AMİN... Kendini çok kötü hissettiğini anlayabiliyorum ama elimizde olan birşey değilki keşke elimizde olan birşey olsaydı seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları 6 ay önce bende yaşadım ama inankı kafana takarak kendine zarar vermiş oluyorsun rahat olmaya çalış Rabbim inşallah tez zamanda kucağımızı doldurur bir evlat nasip eder kurban olduğum Allah ım'ın vardır bir bildiği nezaman nasip kısmet ederse ozaman olur...sen sıkma canını kendi kendinin doktoru ol bebek içinde fazla ara verme kanaman bittikten sonra normal adetini gör ve tekrar çalışmalara başla nekadar çok ara verirsen biraz daha geç olur dediğim gibi bende 6 ay önce boş gebelik geçirdim 6 ay boyuncada korundum aptallık ederek şimdide bekliyorum 1ci ay hüsranla geçti adet gördüm bu ayda 2 ci ayım İnşallah bu ay hüsranla geçmez keske banada yardımcı olucak birisi çıksaydı
hamile kalmamı dha çok kolaylaştırıcak pekmezler karışımlar pozisynlar neblm besinler yiyecekler söyleseler veyada kürtajdan kaç ay snra korunupda gebe kalan var bı bna kmse yardmcı olmadı