Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mervişimm sen nasılsınn gülümm bebişle anlaşabiliyonuzmuukaydirigubbakcemile3 üzmüyo dimi annesiniii bulantı felan yapmasın bak yaramaz doğunca poposuna şaplak atarım heeeeeolumunekankayizsmile

İyiyiz teyzesi çok şükür annesi ona o annesine yavaş yavaş alışıyor...
Ağrılarım çok şükür azaldı bulantımda yok gibi şimdilik ama tabii zamanla ne yapar yumurcak bilinmezkaydirigubbakcemile3
Okula gidiyorum ya ınsallah rapor almak zorunda kalmam canım beni az idare etse süper olcakkaydirigubbakcemile3

Gel teyzesi at şaplağını sen ne olcak gül biter vurdugun yerde...
Bir de belle hamile mi canım ya?

İyiyiz teyzesi çok şükür annesi ona o annesine yavaş yavaş alışıyor...
Ağrılarım çok şükür azaldı bulantımda yok gibi şimdilik ama tabii zamanla ne yapar yumurcak bilinmezkaydirigubbakcemile3
Okula gidiyorum ya ınsallah rapor almak zorunda kalmam canım beni az idare etse süper olcakkaydirigubbakcemile3

Gel teyzesi at şaplağını sen ne olcak gül biter vurdugun yerde...
Bir de belle hamile mi canım ya?

kaydirigubbakcemile3 yisin onu teyzesiii cokacimcoook
ayy yoo bilmeyom kıı ayya keşkem öle olsaaa dur bi bakııymmm dikkat etmedimm delikafadulden

canım 2. sılık cızgı cıktı ayseyede gosterdım msnde cok belırgın dedı sanırım hamıleyım tatlımm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

anaaaaamm kızzz ben neleri kaçırmışımm heçte demeyonn akşam da görüştükk ayyy çooooookkkkkk sevindirik oldum ya bennn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar:a.s.a.s.:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:sositosositosositosositosositosositozemuszemus
ayy nedcemi şaştımmm ayollllllhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sagolasın canım alah razı olsunŞeniz

Canım nerelerdesın sen testinde ikinci çizgi çıkmış;kan testi yaptırdın mı sonuç ne ayy deliricem çok merak ediyorum valla biliosun benim ikinci çizgimde çok silikti ama kanda çıktı ayy hadii inşallah aynı anda hamiş kalmış olalımm:Saruboceq:

anaaaaamm kızzz ben neleri kaçırmışımm heçte demeyonn akşam da görüştükk ayyy çooooookkkkkk sevindirik oldum ya bennn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar:a.s.a.s.:sm_cool::sm_cool::dance::dance::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:sositosositosositosositosositosositozemuszemus
ayy nedcemi şaştımmm ayollllllhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet canım ya geçmişi okumuştum ama onu resmen gözden kaçırmışım süper bir haber bu! Testte ikinci çizgi görülebilir şekilde çıkmış ayy bu kız nerelerde kan testi yaptırsada göbek atsak az burda:teytey:

Emoşumm canım bebiş yine benim çok uykumu getirdi;yarında okul artı nöbet var canım dua et bana emi...

Seni çook öptüm hayırlı geceler tatlım!

Emoşumm canım bebiş yine benim çok uykumu getirdi;yarında okul artı nöbet var canım dua et bana emi...

Seni çook öptüm hayırlı geceler tatlım!

tamam hayatım dikkat et allaha emanet olunn iyi geceler öpüyorum sizi çokkkkkkkkkkk dualarım sizinle bitanemŞeniz

tamam hayatım dikkat et allaha emanet olunn iyi geceler öpüyorum sizi çokkkkkkkkkkk dualarım sizinle bitanemŞeniz

artık sen siz oldun gördünmüü ee cift canlısın yaaaakaydirigubbakcemile3 allahım banada diğer canımı yolla yaa rebbimmmmmmmmmmmmmm

kızzz emosssen bılmıyonmu benım hamıle oldugumu ben didim ama sana sen börek derdındeydın ya anlamadın heee:mymeka:

kızzz emosssen bılmıyonmu benım hamıle oldugumu ben didim ama sana sen börek derdındeydın ya anlamadın heee:mymeka:

