adet oldum maalef gitmezmiyim hep doç drlara gittim 4 doktor değiştim sebepsiz olmadı
benımde gunum bugundu hala olmadım ve belırtımde yok sadecebu ay goguslerım bı acayıp sızlıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet oldum maalef gitmezmiyim hep doç drlara gittim 4 doktor değiştim sebepsiz olmadı
öncelikle şunu söyliyim çok fazla yorgunum,halsizim,unutkanlık azcık var bacaklarım agrıyo adet daha olmadım ama duzensız benım haftaya belkı olurum ama hamılelık belırtılerı var sankı. karnımda bebek varmış gibi hissediyorum. akşam erken sabah yataktan kalkamıyorum sonra bütün gün başım dönüyor işe gidemedim dün tansiyonum düştü bugün işteyim hiç birşey yapasım yok ama neyse sizce hamilemiyimmmm ?daha kusma yok ama 1 hafta once kalca kemıgım agrımaya baslamıstı söylermısınız lutfeen
bana biri yardım etsin .... 11 aylık evliyim eşimde bnde 6 aydır korunmuyoruz. ama bir türlü bebeğimiz olmadı acaba neden?
merhaba hanımlar,
bizde artık çocuk düşünüyoruz eşimle.
sizlere sormak istediğim birşey var özellikle hamile olan veya çocuğu olan bayanlara.
biz geçen ay korunmayı bıraktık fakat 2 hafta şehir dışı misafirlik nedeniye ilişki olmadı.onun dışında aman aman uğraşmadık.
2 3 kere ilişkiye girdik fakat ben hemen banyoya gittim belemedim hiç,beklendiği üzre o ay hamile olmadım.
şimdi gene deniyoruz eşimle.
fakat şöyle bir sıkıntı var sizde de oldu mu merak ediyorum,
eşim içime boşalıyor ama ben tutsam içimde,geri çıkıyor spermler.
böyle bir yaşayıpta hamile kalanınız var mı?
bir de...
illa ilişkiden sonra bir müddet beklemek mi gerekiyor?
beklemeden gebe kalanınız var mı?
beklemene gerek yok zaten canım içine boşalması yeterli hamile kalmak için
arkadaslar adetten 10 gun once gırılen ılıskıde hamıle kalınarak , o ay adet gorunur mu ? Adet yanıltıp gelebılır dıyorlar bu dogrumu gebelıgın ılk haftalarında adet gelır mı yanıltır mı ?