mu?
Hayırlısı ozamanBeeeen hem kasık ağrısı hem de sağ kasığımda şişlik var.
Doktora gittin mi canımMerhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda
Doktora gittin mi canım
Canım umarım allah sana nasip eder. Normalde progestan kullanmıyormuydun. Daha önce kayıp yaşadın mı ?Cumartesi sabah 9da randevum canım. Az önce kahverengi lekelenme başladı ve şiddetli sırt ve kasık ağrım var. Korkarım ki kaybediyorum... progestanı fitil olarak kullandım şimdi.. bakalım sabaha neler olacak..