- 26 Mayıs 2017
- 64
- 16
- 31
Rabbim birdaha yaşatmasın bu durumları tekrardan çok geçmiş olsun ama şöyle birşey söyleyeyim tekrar hamile kalmadan önce mutlaka bir kadın doğuma git busefer daha iyi bi doktora görün durumunu anlat belki bu sorunların altında bi rahatsızlık olabılır eşimin yengesininde 2 düşüğü vardı 3cü ayda hemen düşük oluyordu meğerse sebebi kan pıhtılaşmasıymış allaha şükür tedavisi varmış tekrsr hamile kaldı sağlıklı sıhatli bi evladı oldu 4 gün önce sende mutlaka bi uzmn hekıme görün acaba sebebi ne olabılır bende 2 ay önce uzman bi hekıme gittim doktora durumumu anlattım böyle ikene böyle oldu doktor benden kan tahlili istedi 15 tüp kan alınmıştıneyse tüm vitaminlerim detaylı araştırılmıştı troitim e kadar bakıldı şükür gebelikte çıkan troitim şuan gayet sağlıklı çalışıyormuş ama vitaminlerimde çok eksik çıkmıştı b12 eksikliği baya düşüktü demir eksikliği baya düşükmüş D vitamini eksikmiş Kansızlık Özellıkle baya düşükmüş Bir kaç dha Vitamin eksikliği daha vardıda unuttm doktorum 1 poşet dolusu ilaö yazmıştı eczaneye gittiğimde eczacı bile şaşırmıştı oysaki kılonda gayet iyi nasl böyle bukdr vitamin eksiklerin varkı demişti işte aslında kıloyla alakalı bir durum da değilmiş ben 1.65 boyundayım 59 kiloydum ilaçları kullandım bitirdim şuan 64 olmusum işte doktora tekrar gittiğimde şuan gayet iyisin çalışmalara başla dedi ve bna bi kağıt verdi bu besinleri sık sık ye keçi boynuzu pekmezi tahta kaşıkla sbhları aç karnına vs vs dha çok şey yazılı yumurtlama günlerimi hesaplamam içinde bi takvim verdi nasl hesplayacğımıda anşattı ve şmdlk uyguluyrm ama dediğim gibi 1 . Ay hüsranla geçti şimdi 2 aralığı beklyrm dha doğrusu 2 aralığın geçmesni beklyrm istyrm hayırlısıSanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz bu konuda..ben eşimede söyleyemiyorum şöyle olurdu fln diye o da çok duygusal çünkü..İsyan etmedim etmekte istemem Rabbin verdi yine o aldı ama insanın yüzü ne kadar gülsede içindeki göz yaşı hiç durmuyor...ben bi ara sırf bu yüzden psikolojik destek gördüm..Bir daha rabbim bizi meleklerimizle sınamasın...sanırım hayatımın en büyük çaresizliğiydi...