- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.281
Aynen canımm... Çok doğru söylüyorsun rabbim birbirimize ettiğimiz samimi duaları kabul etsin inşallah... Kimseye de aratmasin... Çok zor... Rabbim arkadaşlarına da tez vakitte nasip etsin yüzlerini güldürsun inşallah canımm...makbul olan dua allah katinda once müminlere sonra kendine istiycekmissin canim vallahi tum kalbimle soyluyorum ben rabbim once olmayanalar versin aratmasin kac yildr bekleyen arkadaslarim var cocuk ozlemiyle yanan iki arkadasim var biri 9 birinin 5 yildr cocugu olmuyo kendimden cok onlara dua edyorum rabbim benden once onlara ver diyorum hamile oldugumu bile soyleyemiyorum cok cekinyorum uzulmesinler kirilmasinlar diye sogan kurunu soylemistim yaptilar ikiside umut iste umut olmasa insanlar nasil yasar degilmi canim benimmm :)
insalllahhh yaaaa amin canim aminnn insaallahhh rabbim isteyen herkese tattrsin insallahhh....Aynen canımm... Çok doğru söylüyorsun rabbim birbirimize ettiğimiz samimi duaları kabul etsin inşallah... Kimseye de aratmasin... Çok zor... Rabbim arkadaşlarına da tez vakitte nasip etsin yüzlerini güldürsun inşallah canımm...
Amin canım benimmminsalllahhh yaaaa amin canim aminnn insaallahhh rabbim isteyen herkese tattrsin insallahhh....
Aynen öyle yapicam canim döndüğümde doktora gidicem ense kalınlığı olcturmeye aslında bahane bebegi gormek için gidicem ben :) ense kalınlığı iyiyse zaten kan test falan yaptirmam döndüğümde tam zamanı oluyor zaten belki doktor süpriz olarak cinsiyet tahmini de yapar belli mi olur kuzular :)Canım benim çok şükür iyiyim bende sınavım vardı bugün öyle geçti gitti şimdi dinleniyorum çünkü iki gün acaip yüklendim kendime.. Ayyy o çok fena bi sancı ya bende diğer hamileliğimdé yaşamıştım neyse atlattın canım hadi bakalım güle güle git bolca güzel vakit geçir :)
Canim yolum 2 saatlik otobüs uzak olsa tabiki gitmem ama istanbul da zaten biyerden bi yere gitmek bile 2 saat 3 saat istanbul dan kirklareline gidicem rabbime emanet insallah bir sorun çıkmaz da dayanirim 2 saatmethaba pinarcim gecmis olsun dikkat et kendine canim doktoruna sorsaydin yolculuk iyi degil simdi senin icin bildigim kadariyla ilk 3 4 ay iyi degil ama yinedw yolun acik olsun sag salimm insallahh canim
Hadi bakalım canım inşallah sonuçlar güzel çıkar ohh bebişini de görmüş olursun :) cinsiyeti de söylerse tadından yenmez :)Aynen öyle yapicam canim döndüğümde doktora gidicem ense kalınlığı olcturmeye aslında bahane bebegi gormek için gidicem ben :) ense kalınlığı iyiyse zaten kan test falan yaptirmam döndüğümde tam zamanı oluyor zaten belki doktor süpriz olarak cinsiyet tahmini de yapar belli mi olur kuzular :)
Ya bu ara işler çok yoğun sabah çıkıp ta 8 9gibi girdim eve hiç fırsat olmadı nasıl gidiyor hamilelikBizler iyiyiz canim sen nerelerdesin hiç girmiyorsun topige
yolun acik olsun kendine bide bebişe dikkat et canimmmCanim yolum 2 saatlik otobüs uzak olsa tabiki gitmem ama istanbul da zaten biyerden bi yere gitmek bile 2 saat 3 saat istanbul dan kirklareline gidicem rabbime emanet insallah bir sorun çıkmaz da dayanirim 2 saat
Ay valla bak şimdi sen söyleyince bile heyecanlandım kuzum ya :)Hadi bakalım canım inşallah sonuçlar güzel çıkar ohh bebişini de görmüş olursun :) cinsiyeti de söylerse tadından yenmez :)
