- 14 Eylül 2009
- 5.093
- 0
canım nebilim sevmiom işte :)) ee senin kuzun var mecbur ,zleye ,izxleye sevmişindirrr :)) ama mutlaka yapıcam senin için söz yanii ama tam gün veremiom malesef :))
tamam bekliyorum haaaa :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nebilim sevmiom işte :)) ee senin kuzun var mecbur ,zleye ,izxleye sevmişindirrr :)) ama mutlaka yapıcam senin için söz yanii ama tam gün veremiom malesef :))
var tabiki yaaa olmazmııı çok eglenceli olurduuuu bayılırdım bennn
Gunaydin kizlar!
Yeliz niye gicik oluyon kiz pepeyee cok tatliiii ben seviyorum yaaaa
Ayse idrar testi yaptin ama sonra silik cikti dedin canim, kan testi yaptirsaydinnn kesin olarak cikardii o yuzden dedimmm
Nesliii Ogretmenler gununuz kutlu olsun senin ve butun ogretmenlerimizin.....
memleket baska ya biliyor musunuz, bu fransa oylee demokratik geciniyo ama ogretmenler gunu diye bir sey yok......ogretmenlere hiç deger verilmiyo.. deger vermeyi birak, ogretmenleri dovenler, kafalarina bira sisesi kiranlar (orta okuldayken boyle bisey yasadim), tecavuz edenlerr, kufredenler........
Merve, nasil gidiyo hamilelik canimmmm
Kizlar baharin dogum gunu yaklasiyo....beni bir stres bir heyecan sardiii......neler hazirlasamm, yemek olarakk neler yapsamm bilemiyorum ya bana fikirler verinn.......en az 15-20 kisi olacagiz evde cesit cok olsun istiyorum
var canım var tutum ve yatırım haftası yani yerli malı dıyoruz...ama ben bu tarz pıknıklerı ara ara yapıyorum ..çocuklar cesıt beslenıyor o acıdan guzel cunku annesı yapan var yapmayan var..o gun en azından tıka basa beslenıyorlar...tabı ben de:)afiyet lsun canm size ya piknik deyince aklıma şu geldi ilkokuldayken yerli malı diye bi gün vardı o gün sınıfta böyle piknik yapardıkk herkes bişiler getirirdi çat pat hatırlıyom güzeldi bee canm hala varmı o yerli malı olayı ismini yanlış hatırlamıyorumdur inşallah:))
:)))aynen yaaaa bi kere izledimde aman aman ses tonu bilem yetti bana :))) kayuu ya bende gıcık oluyom yaa halada oluyorum :)) ama dedigin gibi çocugum olsa mecbur izleye izleye severdim sanırsamm :)))
günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz
bütün ögretmen arkadaşların ögretmenler gününü kutluyoırummm iyiki varsınızzz egitimsiz insanları görüyorumda allah öyllelerinden korusun herkezii
gunaydin kizlar!
Yeliz niye gicik oluyon kiz pepeyee cok tatliiii ben seviyorum yaaaa
ayse idrar testi yaptin ama sonra silik cikti dedin canim, kan testi yaptirsaydinnn kesin olarak cikardii o yuzden dedimmm
nesliii ogretmenler gununuz kutlu olsun senin ve butun ogretmenlerimizin.....
Memleket baska ya biliyor musunuz, bu fransa oylee demokratik geciniyo ama ogretmenler gunu diye bir sey yok......ogretmenlere hiç deger verilmiyo.. Deger vermeyi birak, ogretmenleri dovenler, kafalarina bira sisesi kiranlar (orta okuldayken boyle bisey yasadim), tecavuz edenlerr, kufredenler........
Merve, nasil gidiyo hamilelik canimmmm
kizlar baharin dogum gunu yaklasiyo....beni bir stres bir heyecan sardiii......neler hazirlasamm, yemek olarakk neler yapsamm bilemiyorum ya bana fikirler verinn.......en az 15-20 kisi olacagiz evde cesit cok olsun istiyorum
tamam bekliyorum haaaa :)))
Seliiiizzzzzzz kzı gecen sorduun soruya cevap
vermıstım bulamıosan tekrar yazyaımm :d
görmedım sanma yanii :)
hangisi kızz ben cevap falan görmedimm....
Buarada selam kızlar ailecek hastayız yine....babamız gripti ondan eylül'le banada geçtiii...şuan hepimiz evde yatıyoruz....
Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun......
kasıklarım ağrıyo yaa
yavrum sen üşüttün herhalde dr a randevu alabildin mi
Kasıklarım ağrıyo yaa
hayır alamadım bu aksm denıcem artıkk
benım de hala agrıyor ayse..belımde agrıyor ve karnım davul gıbı adet bıtmesıne ragmen...muhtemelen enfeksıyon var bende herhalde...usutmeden olbılır dıyorlar ama..senın adetın gectıyse hamıslık de olabılır ..test yap hadı hadııııı
Nesli nagiş merve ve hatırlayamadıgım tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
kızlarrr öğretmenler gününüz kutlu olsun
ay_she canım bende bi doktora gözük sen yaaa adetin geçmişmiydi peki???
benimde bu sıralar saçlarım daha çok döklmeye başladı ve inanılmaz şekilde kepek var ne yapcam bilmiyorum.geçmişi okuyamadım önemli birşey var mı
canım çaresiz gidicem artık bi doktora napayımm
saç benımde cok cokuluo ya bulamadım bı caresını :)
kızlarrr öğretmenler gününüz kutlu olsun
ay_she canım bende bi doktora gözük sen yaaa adetin geçmişmiydi peki???
benimde bu sıralar saçlarım daha çok döklmeye başladı ve inanılmaz şekilde kepek var ne yapcam bilmiyorum.geçmişi okuyamadım önemli birşey var mı
git git ihmal etme
bakalım şampuanımı değiştirdim kepeğe karşı olandan aldım deniycem biraz evin her yeri saç dün temizlik vardı evde parkeler koyu renk her yerde saçlarım var
seaster normal ya doğumdan sonra saçlar dökülürr......bizde bebek annesini tanımaya başlayınca saç dökülmesi olur derler.....sonra geçiyooo :)
Ayşeeeeeeeeee sen bence bi kan testi yaptır genede....