- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
- #1.121
biliyorum o duayı canım okuyayım onuda çok saol canımm Allah razı olsuuun inşallah rabbim güzel günler gösterir hepimizegider canim korkma ve bol bol rabbi yessir duasini oku biliyomusun onu internetten yaz cikar cook guzel bi dua bol bol ayetel kursi oku subhanallahi ve bihamdihi tesbihati cek cook iyi gelyo ben ogluma hamileyken 6 ay kanamam durmadi bu dualarla saglikli bi sekilde kucagima aldim yavrumu...
canım benim kilom var ama boyumla uyumlu o yüzden bilgim yok o konudaKızlar fazla kiloları olan var mı? Ya da fazla kiloyla hamile kalan? Çok mu zor kilolu hamilelik?
Bir haftada kaç kilo alınır ki. benim durumum daha vahimBenim fazlaligiim var amaa hamile değilim. Zaten son zamanlarda aldım son 1 haftada.
aminn tatlim rabbim hepimizden razi olsun iyi olursun insallah canimsinn :* :*biliyorum o duayı canım okuyayım onuda çok saol canımm Allah razı olsuuun inşallah rabbim güzel günler gösterir hepimize
canım boy kilo kaç tabi söylemek istersenBir haftada kaç kilo alınır ki. benim durumum daha vahim
Ayy lütfen.. Sen kendine fazla kilom var diyosan biz napalım.canım benim kilom var ama boyumla uyumlu o yüzden bilgim yok o konuda
ooyy canımmm beniimaminn tatlim rabbim hepimizden razi olsun iyi olursun insallah canimsinn :* :*
Boy 167 kilo malesef 70.. En azından gelecek aya kadar 5-6 kilo verseydimcanım boy kilo kaç tabi söylemek istersen
canım kürtajdan sonra aldım kilo yaaa 65 kilo oldum ama boyum 170 fotoda 63 tümAyy lütfen.. Sen kendine fazla kilom var diyosan biz napalım.Resmini görmüştüm de
Ayni fikirdeyim canım ne yapalım artik Nasipse kismetse bizim olsun canım. Bu yüzden de artik kendimi Dinleniyorum bu yazdıklarım Çok belirgin olanlar zaten[/QUOTE][QUOTfikirdannesi, post: 44151504, member: 691483"]gecen ay ayni seyleri yasadim kesin kesin hamileyim diyodum ama bu ay daha siddetli daha fazla saat 8 den beru uyumamak icin kalkip gezyorum evin icinde acayip uykum var ben cok gec yatan biriyim cook uyku bastryo ya simdi bile yazarken gozlerim kayiyo cift goryorum.. ama ben soguk aldim heralde kum dokuyo gibiyim aferdersn icim oyulyo sanki.. yaa ben artik o kadar takmiycam varsa var kendimi dinlemek benI daha cok strese sokuyo...
Canim hiç canını sıkma ben kurtaj olduktan sonra çok iyi bir doktora kontrole gitmiştim dedim korunmama gerek varmı dedi ki ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bebek düşün fiziki yapıdan hiç sıkıntı yok zsten rahim 1 ay içinde kendi haline dönüyor 1 sene beklesende düşük olacak sa olur 1 ay beklesen de çok hastam var adet bile görmeden düşük üstüne hamile kalip sağlıklı çocuk doğuran aynen bunları söyledi o yüzden hiç sıkma canını sen korunma vücudun yeni bir gebelige hazır olduğunda zaten bebis gelecek canim beklrtmeyecek annesini minik kuzu :)Ya kızlar dünden beri kafam çok karışık düşükten dolayı korunmamız gerekiyordu malum. korunduk da amma ve lakin ovulasyon testi yaptım bu ay düzenim normale döndü mü diye tam gününde yumurtlama oldu yumurtlamadan 2 gün sonra korunmayı bıraktık nasılsa olmaz artık diyerek o yüzden çok düşük bi ihtimal ama hamile olabilir miyim diye geçiyor aklımdan iki gündür ara ara kasiklarim da batma oluyor hafif bi ağrı var ama olmaması gerekiyor ya doktor düşük riski artar bekle dedi ayrıca daha son kontrolüm var hormonlar ne durumda ona bakılacaktı ya çok uzun oldu k.bakmayın da kafam çok karıştı
Heyecanla haberini bekliyoruz kuzum insallah çok bekletmez annesini minik kusHosbulduk canım. Yok şimdilik hamiş değilim ama çooook istiyorum. Bata az kaldı bakalım
Inşallah kuzum cift çizgiler bekluyoruz bakalım kizlar bende öptüm çok :)vallahi agzinizdan bal damliyo yerim ben sizi yahuuu ne iyisiniz insallah canim 10 gune kadar belli olur canim haktan hayrlisi opyorum cok
Canim benim neler gelmiş senin başına oy kuzum kiyamam ya insallah iyisindir şimdi biyerin falan açıyor mu yaaynen canımmm çok şükür ucuz atlattım çok teşekkür edreim canım benim
Valla canım kolum dirsegé kadar sargı da... Çok şükür bunada vücudumun diğer yerlerine sıçrasadi ne yapardım ucuz atlattım şükürler olsun Rabbime... İyi olmaya çalışıyorum canımm teşekkür ederimCanim benim neler gelmiş senin başına oy kuzum kiyamam ya insallah iyisindir şimdi biyerin falan açıyor mu ya
Gittim canim ikinci bebek kuculup kaybolmuş zaten cok ta umutlu değildik ama kendi minisim büyümüş teyzesi cinsiyet tahmini yapar misinValla canım kolum dirsegé kadar sargı da... Çok şükür bunada vücudumun diğer yerlerine sıçrasadi ne yapardım ucuz atlattım şükürler olsun Rabbime... İyi olmaya çalışıyorum canımm teşekkür ederim
sen ne yaptın gittin mi kontrole
boyunla orantılıymış. Ben de kendime bir ay verdim 6 kilo versem en azından hamilelik daha rahat geçer. Hem bedenen hem psikolojik olarakcanım kürtajdan sonra aldım kilo yaaa 65 kilo oldum ama boyum 170 fotoda 63 tüm
ah keşke ben de aldığımı erkenden hisstsem de her seferinde al ver al ver döngüsüne girmesem[QUOTE="]
Canım tartilmadim ama aldigimi hissediyorum ben her sabah ilik limonlu su ve icerisine nane katiyorum. Limonu pek sevmem nane iyi geliyor. Birde sigarayı bırakmaya çalışıyorum.
Sağlık olsun canım benimmm rabbim bu bebişe sağlıklı uzun ömürler versin inşallah güzelim at tabi yapmaz mi teyzesi :)Gittim canim ikinci bebek kuculup kaybolmuş zaten cok ta umutlu değildik ama kendi minisim büyümüş teyzesi cinsiyet tahmini yapar misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?