Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydınlarr.............
bir sorum olacak..benim bir aydan beri göğüslerim şiş ve alt kısmında ağrı var. önceden de ara ara olurdu. stres ,kafein vs demişti doktor. sizin bildiğiniz bir çözüm var mı acaba?? baya rahatsız ediyor beni.. hamilelik desem ama regl tarihim 25 i daha.....
serom nasılsın canım bıttımı duaların
Canım bi hormon tahlili yaptır istersen prolaktin seviyene baksınlar, benim göğüslerimde prolaktinim yükseldiği zaman şişme ve ağrı olur yerimseniben hatta üstüne yatamam, dokunamam, acır prolaktin yükseldiğinde, buna benzer şikayetlerin varsa 21. gün bi hormon tahlili yaptırmanı öneririm yerimseniben
KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi
flan...................20 (okundu)
aysen................20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
KotuKediSero....20 (okundu)
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20 (okundu)
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)
Dua Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi AMİN demeye bekleriz opuyorumnanaktan
kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar
kızlarrrrr merhaba bugün doktorumuza oglusumuzu görmeye gıttık masallah oglum çok saglıklıymıs gelısımı 2 hafta önde imiş 2701gr olmus boyuda 49cm olmus masallah çok saglıklı dedı tombul bır bebegın olucak sanırım dedı doktor teyzemız hersey yolundaymıs normal dogum pozısyonundaymıs 3 hafta sonra çagırdı yıne dogum seklıne karar verırız dedı nasıl ıstersen dedı ve bebegın durumuda önemlı tabıkı dedı işte böyle bızde durumlar