- 13 Ocak 2010
- 4.429
- 0
kımse yok herkes gıtmıs sanırım zonox canım aksam menunmu sucuklu yumurta
Merhaba canım
Bende geçen ay reglimden bir hafta sonra çıkarttım spiralimi 16 ağustosta regli oldum bir hafta sonra spiralimi çıkarttım ama olmadı 12 eylülde regli oldum.Aslında 12 yaşında bir kızım var ve ilk aydan hamiş kalmıştım.Hatta kızımın doğumundan sonra 2 doktorda 40 sonra 2 ay korunmana gerek yok hamile kalmazsın demesine rağmen hamile kalmıştım ve 2,5 ay doktor ısrarla benim yanıldığımı hamile olmadığımı söyledi (ultrasonda göremiyordu) fakat ben hamileydim
merhabalar arkadaşlar... sizin tecrübelerinizden faydlanmak istiyorum.. beklenen adet tarihim 27 eylül.. adetime 12-13 gün kala sağ yumurtalığıma adet olacakmışım gibi yoğun sancılar girdi 4 gün kadar devam etti.. üşütmemeye ve dinlenmeye özen gösterdim.. hafifleyerek geçti.. şimdi adetime 5 gün kadar var ve hala ara ara hafif sızlamalar oluyor özellikle yorulunca ve sağ yumurtalığımda.. karnım da kasıklarıma doğru şişkinlik var..(afedersiniz, büyük abdest için tuvalete gidiyorum ama yapamıyorum..normalde mide bulantım fln hiç olmaz hiçbişeyden tiksinmem ama bu aralar psikolojik midir bilmem gazla birlikte mide bulantım var..öyle bariz değil hafif..mesela sabah kalktığımda aç karnına su içeyim kusacak gibi oluyorum.. kusura bakmayın yazdım birşeyler.. uzun da oldu ama acaba gebelik belirtileri olabilir mi bunlar?sizden cevap bekliyorum arkadaşlar teşekkürler...:)
kızlar selam herkese birkaç gündür yoktum
nasılsınız
şimdilik merve ve belle yi duydum ve çok sevindim ne kadar güzel
bir de bu elmakurdumsum isimli arkadaş yeni mi gelmiş acaba,
ben bu sene yılbaşında falan başka bir topicte görmüştüm evlilik yıldönümünde boşanmaya karar vermişti ve sonra bir daha haber vermemişti acaba eşiyle barışmış mı yoksa başkasıyla mı evlenmiş ki biliyor musunuz
Ayyyyyy çok uykum geldiiiiiiiiiiiiiii mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir sabah da 6 buçukta kalkacam okulda nöbet günüm :sinifsinif:
ne demek bitanem hepimiz çalışıyoruz ve halden anlarız sen keyfine bak tatlım
(ama sen şimdi yatınca rahat durmazsın bizi kandırıyorsun uykum var diye di mi) kaydirigubbakcemile3
Benim de adetime 1 hafta var ve anlattıklarının herbirini aynen ben de yaşıyorum hayatım yerimseniben ama bende bunlar her ay olduğu için yine kırmızılar gelecek diye düşünüyorum boshayallersmile eğer sende herzaman olmayan şeylerse , ilk defa yaşıyosan hafiften ümitlenebilirsin, gününü bekle ve inşallah adet olmazsan test yap bakalım hayırlısı olsun yerimseniben
kızlar iyi geceler ben dunden beri takip ediyorum bu topiği baya guzel palaşımlar bir çok var arkadaşlıklarda guzel
umarım tum isteyen arkadaşlara rabbim meleğini gönderir hamiş arkadaşlarımızda sağ salim kucaklarına alırlar cennet kokulularını