Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yaaaa 3 defa sabah iş gidince test yaptım 10 dak içinde çift çizgi yoktu.İşten gelince baktım ikinci çizgi silik. 3 testede aynı şey oldu. Sizce kan testi yapmaya gerek varmı?
Merhaba arkadaşlar bende sitede yeniyim sizlere sormak istediim şu benim normal salt tarihim:27.07.2013 olması gerekiyordu 29 günde bir regl yaşayan biriyim henüz regl olmadım en son reglimden sonra yaklaşık 2 hafta kadar devam eden kahverengi bir kanamam olmuştu.ilişki esnasında karın bölgemin altında şiddetli ağrı yaşıyordum.regl 6 gün geçti olmadım karnımda arı hissediyorum sık sık idrara çıkıyorum .idrar testi yaptım 2.çizgi 10 dk içerisinde belli oldu ve silik bir şekilde amabakınca ben burdayım diyen silik bir çizgi.ara sıra belimde ve kasıklarımda adet sızısı gibi bir sızı söz konusu oluyor ama vajinal akıntım devam ediyor tek damla kanamam dahi olmadı bu gün doktora gittim kan testi yaptı fakat sağlık ocağında yaptırdığımdan pazartesi alacakmışım sonucu.o tarihe kadar merektan çatlarım sizce hamile olma ihtimalim nedir?lütfen acil cvp verin
bugün adet günüm..her sey şaşar beşer asla adet günüm şaşmaz..ama hala gelen giden belirti yok...bu ay sıkı çalıştık ama içimde gene de bi ses cok umutlanmak istemiyor.sizce bugün bi test alıp baksam mı? utanıyorum da..ya değilsem cok kötü olurum eşime ne derim
meraba arkadaşlar kac gundur konulara bakıyorum ama işin içinden çıkamadım. Bu ay cok ümitliydim belirtilerden ama 2 kasımda regl oldum. Ama hala hamile hissindeyim. Bunlara ek olarak sol kasığımda pıt pıt damar atıyor.bir de kasıgımdan aşagı dogru ince sızı oluyor. Okuduklarıma dayanarak acaba ustune gôrmuş olabilirmiyim?
arkadaslar merhaba,bırsey sormak ıstıyorum yardımcı olabılırsenız,atesımı olctum bu ay normalde 36,5 cıkıyor yumurtlamadan once 36.2 lere dustu sonra bır cıktı 36 ,7-36,8-36,9-gun ıcerısınde 37 goruyorum adetıme 3 gun kaldı bebıs yoksa adetten kac gun once duser ates?