ayyyyy cnm benimm valla anlamadım telaştan heralde cnmm çok çok sevindimm ayy şokşokşok oldum yahuuŞenizŞeniz

ayy bu ayda pek bereketli yaaa ay bende hamileyimm kesinnnnnnnzemuszemusotlarıı içiyomm yaaa onlar şifa verdi bana bebişim kondu göbüşüme benimde kesin kesinnnkaydirigubbakcemile3 bende kafayı kırdım vatana millete hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile3

ayy bu ayda pek bereketli yaaa ay bende hamileyimm kesinnnnnnnzemuszemusotlarıı içiyomm yaaa onlar şifa verdi bana bebişim kondu göbüşüme benimde kesin kesinnnkaydirigubbakcemile3 bende kafayı kırdım vatana millete hayırlı olsunnnkaydirigubbakcemile3

ınsallahh canım ınsallah hamılesındır sende olumunekankayizsmile cekeyımmı senı he ıstermısınkaydirigubbakcemile

ben cıkıyorum kızlar opuyorum hepınızı sabah test yaptırmaya gıdıcez bakalım hayırlısı ınsallah

ınsallahh canım ınsallah hamılesındır sende olumunekankayizsmile cekeyımmı senı he ıstermısınkaydirigubbakcemile
çek beni çekkkkkkkaydirigubbakcemile peşinde sürükle razıyımmm bennn götü beni gittiğin yereeeeeeeeeekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
ben cıkıyorum kızlar opuyorum hepınızı sabah test yaptırmaya gıdıcez bakalım hayırlısı ınsallah

iyigeceler balımm inşallahhh testtede çıkardaaa sevinirizz iyiceeee:KK3:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
ALLAH 'ım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.
Bizi de Anne-Babalarımıza hayırlı, saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.
Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAH'ım bilerek ya da bilmeyerek işlediğimiz günahlardan dolayı bizi cezalandırma,AFFET !
Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim
ALLAH'ım sen NAGEHAN arkadaşımız için okuduğumuz AYETEL KÜRSİLERİ bebişinin gelmesi için vesile kıl.
Arkadaşımıza katından doktorlara bile gerek kalmadan kendiliğinden hayırlı bir evlat ver.
Arkadaşımız her daraldığında onun yar ve yardımcısı ol .
SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

nagehancım ben gelemedim duana cnm çokta üzüldüm çok isteim ama biliosun kayınvaldemdeydim patlıcaları biberleri fln közledik çok istdm ama gelemedim ama şuao0kuyup dua ettim senin için öncelikle Allahım kabul etsin hayırlısıyla bebeğin seni dah fazla bekletmesin inş cnm bnm
Kızlar bende bişey rica etsemm...
Eğer müsaitseniz içinizden gelirse benim ve bebeğim içinde birer fatiha okurmusunuzz.???
Sağlıkla hayırlısıyla gelmesi içinn....

yavyum senin ve bebeğin içinde dua ettim inş bebeğin sağlıklı hayırlı ve güzel olur seni üzmeden gelirrr

bellecim canım çok sevindim hadii nolur sende hamile ol sonrada sıra bize gelsinnn yarın biranönce yaptır testini bizede güzel hberler ver öpüyorum

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

bellee............20 EYLÜL Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ParadiesAngel.......................24 EYLÜL
KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz.........................................2 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

belle haberleriini beklioruzzz

Günaydınnn Boş topiikk :)

kizlar bisey soracammm tam yumurtlama gunu iliskiye girdik spermin rahme cikmasi da 5 gun suruyormus bu sure icinde herhangi bi belirti olabilirmii adet gununden oonce test yapilirsa sonuc alabilirmiyim

ne 5 günü yaa 1 dakika bile sürmez akannehir akannehir akannehir

belle haberleriini beklioruzzz

selizcim nerelerdesin kaç günlerdir :)

selam kıssslarrr nasılsınız ben böyünnn az heycanlıyım sankim adetim gelmicek diye ümit ediyorumm şu 2 günü atlatsam süper olcekkk kafamı dağıtmak istiyorum kafaya takıpta gelecekolan kırmızıları geciktirmekte istemiyorumm hade hayırlısı:))))

X