birlikte bekleyelim :)

Gelen giden yok ama goguslerim acayip sisti. Bunun dışında regl belirtisi yok hayırlısı inşallah olmamda sizlere hayırlı haberler verebilirim. Bu topic sihirli hepimiz bir bir hamile kalacağız eminim
canim hadi hayrlisi olsun insallah yaa hamis olursun sende tatlim rabbim utandrmasin ben tum belirtileri tukettim ne agri ne sizi bisey kalmadi tam diyodum ara ara yine sancim oldu belim cokk agryo bide gogus uclari ama piskolojikte olabilir canim kismet yaa hakkimizda hayrlisi olsun

Tatlımm inşallah bebişimiz olur.. Benimde b.a.tarihim kasımın 27'siydi.. Bende bekliyorum göğüslerime ip bağlasan ucacak balon gibi oldular mübarek adetime 6 gün var eğer olmazsaa anaaammm gebiş gebiş

Tatlımm inşallah bebişimiz olur.. Benimde b.a.tarihim kasımın 27'siydi.. Bende bekliyorum göğüslerime ip bağlasan ucacak balon gibi oldular mübarek adetime 6 gün var eğer olmazsaa anaaammm gebiş gebiş
canııımm hoşgeldiiiin :)
çok şükür ben bu ay aldım güzel haberi inşallah sende alırsın az kalmış bata :)
sabırla bekleyelim :) sonra bayram ederiz inşallah :)

canııımm hoşgeldiiiin :)
çok şükür ben bu ay aldım güzel haberi inşallah sende alırsın az kalmış bata :)
sabırla bekleyelim :) sonra bayram ederiz inşallah :)
Ay Allahım sağlıkla Aldırsın kucagına Benim için dua et gebişin duası kabul olurmuş son 6 gün <3 adetinden kac gün sonra belli oldu bebişiniz

Ay Allahım sağlıkla Aldırsın kucagına Benim için dua et gebişin duası kabul olurmuş son 6 gün <3 adetinden kac gün sonra belli oldu bebişiniz
ederim canııım bütün arkadaşlarıma ediyoruuummm rabbim tez zamanda önce göbüşünüzü sonra kucagınızı doldursun inşallah :)
canım ben 3 gün kala yapmıştım çooook hayalet çizgiydi ertesi gün daha da belli oldu :)

beno
benim 3 gunum kaldi yapsammi diye cok tereddut ediyorum esimde izin vermiyo bu arada bi tane test yaptim iki gun once hayalet cizgi ikinci cizgi bilmiyorum yani hic renk yok ama dikkatli bakInca cizgi belli yaa cok heycanlandim ama yaniltabilirde benI tabi ki yaaa coook gerginim sabrszlanyorum..

canım atsana o testi bakalım bi bi de o hayalet çizgi hemen mi çıktı yoksa bekleyince mi benim şıp diye çıkıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…