- 23 Şubat 2016
- 2.059
- 1.551
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ınsallah canm ya evet daha 4gun var ıkımızde hamişizdir insallah rabbim tum İsteyenlere versinInsallah canim aslinda adetinde daha gecikmedi dimi ? Erken olmasina karsilik korkma bence 0 falan bile cikan oluyo senin degerin 6 cikmis bak endiselenme
Insallah canim bugunde benim hafif adet olucakmisim gibi agrilarim basladi goguslerim zaten git gide dahada hassaslasiyo sende bi belirti falan varmi?Ayy ınsallah canm ya evet daha 4gun var ıkımızde hamişizdir insallah rabbim tum İsteyenlere versin
Aynen tatlım aynen karnım sancılanıyo suan bıle uzanıyorum gögızlerımdede ıkı gundur hassasiyet var belimde agrıyor. Ayyy AyyyInsallah canim bugunde benim hafif adet olucakmisim gibi agrilarim basladi goguslerim zaten git gide dahada hassaslasiyo sende bi belirti falan varmi?
Bide benin ellerim ayaklarim donuyo kac gundur bazende sicak basiyo bu belirsizlik cok kotu yaa gunler gecmek bilmiyoAynen tatlım aynen karnım sancılanıyo suan bıle uzanıyorum gögızlerımdede ıkı gundur hassasiyet var belimde agrıyor. Ayyy Ayyy
Yukardaki bugün yaptığım alttaki 2 gün önce çekiyorum belli buraya yükleyin ce daha az belli oluyorCanim ben pek bisey goremedim ya
Canım bende de aynı durumlar vardı sonra hamile olduğumu öğrendim hemde bir hafta önce umarım sende mutlu haberi alırsınBide benin ellerim ayaklarim donuyo kac gundur bazende sicak basiyo bu belirsizlik cok kotu yaa gunler gecmek bilmiyo
Ayy canim 10 gun gecti benim ya cikmiyo ama cildiricamCanım bende de aynı durumlar vardı sonra hamile olduğumu öğrendim hemde bir hafta önce umarım sende mutlu haberi alırsın
Bazen kanda bile hemen çıkmayabiliyor ama aynı belirtiler bende de vardı adet olucam sanıyordum kasıklarımda batmalar oldu birden ateşim çıkıyor birden donuyordum iştahım çok açıldı hatta bir ara derken oluvermiş işteAyy canim 10 gun gecti benim ya cikmiyo ama cildiricam
Canım beklemek en güzeli umarım hayırlısı olur güzel haberlerini bekliyoruz :))Burdan devam edeyim ben en iyisi benim cok fazla adet gibi degil adet olucagim zaman goguslerim kasiklarim daha cok agrirdi simdi daha hafif ve sadece uclari agriyo hergun bi tik daha hassaslasiyo adetimin ilk gunleri cok akintim vardi simdi akintimda gecti baska hicbi belirti yok hayatimda ilk defa bu kadar gecikti olmazsa bir hafta sonra tekrar kan vericem
Kızlar bugun hcg 33e yukselmıs umarım sonu gelir bu sefer dua edinAyy ınsallah canm ya evet daha 4gun var ıkımızde hamişizdir insallah rabbim tum İsteyenlere versin
Ayy hadi bakalin sevindim iki gun once 6 di dimi baya yukselmisKızlar bugun hcg 33e yukselmıs umarım sonu gelir bu sefer dua edin
Evet canm darısı sana olsun tum isteyenlere olsun ama yınede kalp atısını duyana kadar rahat edemicemAyy hadi bakalin sevindim iki gun once 6 di dimi baya yukselmis
Insallah saglikla kucagna alirsin canim cook sevindimEvet canm darısı sana olsun tum isteyenlere olsun ama yınede kalp atısını duyana kadar rahat edemicem
Cok saol canm aminInsallah saglikla kucagna alirsin canim cook sevindim