- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Ay hadi insallah yavrum bebisin yerlesiyodur beni de kasiklarim ağrıyor ya ben çok korkuyorum normal midir ki acaba yaKızlar bugün rahmim de bugün büyük çalışma var :) galiba ağrı var kasıklarımda adet olacak gibi
Çok normal tatlımmm bebisin büyüyo annesi yer acıyo kendine :)Ay hadi insallah yavrum bebisin yerlesiyodur beni de kasiklarim ağrıyor ya ben çok korkuyorum normal midir ki acaba ya
Inşallah öyledir bebeğim ya korktum valla ınan kiÇok normal tatlımmm bebisin büyüyo annesi yer acıyo kendine :)
Rahat ol canım stres yapma bak çok şükür minigini gördün kalp atışlarını duydun rabbime bırakInşallah öyledir bebeğim ya korktum valla ınan ki
Evet canim allahimin izniyle duydum valla rahatım o yüzden çok sukurRahat ol canım stres yapma bak çok şükür minigini gördün kalp atışlarını duydun rabbime bırak
Canım benim kalplerimiz bir yahuAy canim sen benim kalbimi mi okudun böyle ya bu benim en çok sevdiğim beşik aklımda sadece bu var biliyor musun duygularima tercüman oldun resmen kuzum
Ayyyyyayyyyy kuzum benimmmmm :)Canım benim kalplerimiz bir yahu
Nasıl yani canımKızlar hani tubish diye biri vardı ya onunla ilgili son olayları biliyorsunuz değil mi hepimizi kandirmis
Nasıl yani nasıl kandırmış hayir yaKızlar hani tubish diye biri vardı ya onunla ilgili son olayları biliyorsunuz değil mi hepimizi kandirmis
Jindam nereden gördün? Ne gordun ? Bana da bir açıklar misiniz? Neler olmuş ki!Şimdi gördüm yaaa neden böyle bi şey yapmış ki psikolojisi mi bozukmus
Hepimize bütün girdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusuJindam nereden gördün? Ne gordun ? Bana da bir açıklar misiniz? Neler olmuş ki!
Sanırım öyle canim başka bir sebep bulamıyorum benŞimdi gördüm yaaa neden böyle bi şey yapmış ki psikolojisi mi bozukmus
Ay ne kadar üzüldüm anlatamam neden boyle birseye ihtiyaç duydu ki hepimiz bekliyoruz allah bizi siniyorr bu bir sınav sonucta Rabbim tez zamanda sağlıkla bir evlat nasip etsin inşallah. Sanirim bebeğini kaybettiği için o üzüntüyü atlatamadi yazık yaHepimize duyduirdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusu
Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ya o TubiSh biraz farklı bi kız zaten başka bi topikten de hatırlıyorum onu vücudunun değişik bölgelerinde farklı ağrı lardan bahsediyor sürekli karmaşık bişeyler anlatıp yorum bekliyor ne diyeceğini şaşırıyor insanHepimize bütün girdiği topiklere hamileyim ikizlerim olacak dedi bana ve diğerlerine ikiz ultrason fotosu yolladı mrger internetten almış zaten çok net bi fotoydu girdiği diğer topikten arkadaşları araştırmış çıkarmış yalanların ortaya allah ıslah rtsin sanırım piskolojisi bozuktu allahim hamile değilse de tez zamanda bi evlat nasip eder insallah üzüldüm dogrusu
Günaydın pyara ne diyeyim ki üzüldüm. Bizleri kandırmadi ki kendini kandırdı kendini mutlu etti. Sen nasılsın?Güna
Günaydın kızlar keyifler nasıl bakalım ya o TubiSh biraz farklı bi kız zaten başka bi topikten de hatırlıyorum onu vücudunun değişik bölgelerinde farklı ağrı lardan bahsediyor sürekli karmaşık bişeyler anlatıp yorum bekliyor ne diyeceğini şaşırıyor insan
Hafif ağrı normal canım ama herzaman olandan şiddetli bi ağrı olursa doktorunla görüş mutlaka benim oğluşum gerekli sinyalleri vermiş ama ben bilememişim ara ara şiddetli gözümden yaş gelecek derece can yakan sancı oluyordu o iyi değil işte ama hafif ağrı batma kramp normalAy hadi insallah yavrum bebisin yerlesiyodur beni de kasiklarim ağrıyor ya ben çok korkuyorum normal midir ki acaba ya
İyiyim ben de bi yataktan çıkabilirsem iş için haxırlanmaya başlayacağım çok tembelleştim bu ara ben ya :) kadınların işi her zaman zor canım doğada bile dişilerin yükü hep daha fazla psikoloji falan kalmıyor ruh halimiz pek normal olmuyor allah gönlüne versin onun da ne diyelimGünaydın pyara ne diyeyim ki üzüldüm. Bizleri kandırmadi ki kendini kandırdı kendini mutlu etti. Sen nasılsın?
Masajını yeni fark ettim canım ilk 3 ay bebeğe bi artısı eskisi olmaz diyorlar depodan beslenir diyorlar ama bulantı kusma falan yoksa dengeli beslenmek lazım sonuçta o depodan kastedilen senin kemiklerin dişlerin kanın vesaire bebek bi şekilde kendi ihtiyacını karşılıyor sen kendin için Beslen siz bi bütünsünsünüz doğuma kadar senin vücudunda herşey yolundaysa bebişin için de öyle olur folik asit çok önemli ama onu atlama zaten biliyorsundur bunu gerçiHaklısın canim hazır bulantı yokken herşeyi yiyim ben :) bide bişey sorucam canim bizim bu haftada yediğimiz ictigimizin bebegi herhangi bir yararı var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?