Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım. Benim zaten acelem yok ama böyle gecikme olunca insan hemen o moda giriyor hamileyim diye düşünüyorum aksi olunca da acaba çocuğum olmicak mi düşüncesi başlıyor. Ama çok haklısın dua ve sabır herseyin ilacı.canım yanılmadıysa bile üzülme oluruna bırak dua et sadece kendini sıkarsan sürekli niye olmuyo diye ihtimali düşürürsün bu ay olmazsa öbür ay diye düşün
Canim kanama falan yoksa cokta korkma bence ins hamilesndrbenim sat tarihim 6 ocak . 7 şubatta negatif çıktı idrar testi ama aşırı bel ağrım vardı bir de akşamına merdivenden popomla belimin üstüne düştüm. moralim bozuldu iyice. ilk gebeliğim de erken gebelik testi yapmama rağmen negatif çıkmıştı ve bat tarihinden 15gün sonra çift çizgi görmüştüm. düşük oldu nasip değilmiş. bu ay negatif çıktı yine ama sanki 15 gün sonra yapınca yine pozitif çıkacak gibi hissediyorum. bugün düşünce acaba birşey varsa etkilenir mi diye içim içimi yiyor
Can'ım olabilme ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir bi test yap benceArkadaşlar aranıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim eşim korunuyor geri çekilme yöntemiyle.Adetim aralık ayında 1 gün erken geldi ocak ayında 2 gün erken geldi adetim bittikten 12. Gününde sabah karın ağrısı ve miğde bulantısı oldu tuvalete gittiğimde ishalle birlikte hem miğde buluntısı hemde afedersiniz öğürmeler oldu bi kaçgündür gece gündüz aşırı uyuyorum geceleri sol bacağımda gıdıklanma çekilme oluyor hamilemiyim sizce?
canım bence bıraz erken adet zamanı daha dogru sonuç alınır ama inş hamilesindirMerhaba kızlar benim adetime bi hafta var ama kendimi hamile gibi hissediyorum belki psikolojik olabilir test yaptım sabah sonuç negatif çıktı acaba erken mi yaptım yanılma payı varmıdır çok ümitliyim bu sefer adet olmucakmışım gibi geliyo
Can'ım olabilme ihtimalin çok yüksek inşallah hamişsindir bi test yap bence