Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Yaaa küsmeeee olumunekankayizsmile hem ne malum 1 hafta sonra gerçek müjdeyi vermicem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Ayyyyyy çok tatlısın yaaa maşallah kuşum :nazar: kaldır kız kaldır nazar değer valla olumunekankayizsmile

taam sen müjdeyi verde :mymeka: artık bi kere keklendik geri dönüş yoklaelaelaelaelae

merve, banada 2 kez alttan baktılar. bugün kalbi için gittim göbekten bakıldı. hiç aşağı bile yönelmedi dr.um:lepi:

Kızlar ben de feysten eklicemm k.k yi ama iki tane çıkıo hangisi bizimki
Sizleri görmek istiyorum:)))

canım benım ılk aylarda alttan muayeneler tehlıklıdır .. dr una soylee gobuşunden baksın oyle bır ımkan varsa soyleyım sana :1hug:

Evet canım ya onu ben de duydum aslında benim ağrımda vardı o zaman birazda ondan korkmuştum;bu gittiğimde de alttan bakar sanırım ama dilerim bir daha bakmaz...Ben de sorarım zaten üstten baksanız olmazmı diye...

Kızlar benim çok sancım var bugün kendimi çok yordum ya bebikim rahatsız oldu galiba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yatıyorum artık ben hadi size iyi akşamlar şekerleriiiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

evett canım alttan baktı inşallah göbüşten bebişi gördüğüm günlerde gelir
İlk çok tedirgin oldum,içten içe korktum bir de kasıklarıma ağrı yaptı o makine zaten ağrımda vardı ama çok kısa sürdü zaten alışmıştım da hem:KK1:
Pazartesi yine gidicem yıne aynı sekılde bakıcakk bebiş için değer yeterki o iyi olsun...

Bu arada sen isim düşündün mü kızına canım merak ettım

ilk defa ultrasona girdiğimde ben de çok korktum, çok tuhaf oluyo ama alışıyo insan kaydirigubbakcemile3 bende de ağrı yapıyo o makine...herkeste oluyordur ağrılar yengem de hep şikayet ediyo... bir biz değiliz yanii :KK1:
İsim olarak ben Bahar ismini çok seviyorum :) gerçi kışın doğacak ama hamileliği baharda öğrendim....ama eşim biraz mızmızlanıyooo bir gün yeliz olsun istiyo bir gün Asya diyo...

idilimmmm maşallah ben de baktım albumune çok tatlı hamile olmuşsunn :nazar: baya da buyyumuş karnın maşallah benım fazla bellı değil açıkcası yanı tabıkısı vardaa o kadar değil ama ... erçi aramızda 1 ay vardı senınle o kadar olması da normal yanıı :kahve:

Kız sende göbüşünün resimlerini koysana, kıyaslama yapalım heheh
kız göbüşüm çok çatladı ya kremler fayda etmiyooo...bi gün o çatlakların da resimlerini koyacam o zaman göreceksinizzz maşallahı :sinifsinif:

Ayyyyyy çok tatlısın yaaa maşallah kuşum :nazar: kaldır kız kaldır nazar değer valla olumunekankayizsmile

yok kız sizin nazarınız değmezzzz :) çok teşekkür ederim canım senin kadar tatlı olamam :eek:

taam sen müjdeyi verde :mymeka: artık bi kere keklendik geri dönüş yoklaelaelaelaelae

merve, banada 2 kez alttan baktılar. bugün kalbi için gittim göbekten bakıldı. hiç aşağı bile yönelmedi dr.um:lepi:

Anladım canım bana da daha bir kere bakıldı bir kere dha bakılır sanırım dilerim daha sonra gerek kalmaz.Demek bebişinin kalp atışlarını duydun canım ne mutlu sana maşallah:nazar:

Kızlar ben de feysten eklicemm k.k yi ama iki tane çıkıo hangisi bizimki
Sizleri görmek istiyorum:)))

Beni ekle canım İdil İdoş :)

Kızlar benim çok sancım var bugün kendimi çok yordum ya bebikim rahatsız oldu galiba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Yatıyorum artık ben hadi size iyi akşamlar şekerleriiiiiiiiiiiiiimmm :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

kendine iyi bak canım...bebişe de iyi bakk :)) yorma kendiniiiii
seni sefiyoruzzz Şeniz

ilk defa ultrasona girdiğimde ben de çok korktum, çok tuhaf oluyo ama alışıyo insan kaydirigubbakcemile3 bende de ağrı yapıyo o makine...herkeste oluyordur ağrılar yengem de hep şikayet ediyo... bir biz değiliz yanii :KK1:
İsim olarak ben Bahar ismini çok seviyorum :) gerçi kışın doğacak ama hamileliği baharda öğrendim....ama eşim biraz mızmızlanıyooo bir gün yeliz olsun istiyo bir gün Asya diyo...

Kız sende göbüşünün resimlerini koysana, kıyaslama yapalım heheh
kız göbüşüm çok çatladı ya kremler fayda etmiyooo...bi gün o çatlakların da resimlerini koyacam o zaman göreceksinizzz maşallahı :sinifsinif:

yok kız sizin nazarınız değmezzzz :) çok teşekkür ederim canım senin kadar tatlı olamam :eek:

benm şuanda senın göbuşunun yarısı kadardır hayatım yanı ustu daha hiç şişmedi bıleee iç karnım geniş benımmm ama her an şişedebılır bu haftadan sonra o da bı gerçek evıme gıdeyım kjoyacağm rsımlerıı her ne kadar eşim ızın vermese de ...ızın alırım sorarım koyarım tekrra sılerımm kıskancız azcıkkk aklinialirimsmile

benm şuanda senın göbuşunun yarısı kadardır hayatım yanı ustu daha hiç şişmedi bıleee iç karnım geniş benımmm ama her an şişedebılır bu haftadan sonra o da bı gerçek evıme gıdeyım kjoyacağm rsımlerıı her ne kadar eşim ızın vermese de ...ızın alırım sorarım koyarım tekrra sılerımm kıskancız azcıkkk aklinialirimsmile

tamam canım umarım izin verir de bizde göbüşünü görürürüzzzz :CüvCüv:

şerocummmmmmm aşk pıtırcığım hoşçakallllllllllllll opüyorummmmmmmm ıyı uykulrrrrr ŞenizŞeniz

Peki hangisi bizim sitenin feysi kızlar?
Ben de göbüşlerinize bakayım azcık da gelecekte nasıl olacagımı az hayal edeyım:KK1:

canm benm face ım yok ben burda albumlere koyarımmm eger koyarsam tabıı..idilişko ıse burda koymuş albumlernden bakabılırsınnn olumunekankayizsmile

canım senın kızın olacakya ısım olarak Buğlem yada Lina koyabılırsın çok güzel ısımler bende yenı duydum sana söyleyeyım dedım

X