birlikte bekleyelim :)

Aynen canımm... Çok doğru söylüyorsun rabbim birbirimize ettiğimiz samimi duaları kabul etsin inşallah... Kimseye de aratmasin... Çok zor... Rabbim arkadaşlarına da tez vakitte nasip etsin yüzlerini güldürsun inşallah canımm...

insalllahhh yaaaa amin canim aminnn insaallahhh rabbim isteyen herkese tattrsin insallahhh....

Aynen öyle yapicam canim döndüğümde doktora gidicem ense kalınlığı olcturmeye aslında bahane bebegi gormek için gidicem ben :) ense kalınlığı iyiyse zaten kan test falan yaptirmam döndüğümde tam zamanı oluyor zaten belki doktor süpriz olarak cinsiyet tahmini de yapar belli mi olur kuzular :)

methaba pinarcim gecmis olsun dikkat et kendine canim doktoruna sorsaydin yolculuk iyi degil simdi senin icin bildigim kadariyla ilk 3 4 ay iyi degil ama yinedw yolun acik olsun sag salimm insallahh canim
Canim yolum 2 saatlik otobüs uzak olsa tabiki gitmem ama istanbul da zaten biyerden bi yere gitmek bile 2 saat 3 saat istanbul dan kirklareline gidicem rabbime emanet insallah bir sorun çıkmaz da dayanirim 2 saat

Hadi bakalım canım inşallah sonuçlar güzel çıkar ohh bebişini de görmüş olursun :) cinsiyeti de söylerse tadından yenmez :)

yolun acik olsun kendine bide bebişe dikkat et canimmm
Sagolasin canim gözüm gibi bakicam beni de istanbul da gena bir kar yağışı başladı insallah sıkıntı olmaz sen ne yaptın bakalım geldi mi kırmızılar yoksa bebis mi geldi test yapsana kuzu ya bende merak ettim artık :)

Sukur canim iyi gidiyor şimdilik sıkıntı yok sabah bulantilari dışında bide bebegimi görsem valla baya bi rahatliycam :) senin nasıl gidiyor calismalar
Görürsün inş canım başladık işte çalışmalara yumurtlama yakın göreceğiz artık çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

yoook canim ne kirmizilar geldi nede testte bisy cikmadi kac test yaptim tam 1 ay olmasini bekliycem son iki testim kaldi bitanesini 3 ocakta yapicam digerinide 5 ocakta yapicam yapyrm dayanamayip hergun hic silikte olsa bisey cikmiyo.. uzulyorum yaa bakalim kismet canim tam bir ay olmadigi icinde belki cikmiyodur yada adet olucam bilemyorum bu kararsizlik beni mahvediyo ;( ;(

Merhaba arkadaslar bende sizlerle birlikte bekleyeyim dedim.tam 18gun gectikten sonra bugun adet oldum.cok umutlanmistim idrar testi neqatif olmasina ragmen.napalim kismet.esim de cok uzuldu tum gun boyu agladik((((umutlanmisdik ya.apar topar doktora gittik usm bakildiginda kist goruldu bakalim nolucak.bu arada 2 yil 3 aylik evliyim daha evlenmeden 4 bebek hayali kuruyorduk .saglik olsun

canıııım.. hoşgeldiiinnn üzülme sakın... inşallah yine 4 bebeğiniz olacak belki ha diyince olmıcak ama siz istedikten sonra olacak Allahın izniyle tabi umutlu bak ki günlerin güzel geçsin pozitif oll ki bebeğin bi an önce gelsin tamam mı :)

Canim benim o zaman biraz daha bekle derim ben daha garanti olmuş olur hem belki gec dollenme falan olur

Tesekkur ederim. Toparlanacagiz artik. Bi an once gelsinde.
Canim topige hoşgeldin bak bu bizim uğurlu topigimiz kac tane hamis oldu burda olmaya da devam ediyo inanıyorum ki senin de olacak madem ki kistler buna engel sogan kurunu tavsiye ederim etkili sonuçlar alan kac tane arkadaş var belki seninde derdine derman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…