birlikte bekleyelim :)

Sagolasin canim.RABBIM yardimcimiz olsun.destekleriniz icin tesekkurler.adetimin 7ci gunu basliycam.hayirlisi INSALLAH
canim hosgeldin uzulme dua et vardr rabbimin bir bildigi benim basima neler geldi 4 yillik evliyim bi tane oglum var iki tane kaybim kucukte degil birini 5 aylik digerini 4 aylik kaybettim benim bebeklerim beyin gelisiminde bozukluk cikyo cok zor gunler gecrdim. rabbim saglikli hayrli evlatlar nasip etsin sana canim hic uzulme dusunme zamani vardr elbet canini skma rabbim dayanma gucu sabir versin sanada esinede cok guzel kurler var sogan kuru incir havuc kuru corek otu bal tarcin bunlari bi arastr istersen canim yeterki uzulme umudun hep olsun umidini kesme...

kızlarrrrrrrr herkese mutlu yıllarrrrrrrrrr :) 2016 herkese bebişini getirsinnn :) hamiş olanlarında bebişlerini kucagına versin :)

kızlarrrrrrrr herkese mutlu yıllarrrrrrrrrr :) 2016 herkese bebişini getirsinnn :) hamiş olanlarında bebişlerini kucagına versin :)
aminnnn canim dualarin icin coook tskr edrm insallah herkese saglik huzur versin bebek isteyenlere bebek saglik isteyenlere saglik hamis olanlarda insallah saglikla kucagina alir bebeklerini savassiz baris dolu bir yil olur insaaalllah nice mutlu senelere :)

aminnnn canim dualarin icin coook tskr edrm insallah herkese saglik huzur versin bebek isteyenlere bebek saglik isteyenlere saglik hamis olanlarda insallah saglikla kucagina alir bebeklerini savassiz baris dolu bir yil olur insaaalllah nice mutlu senelere :)
amin canıııım amiiiinnn inşallah :)

Sagol canimin ici.sogan kurunu deniycem bu ay bakalim nolur.sanada cok gecmis olsun.valla saglikla birisi de bizim olsun daha rabbimden ne isterimki

Hepinize mutlu yillar.INSALLAH bu yil ugur getirsin hepimize.neyi arzuluyorsaniz oda olsun hayirlisiyla.kim istiyorsa bol bol bebisler olsun ALLAHIN izniyle
Bu yil benim yilim bakalim nolucak.

IMG-20160101-WA0000.jpg
kizlar hep boyle cikyo deli olucam ya bu nedemek oluyo yaaa?

Allah öyle güzel kader yazsın ki;dünyanız da ahiretiniz de cennet olsun.Elinizi kaldırıp Yaradan'dan istediğiniz her şey ve tüm dualarınız kabul olsun.Tüm ömrünüz hayırlı,sağlıklı,mutlu olsun.Cumamız mübarek yeni yılınız kutlu olsun......

Allah allah beyaz çizgi çok garip
evet canim yaa hep boyle tum testler bastan beri yaptgm testler boyle iki tanesi haric bu 4. fln oluyo beyaz cizgi olusyo hic ne pembe ne belli belirsiz bu cizgi sadece ilk yaptiklarimda ikinci gunu farkediyodum ama bu en son yaptgm hemen cikti kaldikca dahada belirginlesti canim ilk defa boyle bisey oldu bana iki testim var yapmamaya kararliyim sozde iki gun daha dayanabilsem 3 ocak ve 5 ocak gibi test yapsam

Bu yaptığında hemen mi böyle çıkti canım hep aynı marka mi acaba bi tane farklı markayla mi yapsan

Uzulme canim.bu ay olur INSALLAH.Yeni yil yeni umut olsun bizlere.yeni hamis olalim YUCE RABBIMIN IZNIYLE

İnşallah canım yapınca burda da paylaşırsin bende yardimci olurum sana hadi adet çabuk bitsin de çalışmalar başlasın hayırlısıyla:)
yaa canim hic sancim yok nasil oldum hic hissetmedim ve o kadar acik pembe kirmizi gelyo ki anlamadim.. ilk defa boyle oldum ben cokk umutluydum klomende icmistim yaki yaptim corek otu bal tarcin yaptim incir yedim her gun iki tane ama olmadi canim yaa iste kismet aslinda bu ay doktra gdcktim kismet belki bi kac gune yine gdbilirim.. ovu testini ama siparis edicem simdi hemen...

yaa canim hic sancim yok nasil oldum hic hissetmedim ve o kadar acik pembe kirmizi gelyo ki anlamadim.. ilk defa boyle oldum ben cokk umutluydum klomende icmistim yaki yaptim corek otu bal tarcin yaptim incir yedim her gun iki tane ama olmadi canim yaa iste kismet aslinda bu ay doktra gdcktim kismet belki bi kac gune yine gdbilirim.. ovu testini ama siparis edicem simdi hemen...
Canımm çok fazla bitkisel şey yapmışsın ya ondan farklı geliyordur belki git doktora o aklındaki soruları cevaplasin için rahatlasin ovulasyonda çok işe yarıyor olacak inşallah en kisa zamanda stres yapma sakin

Back