Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıyamam ya valla zor yani 16.haftaya kadar sürebilir :s
rennie yi 2hafta önce kullanmaya başladım bende
sanki kesmiyo artık benide:KK43:
iyiyim ben çok şükür kızımda iyi inşallahh:))

maşallahhhh senin bebişte ne çabuk büyüdü yaff. artık daha zor demi. bende sanırım bundan sonra sıkıntılı zamanlar geçircem. şimdiden kasılmalar başladı. eyvahedigeldismile

aaa aramızda 5 hafta varmış kız. şimdi gördüm sempatiksalakcinni iki resim atlayınca şaşırdım bende bi anda nevrim döndü :bbo:

ben grıbım yaaaa :gitme:

oyyy dikkat et canım yaaa. havalar çok sakat gerçekten. gerçi ben sana diyomda bende elbiseyle geldim bugün işe hihoyyyt benimde bugün moralim çok bozuk benim 13 eylüle randevum vardı 17 eylüle attı karı beni. dünde arıyo sizin randevuyu erteliycez burası çok yoğun diyo dedim ertelediniz bi dahamı erteliyosunuz. mecbur dedi kadın ve bi daha randevu bile vermedi düşünebiliyomusun ben arıycakmışım ne zaman müsait olursa o zaman gitçekmişim varmı bööle iş yaaa. bende bi hastane daha buldum hem oraya gitçem hem oraya bakçam hangisi işime gelirse orda doğurcam :umursamaz:

oyyy dikkat et canım yaaa. havalar çok sakat gerçekten. gerçi ben sana diyomda bende elbiseyle geldim bugün işe hihoyyyt benimde bugün moralim çok bozuk benim 13 eylüle randevum vardı 17 eylüle attı karı beni. dünde arıyo sizin randevuyu erteliycez burası çok yoğun diyo dedim ertelediniz bi dahamı erteliyosunuz. mecbur dedi kadın ve bi daha randevu bile vermedi düşünebiliyomusun ben arıycakmışım ne zaman müsait olursa o zaman gitçekmişim varmı bööle iş yaaa. bende bi hastane daha buldum hem oraya gitçem hem oraya bakçam hangisi işime gelirse orda doğurcam :umursamaz:

en iyisi aslında iki doktora görünmek canım. birisi kapris yaparsa sdigerine süper olur...

şerocum benim haberim yoktuu dua okunduğundan dua sayısı tam dediler ama ben yinede okdudum fazla ua okumaktan hiçbişey olmaz hatta daya hayırlı our ende 35 tane ayetel kürs-i okudum canımAllah kabul etsin

Sağol canım benim çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile fazla dua göz çıkarmaz ya dimi sempatiksalakcinni pazartesi akşamı duama amin demeye de bekliyorum haaa, hepiniz topikte olun tamam mı olumunekankayizsmile

madeofhonor hiç gelmiyo dimi artık onunda dogumu olmuş olabilir nie bıraktıki bizi
Tatlım madeofhonor 36 haftalıkken ölü doğum yaptı maselef :gitme: ben söylemiştim burdan ama sen yoktun heralde bilmiyorumkismile

iyim sekerim sen nasılsınn:1hug:
Ben de iyiyim cicim olumunekankayizsmile

KötüKediSero için Ayetel kürsi listesi

flan...................20 (okundu)
aysen................20
aysen'in yng.......20
zorx..................20
tancredi.............20
cicvir.................20 (okundu)
porti..................20
ay_she..............20
ay_she kvld.......20
ay_she kardşi....13
Gamzelikiz........20 (okundu)
su06.................20 (okundu)
Aydemet..........20 (okundu)
Belle...............20
Adamerve........20 (okundu)
EMOŞ8935......20 (okundu)

Duası Pazartesi akşamı yapılacak kızlar
Herkesi bekleriz.

Belleeeeeeeeeeeeee okudun mu kıs dualarımı sempatiksalakcinni bu akşam okuycana söz vermiştin deeee sempatiksalakcinni

en iyisi aslında iki doktora görünmek canım. birisi kapris yaparsa sdigerine süper olur...

ÖYLE YApçam zaten yaaa. bunların nazıyla uğraşılmaz çünkü. zaten ben allak bullak oldum cumayı öyle bekliyodumki gidemedim bebeğimi göremedim çok özlemiştim bütün hayallerim suya düştü çok kötü bi duygu sinirimden bütün akşam hıçkıra hıçkıra ağladımç hala psikolojim normal değil ama düşünmemeye çalışıyorum. diğer doktorda 12 ekime gün verdi. bu arada yine kendi doktorumdan randevu koparmaya çalışçam bu ay gitmem lazım 4 boyutluya girmedim ben süre geçiyo 20-24 haftalar arası diyo. ben 24. haftaya giriyorum yarın. burdaki cetvelden bir hafta öndeyim ya ben.

ÖYLE YApçam zaten yaaa. bunların nazıyla uğraşılmaz çünkü. zaten ben allak bullak oldum cumayı öyle bekliyodumki gidemedim bebeğimi göremedim çok özlemiştim bütün hayallerim suya düştü çok kötü bi duygu sinirimden bütün akşam hıçkıra hıçkıra ağladımç hala psikolojim normal değil ama düşünmemeye çalışıyorum. diğer doktorda 12 ekime gün verdi. bu arada yine kendi doktorumdan randevu koparmaya çalışçam bu ay gitmem lazım 4 boyutluya girmedim ben süre geçiyo 20-24 haftalar arası diyo. ben 24. haftaya giriyorum yarın. burdaki cetvelden bir hafta öndeyim ya ben.

canım stres yapma bakim yigenimide üzme. ya bu doktorlar hep böle canım. ben aminiosentez yaptıracagım hafta. eski doktorum baska hastaneye gitmiş. kala kalmıstım öle.
herşeyde vardır bir hayır. belki bulacagın diger doktor daha iyi olur...

X