Sukur canim iyi gidiyor şimdilik sıkıntı yok sabah bulantilari dışında bide bebegimi görsem valla baya bi rahatliycam :) senin nasıl gidiyor calismalarYa bu ara işler çok yoğun sabah çıkıp ta 8 9gibi girdim eve hiç fırsat olmadı nasıl gidiyor hamilelik
Sagolasin canim gözüm gibi bakicam beni de istanbul da gena bir kar yağışı başladı insallah sıkıntı olmaz sen ne yaptın bakalım geldi mi kırmızılar yoksa bebis mi geldi test yapsana kuzu ya bende merak ettim artık :)yolun acik olsun kendine bide bebişe dikkat et canimmm
Görürsün inş canım başladık işte çalışmalara yumurtlama yakın göreceğiz artık çalışmalar hız kesmeden devam ediyorSukur canim iyi gidiyor şimdilik sıkıntı yok sabah bulantilari dışında bide bebegimi görsem valla baya bi rahatliycam :) senin nasıl gidiyor calismalar
Supermis o zaman canim tam gaz devam insallah bekletmeden gelir küçük mucizen :)Görürsün inş canım başladık işte çalışmalara yumurtlama yakın göreceğiz artık çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
yoook canim ne kirmizilar geldi nede testte bisy cikmadi kac test yaptim tam 1 ay olmasini bekliycem son iki testim kaldi bitanesini 3 ocakta yapicam digerinide 5 ocakta yapicam yapyrm dayanamayip hergun hic silikte olsa bisey cikmiyo.. uzulyorum yaa bakalim kismet canim tam bir ay olmadigi icinde belki cikmiyodur yada adet olucam bilemyorum bu kararsizlik beni mahvediyo ;( ;(Sagolasin canim gözüm gibi bakicam beni de istanbul da gena bir kar yağışı başladı insallah sıkıntı olmaz sen ne yaptın bakalım geldi mi kırmızılar yoksa bebis mi geldi test yapsana kuzu ya bende merak ettim artık :)
canıııım.. hoşgeldiiinnn üzülme sakın... inşallah yine 4 bebeğiniz olacak belki ha diyince olmıcak ama siz istedikten sonra olacak Allahın izniyle tabi umutlu bak ki günlerin güzel geçsin pozitif oll ki bebeğin bi an önce gelsin tamam mı :)Merhaba arkadaslar bende sizlerle birlikte bekleyeyim dedim.tam 18gun gectikten sonra bugun adet oldum.cok umutlanmistim idrar testi neqatif olmasina ragmen.napalim kismet.esim de cok uzuldu tum gun boyu agladik((((umutlanmisdik ya.apar topar doktora gittik usm bakildiginda kist goruldu bakalim nolucak.bu arada 2 yil 3 aylik evliyim daha evlenmeden 4 bebek hayali kuruyorduk .saglik olsun
Canim benim o zaman biraz daha bekle derim ben daha garanti olmuş olur hem belki gec dollenme falan oluryoook canim ne kirmizilar geldi nede testte bisy cikmadi kac test yaptim tam 1 ay olmasini bekliycem son iki testim kaldi bitanesini 3 ocakta yapicam digerinide 5 ocakta yapicam yapyrm dayanamayip hergun hic silikte olsa bisey cikmiyo.. uzulyorum yaa bakalim kismet canim tam bir ay olmadigi icinde belki cikmiyodur yada adet olucam bilemyorum bu kararsizlik beni mahvediyo ;( ;(
Canim topige hoşgeldin bak bu bizim uğurlu topigimiz kac tane hamis oldu burda olmaya da devam ediyo inanıyorum ki senin de olacak madem ki kistler buna engel sogan kurunu tavsiye ederim etkili sonuçlar alan kac tane arkadaş var belki seninde derdine derman olurTesekkur ederim. Toparlanacagiz artik. Bi an once gelsinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?