- 15 Ocak 2010
- 7.073
- 39
Yeeeeliiiiiiiiiiiiizzzzzzz bu da bendeeeeeeeeeeeeeennnnnn
CANIMMMMMM ÇOK SAGOLL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeeeeliiiiiiiiiiiiizzzzzzz bu da bendeeeeeeeeeeeeeennnnnn
Slm kizlar mahvolmus durumdayim sat 3 mart hala olamadim hep boyle duzensiz adet gunlerim 15 yasimdan beri.bebekte istiyorum 3 aydr korunmuyoruz acaba ondanmi birdw benim rahimim ters ondan mi olmuyor koekuyoeum ya.testlerde hep negatif cikiyor.of of.
yelizmmmmmmm bende burdan yeniden tebrik etmek istedim...
Hepimizin sevinci mutluluğu,heyecanı herşeyi burda yaşadık burda herşey başkaydı..
Tebrik ederim kuzummm allahım hayırlısıyla evladını kucağını almayı nasip etsin inşallahhhh..
Heeeehhhhheeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yelizimin danası karnında darısı naneme,ayşeme olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlar size bişey sorcam :18:
Bişey kafamı çok karıştırıyor şimdi hani diyoruz ya 28 günde 30 günde bir adet oluyoruz diye: Şimdi benim adetim 5 gün sürüyor. Ve ertesi ay 5 gün sürdü ya onun ertesi günü gelmiş oluyor bu gençkızlığımdan beri aynı
Yani örnek vermek gerekirse diyelimki 1 martta başladı 5in de tamamen bitmiş oluyor. Diğer ayda 5i yada 6 nisanda geliyor yani. şimdi iki adet tarih arasını nasıl hesaplıcam. 5inde bittiği için ordan sayarsam 30 günde 1 oluyor. Başladığı tarihten sayarsamda 35 yada 36 gün oluyor nasıl sayılıyor ki acaba :26:
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten, insan yumurtlama günlerini şaşırıyor ki bu hafta doktora gitcem nası dicem bilemedim bazen o zaman 36-37 oluyo ayy ben kesin yumurtlamıyorum o zaman o zaman bu kasık ağrılarım neden ay ALLAH ım deli olcammerhaba canım adetinin başladığı ilk gün o ayki döngünün brinci günü oluyor canım yani sen 35 günde bir adet görüyorsun:)
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten, insan yumurtlama günlerini şaşırıyor ki bu hafta doktora gitcem nası dicem bilemedim bazen o zaman 36-37 oluyo ayy ben kesin yumurtlamıyorum o zaman o zaman bu kasık ağrılarım neden ay ALLAH ım deli olcam
ben de öyle düşünüyordum ama doktorum yumurtlamasaydın nasıl adet olacaktın demişti bana yani her ay belirli aralıklarla düzenli adet grüyorsak yumurtluyoruz demekmiş ha çatlar mı çatlamaz mı orası değişir tebi:)
zaten doktora gittiğinde hepsi anlaşılır canım sıkma canını
4 aydır korunmamıza rağmen olmadı İnsan ister istemez geriliyo hakkımızda hayırlsı artıkın. Tedavi felan önermedi mi canım sana. Gördüğüm kadarı ile evlisin de