- 19 Eylül 2009
- 2.501
- 10
kızlar hamile yok nasılsa aranızda D bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom DD
belki var,ne biliyon :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hamile yok nasılsa aranızda D bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom DD
belki var,ne biliyon :))
hoşgeldin kuzummmm ee normalllll bücürüklerrr orayı dagıt buraya koştur DDDDDDDDD
kız çete gibiler bee ne diyon sen :))) bi yandan gülüyorum onlara,bi yandan da,etrafı toplamaya çalışıyorum :) birbirlerinin gözlerinin içine bakıyorlar,başlıyorlar etrafı karıştırmaya. yalnız da yapmıyorlar. ben yerimden kalktımmı,hepsi bi yerlere dağılıyo :)
anacım ben kaçar.benim sıpalar rahat durmuyo.ne biçim uyuyolarsa artık
gecmiş olsun canım..bu havalrda hasta olmamak mümkün değil dikkat et kendine..ohh maşallah egecigeee :)) iiyim canım bende napıyım hastayım 3 gündür nezle oldum burun akıntısı hapşırık geçinip gidiozz :))) özledim burda konuşmayı yaaa
kız aşeriyonmu yoksa bu mevsimde ne üzümü...kızlar hamile yok nasılsa aranızda D bi salkım üzüme 6,5 tl verdim ben şimdi de yiyom DD
geldim demin yoktu kimse,gittim bende :)) meğer f5 e basmayı unutmuşum :) ee burayı kullanmaya kullanmaya unutmuşum :))
nasılsınız bacılar? ben fenayım valla. benim bücürler çok yaramaz oldu. akşama kadar pestilim çıkıyo valla
anacım ben kaçar.benim sıpalar rahat durmuyo.ne biçim uyuyolarsa artık
neyse kuzu bende kacıyom oğlan kalktı benim...
seni kocaman kocaman öpüyorum..
en kısa zamnada bebek haberi istiyorum senden,ayşemden ve nanemden habriniz olsun..
neyse kuzu bende kacıyom oğlan kalktı benim...
seni kocaman kocaman öpüyorum..
en kısa zamnada bebek haberi istiyorum senden,ayşemden ve nanemden habriniz olsun..
arkadaş bi kişide şuraya giripte benim hamiş halayımı başlatmamış kendi kendime başlatiyim bari de duymayan arkaadaşlarda duysun :):))
Gözün aydın canım, Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Ben bişey sormak istiyorum, bu taze anne adayına canım öncelikle çok özür dileyerek soruyorum, biz eşimle haftada 1 ilişkiye giriyoruz. Ondanmıdır nedir henüz hamile kalamadım, ne kadar sıklıkla girmek gerekir peki:26:
yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiz ben senin için halay çekmeye gelmiştim......yuuuppppiiiiiii maşallah sanda yeni bebişimizedeeee..buarada ilk kupan bendenAllah tamamına erdirsin canım arkadaşım......