Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım senın kızın olacakya ısım olarak Buğlem yada Lina koyabılırsın çok güzel ısımler bende yenı duydum sana söyleyeyım dedım

kız bi de şöyle bir şey var Buğlem koyarsam mesela, bizim fransızlar okuyamaz ismi söyleyemezler...Büglan derler
yengemin de kızı olacak adını Defne koymak istiyo ama fransızlar söyleyemez diye onun da kafası karışık :))) bunu da düşünmek zorundayım, sonuçta burada okula gidecek öğretmenler, okuldaki arkadaşları çevre ismini söyleyemez ve dalga geçerse çocuk hep üzülür....:sinifsinif:

Ben Bahar diyorum eşimi ikna etmem lazım :))

kızlar benım test sonucu yarın 14.30 da bellı olcak haberınız olsun ama bır test daha yaptım bu arada yıne cıktı 2. cızgı:teytey::teytey:

:dance:
kızlar benım test sonucu yarın 14.30 da bellı olcak haberınız olsun ama bır test daha yaptım bu arada yıne cıktı 2. cızgı:teytey::teytey:

Canım ya çook sevindim gerçekten aynı ay hamiş kaldık ya çok şükür...
Senin adına da çok heyecanlıyım bir an önce yarın saat 14.30 olsun...

ben ablama geldım ablamdayım canlar anca cevap verebıldım sıze tarhana yapmıs yardıma geldım yarın gorusuruz kızlarr bı kacamak yaptım yemek yıcez bırazdan optum hepınızıŞeniz

kesin hamilesin ama ihtimal %1 de olsa test yapmak lazımolumunekankayizsmile hayırlı ossuunnn şimdidenolumunekankayizsmile

ben ablama geldım ablamdayım canlar anca cevap verebıldım sıze tarhana yapmıs yardıma geldım yarın gorusuruz kızlarr bı kacamak yaptım yemek yıcez bırazdan optum hepınızıŞeniz

ayyy çok sevındım maşallhhhhhhhhh hamılesın oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy :Saruboceq::lepi::lepi:

kız aşk olsun çatlattın biziiiii yaaaaaaaaaaaaaa
çok merak ettim seniiiiiii

bence sen doktora git bir an önce :) hamilesin işteeeeeeeeeeeeeee :CüvCüv:

oleyyyyyyy bak ben sabahları giremiyom ya işte oldugum için... merak ediyodum süperr bir haber bu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
yarın işallah aksam bu saatlerde tebrik ediyo oluyrum seni.. cnm benim. çok heyecanlısındır simdi sen. öpüyorum bitanemmmmmmmmmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bellee....................................20 EYLÜL (Güzel Haberlerini Bekliyoruz delikafadulden :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…