birlikte bekleyelim :)

TE="jindam, post: 44011758, member: 493476"]hadi yaaa ne iş yapıyordun canım[/QUOTE]
Magazacilik yapıyordum canım yoneticiydim. Gemileri yaktım.

[QUOTtatlımra 3976, member: 665779"]Gençlik naber ya iki gündür giremedim bi türlü nasılsınız görüşmeyeli[/QUOTE]
İyim tatlım misafirlerim var ancak oturabildim. Sen ne yapıyorsun. Nasiil gidiyor

amin canımmm amin inşallah
Sumeyye canim öncelikle sanırım hamilesin tebrik ederim bu haberi heyecanla bekliyorduk fakat bu haberin bizden önce diğer topikte paylasman beni çok ama çok üzdü sonuçta biz burda uzun zamandır birçok şey paylastik herşeyi onlarla paylaşıp anlatmama çok kirildim dogrusu

canımmm bunda kırılcak bi durum yok üzülmene böyle düşünmene çok üzüldüm ona bakarsan başka bi topikte benimm çooook ama çoook yakın arkadaşlarım var onların bana küsmesi gerek ama bu sevinçli bi durum oldugu için sevincimi paylaştılar ve o anda zaten ben orada konuşuyordum ordaki yazılanları okursan ordaki bi bayan bana at resmini demesiyle attım ben şu an senin böyle düşünmene üzüldüm gerçekten...

kızlaaar günaydııııınnnn mide bulantılı bi sabahtan bu kadar erken mi olur diceksiniz ama benim geçen ki hamilelikte adetten 1 hafta önce başlamıştı bulantım ama sadece sabahtı inşallah bu da öyle olur
bu arada sabah hemencecik test yaptım daha belirgin çizgimiz en azından artık eşim görebiliyo :)
şu an daha hava karanlık oldugundan ve telefonumun azizliğinden çok belirgin çıkmasada atayım size:)

Kiskandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…