- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.381
Canım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına rahim ağzı yetmezligi içinde önlemini aldın mı inşallah verecek rabbim kucağına.. Bugün kan vereceksin hadi inşallah kocaman hcg ile dönersin:)Valla işi gücü bırakmak pek mümkün değil de dikkat etmeye çalışıyorum bakalım ilk haftalardan korkmuyorum ben benim risk sonra başlıyor rahim ağzı yetmezliği muhabbeti işte önlemleri alıp dua edeceğiz artık
İlerleyen haftalarda alınacak önlem canım şimdi erken işe gelmeden verdim kan çıkışta gideceğim sonuç almaya çıkmıştır sonuç muhtemelen iki saate kalmaz öğrenirimCanım inşallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına rahim ağzı yetmezligi içinde önlemini aldın mı inşallah verecek rabbim kucağına.. Bugün kan vereceksin hadi inşallah kocaman hcg ile dönersin:)
Canım benim ben keseye göre tahmin yapıyorum ya benim fıstık kız gibi görünüyo :) sizde hamile kalınca inşallah sizin bebislere de cinsiyet tahmini yapcam :)
Canım benim ben keseye göre tahmin yapıyorum ya benim fıstık kız gibi görünüyo :) sizde hamile kalınca inşallah sizin bebislere de cinsiyet tahmini yapcam :)
8. haftada ultrason resmine gore kese seklinde bide ne tarafta duryosa ona gore degil mi belli oluyo bende yapmistim tuttu bendede canim insaaallah sag salim kucagina alirsin canimm :)Canım benim ben keseye göre tahmin yapıyorum ya benim fıstık kız gibi görünüyo :) sizde hamile kalınca inşallah sizin bebislere de cinsiyet tahmini yapcam :)
Aynen balım 6 7 8 haftada yani daha bebek hareketlenmeden bakıldığında ne tarafta ise :)8. haftada ultrason resmine gore kese seklinde bide ne tarafta duryosa ona gore degil mi belli oluyo bende yapmistim tuttu bendede canim insaaallah sag salim kucagina alirsin canimm :)
Aynen balım 6 7 8 haftada yani daha bebek hareketlenmeden bakıldığında ne tarafta ise :)
Ooo daha nub teorisi var canımmm siz hamile kalın gerisini bana bırakın:)Vay be daha neler ogrenicez :)
ayyyy bizde bebislerimizin ultrason resimlerini burda paylastgmiz gunlerimizde olur insallahhAynen balım 6 7 8 haftada yani daha bebek hareketlenmeden bakıldığında ne tarafta ise :)
insalllahhh canim yaa o gunleride goruruz :) :* :*Ooo daha nub teorisi var canımmm siz hamile kalın gerisini bana bırakın:)
ayyyy bizde bebislerimizin ultrason resimlerini burda paylastgmiz gunlerimizde olur insallahhDesaa
ayyy hadi insaallah canim benimmm :) :* :*Inşallah kuzum ya. Tatlı mı tatlı bi kız bebisin olur inşallah
ayyyyy coook heycanlandim oleyyyy beee canim coook sevindim yaaa :) ben bilyodum hislerimde yanilmadim demek ki hamissin kuzum yaaaKızlar test yaptimmmmm
Canım ben yeni gördüm ayyy silik çizgi var hadi hayirli olsun :) kan testi yaptırdın miKızlar test yaptimmmmm
Canim sen hamile misin hiç haberim yok gerçekten hayırlı uğurlu olsun insallahSelam kızlar ay ben çok kötüyüm ya önceki hamilelikte bulantım falan olmadı benim ama bu sefer çok kötü ya sizler nasılsınız
Canım ben yeni gördüm ayyy silik çizgi var hadi hayirli olsun :) kan testi yaptırdın mi
pasanin annesi sende durumlar nedir canım
Pyara canım benim de önceki hamileliğim de bulantım yoktu ama bunda var her hamilelik kendine özgü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?